Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   a 2006.11.29.-i módosításhoz a kis kék számok témája :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1098)

Pancser Pancsa 12-03-2006 22:01

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 50180)
Önmagadnak mondasz ellent.
Eddig mindenki végigment (valameddig :) ), csak nem mindegy hogy milyen teljesítményt nyújt közben -nekem is voltak olyan szövijeim, akiknek (3) volt, mégis én magyaráztam el egy csomó olyan dolgot, amit már a 4. szintre fellépve illene tudni.

en magamrol beszeltem?

lacqa 12-03-2006 22:10

Quote:

Originally Posted by Pancser Pancsa (Post 50182)
en magamrol beszeltem?

valószínűleg nem, de az ellentmondás mégis fennáll a két utolsó hozzászólásod között :) egybeolvasva azt mondod, hogy nem kéne kiszúrni azokkal, akik érdemtelenül szerezték meg a kis számaikat. valljuk be ez legalábbis magyarázatra szorul :D

Pancser Pancsa 12-03-2006 22:15

Quote:

Originally Posted by lacqa (Post 50183)
valószínűleg nem, de az ellentmondás mégis fennáll a két utolsó hozzászólásod között :) egybeolvasva azt mondod, hogy nem kéne kiszúrni azokkal, akik érdemtelenül szerezték meg a kis számaikat. valljuk be ez legalábbis magyarázatra szorul :D

akkor olvassal vissza!
ott van az a viszont kis szocska!

Deni 12-03-2006 22:22

OFF
sztem ilyenekkel, nem feltétlenül kellene szétoffolni a már amúgyis 87oldalasra duzzadt topicot..
offOFF

Ati 12-03-2006 22:24

Második körben mindenképp új topicot nyitok a folytatásnak...

bitboss 12-03-2006 23:19

bocs, hogy sokáig nem irtam, de már ki merem jelenteni, hogy a 86. oldalig minden bejegyzést elolvastam.
az utolsó 20 oldal azirányba tolódott, hogy az A-t támogató országok közül is néhányan hajlandók kompromisszumokra.
- vagy minden csoportban, ami uj pont lenne, de egységes %-táblázat
- vagy csak az A-ban, ami valójában a szavazat 5. pontja, kettö %-táblázat
az 5-ösre szavaztam is, de az uj, könnyitett %-tábla bármelyikét el tudom fogadni, megjegyezve, hogy a mostanibol csak az A beli követelményeket tartom aránytalanul magasnak a fordulási kényszer nélkül, sokezer kör óta ott tartózkodó országok miatt.
de nem akarok fordulási kényszert az A-ban, csak ezzel magyarázom annak nehezebbségét.
és sajnálom, hogy a belsö fórumon felháborodott országok itt alig képviseltetik magukat, mert az ott leirt alapsiralmakat is igyekeztem belefoglalni a javaslatomba (4.es javaslat)

monro 12-04-2006 07:00

Quote:

Originally Posted by lacqa (Post 50149)
pedig akármennyire nem a szíve csücske, nyilvánvaló, hogy értelmetlen egy köztudottan időigényes feladat elé állítani valakit (érjen utól olyan országokat, akiknek a jelenlegi pozíciója átlagosan többezer kör munkájának gyümölcse)

Bocsi de ezt a gondolatot követve az 1A országainak akik x ezer kör alatt meghódították a top-ot (ezidőalatt te megszereztél 4-5-6-7 személyiséget!), hogy akarod kompenzálni az időráfordítását?

Nekik is megadod majd egyben a kiskék 6-7-8-9-est ha lefordul?
Ja hogy nem? :-o Akkor ne akadjunk már fenn, ilyesmin,hogy időigényes!

Mikor fogadjátok már el végre, hogy a kiskék 7-es pálya nehezebb mint a kék 2-es???

monro 12-04-2006 07:02

Quote:

Originally Posted by Never (Post 50165)
Nem akarok beleszólni,de sztem aki fent van A-ban,az sem oda regelt,és megtapasztalta,hogy milyenek a lentebbi szintek,sőt,talán most is vannak lentebbi orijai.

Ezt hajlamosak elfelejteni a kiskék lovagok :D

monro 12-04-2006 07:05

Quote:

Originally Posted by Toto (Post 50167)
Már alapból nem értem hogyan került elő a "büntessük azokat, akik kék számot akarnak szerezni" módosítás, de

Ez nem büntetés.
Az iskolában az 1. osztály a legkönnyebb utánna egyre nehezedik.
Szted azért, mert büntetni akarják az iskolábajárókat?

Toto 12-04-2006 10:49

ahha, szóval akkor az A-s egyszemélyiségesek találták ezt ki, mert csípte a szemüket a sok kék kettes, ami elkörözött mellettük :p

Én mindig A-ba felmentem, és onnan fordultam. Az tény, hogy nem mentem tizenezer hektárokig, de nem is ez volt a célom.
A másik kérdés, hogy ha egy 7-8 személyiséges összeáll 5. szinten újonnan regelt orikkal, akkor azoknak a szeencsétleneknek, végig kell várni (ha megússzák beütés nélkül) hogy a kis kék szövijük megvívja a háborúit a top 5-6 %-ban?

All times are GMT +1. The time now is 16:45.