![]() |
Szívből gratulálok én is a Pannonnak!
Jó mulatság, "férfi" munka volt! Szemfüles harcosaink már a ráállást észrevették, így közösen izgulhattuk végig a vágtató lovasok óráját. (Elhatároztam, hogy a hód legnagyobb foglalásával kecsegtető csatába nem szólunk bele hiénaként) Gondolatok a Pékekhez. a top2 klánnak készen kell állnia a harcra. Nemrég hadakoztunk ellenük 1-2 napig vagy 3000 hektárt foglalva, és egyetlen egyszer sem támadtak szembe. Ellenben szabira, szk-ra mentek extrémen kigyúrt országokkal a csata elől. (min 70% barakk lovassal rendesen megpakolva) Szóval csak annyit a Pék harcosoknak, hogy akkor is kell tudni-merni sereget indítani, ha a távolban feltűnik néhány lábasjószág. |
Quote:
nem értettem, hogy miért nem mentetek hiénázni, de ez így nagyon szép:) |
Gratulálok a Pannonnak! :)
Nem kell hozzá nagy jóstehetség, hogy kitaláljuk kié lesz a következő próba. ;) |
Gratula Serg tesó :)
Oda van a legnagyobb foglalási csúcsunk, de nem sajnálom, tőled főleg nem, megérdemled :) További sok sikert :) Zou |
Gratulálok a Pannonnak! Egy aktív klán vezéreként tudom, hogy sok klánnak a vágyát most ti értétek el, és szerencsée nem szólt közbe a sokak által rettegett kiskapu. csodálkozom, hogy egyáltalán volt aki megpróbálta, mert láthattuk azért elég keményen, hogy a pékek minden lehetőséget megragadnak arra, hogy minél kisebb legyen a veszteség....
Na de mindegy is, a lényeg, hogy sikerült, gratulálok! Ezt majd a Black dragon fogja megdönteni egyszer! :);) |
Úgy tűnik, eddig járt a korsó a kútra.
Gratulálok a támadóknak! |
Gratula Pannon! Igazán szép munka :)
és gratula a Bignek, hogy nem hiénáztak, szép dolog volt tőletek :) |
Örülök, hogy végre valaki elverte a Pékeket, mert már nagyon nagy volt az arcuk! :D Lassan már a pontlistába is alig fértek be. :p
|
Gratula Pannon!
Történelmi foglalás!!!:) |
Gratula Sergéknek.
|
All times are GMT +1. The time now is 11:06. |