![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ott van az a viszont kis szocska! |
OFF
sztem ilyenekkel, nem feltétlenül kellene szétoffolni a már amúgyis 87oldalasra duzzadt topicot.. offOFF |
Második körben mindenképp új topicot nyitok a folytatásnak...
|
bocs, hogy sokáig nem irtam, de már ki merem jelenteni, hogy a 86. oldalig minden bejegyzést elolvastam.
az utolsó 20 oldal azirányba tolódott, hogy az A-t támogató országok közül is néhányan hajlandók kompromisszumokra. - vagy minden csoportban, ami uj pont lenne, de egységes %-táblázat - vagy csak az A-ban, ami valójában a szavazat 5. pontja, kettö %-táblázat az 5-ösre szavaztam is, de az uj, könnyitett %-tábla bármelyikét el tudom fogadni, megjegyezve, hogy a mostanibol csak az A beli követelményeket tartom aránytalanul magasnak a fordulási kényszer nélkül, sokezer kör óta ott tartózkodó országok miatt. de nem akarok fordulási kényszert az A-ban, csak ezzel magyarázom annak nehezebbségét. és sajnálom, hogy a belsö fórumon felháborodott országok itt alig képviseltetik magukat, mert az ott leirt alapsiralmakat is igyekeztem belefoglalni a javaslatomba (4.es javaslat) |
Quote:
Nekik is megadod majd egyben a kiskék 6-7-8-9-est ha lefordul? Ja hogy nem? :-o Akkor ne akadjunk már fenn, ilyesmin,hogy időigényes! Mikor fogadjátok már el végre, hogy a kiskék 7-es pálya nehezebb mint a kék 2-es??? |
Quote:
|
Quote:
Az iskolában az 1. osztály a legkönnyebb utánna egyre nehezedik. Szted azért, mert büntetni akarják az iskolábajárókat? |
ahha, szóval akkor az A-s egyszemélyiségesek találták ezt ki, mert csípte a szemüket a sok kék kettes, ami elkörözött mellettük :p
Én mindig A-ba felmentem, és onnan fordultam. Az tény, hogy nem mentem tizenezer hektárokig, de nem is ez volt a célom. A másik kérdés, hogy ha egy 7-8 személyiséges összeáll 5. szinten újonnan regelt orikkal, akkor azoknak a szeencsétleneknek, végig kell várni (ha megússzák beütés nélkül) hogy a kis kék szövijük megvívja a háborúit a top 5-6 %-ban? |
All times are GMT +1. The time now is 16:45. |