Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

Fefe013 03-17-2010 13:10

ááááá:mad::mad::mad:
Miért repülnek az erkélyre a galambok??? 3 napja folyamatosan jönnek, az előbb meg az egyik úgy neki pukkant az ablaknak, h majd leestem a székről...:mad::mad::mad:

vityu 03-17-2010 15:44

Quote:

Originally Posted by Fefe013 (Post 245442)
Miért repülnek az erkélyre a galambok??? 3 napja folyamatosan jönnek, az előbb meg az egyik úgy neki pukkant az ablaknak, h majd leestem a székről...:mad::mad::mad:

áááá, mért raktunk épületeket szegény galambok útjába??? áááá :D

Fefe013 03-17-2010 15:53

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 245468)
áááá, mért raktunk épületeket szegény galambok útjába??? áááá :D

Miért iszik az a galamb??? Ha józanon száll fel észrevesz egy 4 emeletes masszív építményt, de miért pont az ablaknak.....:p ::: és miért pont mikor itthon vagyok.....:mad:???? miért??? miért? miért? áááááááá

Ati 03-17-2010 16:00

Quote:

Originally Posted by Fefe013 (Post 245472)
de miért pont az ablaknak.....:p

Mert az átlátszó. :p Tegyél rá ragasztócsíkokat, akkor nem fog nekirepülni. :p

Gabro 03-18-2010 08:15

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 245474)
Mert az átlátszó. :p Tegyél rá ragasztócsíkokat, akkor nem fog nekirepülni. :p

vagy engedd le a redőnyt, úgy legalább normálisan látod a monitort is:D
a szobanövényeket úgyis ki kell irtani, csak leszívják az aurát:D:D:D

Fefe013 03-18-2010 09:08

Quote:

Originally Posted by Gabro (Post 245553)
vagy engedd le a redőnyt, úgy legalább normálisan látod a monitort is:D
a szobanövényeket úgyis ki kell irtani, csak leszívják az aurát:D:D:D

Szobanövény: nincs... már...:p:D
Redőny: nincs... még...:p

Fefe013 03-18-2010 09:10

Most voltam vizsgázni, egy srác aki semmit nem tudott, (a nevén kívűl kb 2 önálló mondatot írt kb 40 perc alatt) az enyémet próbálta másolni, mikor kijelentette, h szerinte amit írok az nem biztos, h elég lesz ide....:eek:

Ilyen van....???:mad:

Gabro 03-18-2010 10:05

Quote:

Originally Posted by Fefe013 (Post 245558)
Most voltam vizsgázni, egy srác aki semmit nem tudott, (a nevén kívűl kb 2 önálló mondatot írt kb 40 perc alatt) az enyémet próbálta másolni, mikor kijelentette, h szerinte amit írok az nem biztos, h elég lesz ide....:eek:

persze...egyre több...:(

laci 03-19-2010 10:03

Quote:

Originally Posted by Fefe013 (Post 245558)

Azt figyeld meg hogy a végén jobb osztályzatot fog kapni mint te.

Fefe013 03-19-2010 10:23

Quote:

Originally Posted by laci (Post 245634)
Azt figyeld meg hogy a végén jobb osztályzatot fog kapni mint te.

Azt nem hiszem, mert a beszólása után, nem igazán tudta másolni az enyémet (mondtam neki, h ha magától jobbat tud, hát rajta....), meg én be is fejeztem hamar...;)

Redback 03-19-2010 20:17

Köszönöm hogy olyan "rendes" barátaim vannak, hogy az csak na.... Ez az Beni! Megint megcsináltad!:mad::mad::mad::mad:

Ati 03-19-2010 20:19

:confused::confused::confused:

Redback 03-19-2010 20:27

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 245702)
:confused::confused::confused:

Az egyik legjobb barátommal megbeszéltem, hogy fél hétkor találkozunk. De egyik haver csaját el kellett kisérni máshova, és fel akartam hívni a barátomat, hogy mi legyen. Nem volt pénz a telomon, elkértem az egyik srácét. Nem vette fel. Utána küldött visszahívót. Erre az harmadik srác, aki velünk volt, mondta hogy felhívja, és megbeszéli. Fel is hívta, és "megbeszélte" vele, hogy menjünk nyugodtan, megvár. Erre visszaérünk kb egy 40 perc után a helyre, a barátom sehol. Mondom akkor felhívom. Nem kapcsolható. (Van egy Rock Inn nevű hely, ami a föld alatt van, "betonbunkerben", gondoltam hogy ott van). Elmentünk, kihívtam a barátomat, és egy kicsit rámförmedt, jogosan, hiszen Neki egy szót sem ejtett erről a srác aki felhívta. Ezt köszöntem meg a srácnak, akit előtte a barátomnak hittem, tévesen. Amúgy is vannak fura húzásai, csak igazából nincs másik baráti társasága, így velünk járt eddig péntek este. Ezek után biztos, hogy velem nem fog.

Redback 03-19-2010 21:08

Még annyit, hogy amikor elmondtam mi történt, a telefonos srác egy bocsi-t sem lökött oda...

Ati 03-21-2010 16:14

Belső fórumról:

"mi a baj evel az országnével?
A 3ik birodalom"

"írd meg hogy mi az mert én sem tudom.
valami történelmi cuc?"

.........

BimmBimm 03-21-2010 18:30

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 245821)
Belső fórumról:

"mi a baj evel az országnével?
A 3ik birodalom"

"írd meg hogy mi az mert én sem tudom.
valami történelmi cuc?"

.........

Gratulálunk, Ön nyert egy receptet a Magyar helyesírás szabályai c. könyv intravénás beadására.

vityu 03-21-2010 18:52

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 245852)
Gratulálunk, Ön nyert egy receptet a Magyar helyesírás szabályai c. könyv intravénás beadására.

Háááát, inkább az alapműveltség intravénás beadására. Abban szerintem van egy kis helyesírási rész is. :)

BimmBimm 03-21-2010 18:54

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 245857)
Háááát, inkább az alapműveltség intravénás beadására. Abban szerintem van egy kis helyesírási rész is. :)

Csak az alapműveltség nem túl egzakt :)

Alg 03-26-2010 11:37

Egy újabb jó sorozatot sikerült elcseszni, gratulálok EA Games:mad::mad::mad:
(C&C)

Nem is értem hogy lehet ilyen grafikával játékot kiadni 2010-ben, és ez csak az egyik része a dolgoknak...

Xeper 03-26-2010 13:05

Quote:

Originally Posted by Alg (Post 246447)
Egy újabb jó sorozatot sikerült elcseszni, gratulálok EA Games:mad::mad::mad:
(C&C)

Nem is értem hogy lehet ilyen grafikával játékot kiadni 2010-ben, és ez csak az egyik része a dolgoknak...

Képek alapján kb a Red alert felé tartanak stílusban/grafikában. Pedig azt a sorozatot már régen elrontották.

Gabro 03-26-2010 13:11

miért van az, hogy segítek tanácsokkal + pénzzel, ebből a pénzt elfogadják, a tanácsokat meg véletlenül se....A-ban

ÁÁÁÁÁÁÁÁ:eek::mad::eek::mad::eek::mad:

Tsobi 03-26-2010 13:13

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 246450)
Képek alapján kb a Red alert felé tartanak stílusban/grafikában. Pedig azt a sorozatot már régen elrontották.

Ezt azért cáfolnám, én évekig nagy Red Alert és Red Alert 2 (+Yuri's Revenge) FAN voltam, nekem nagyon tetszett, mai napig ha alkalmam adódik rá beteszem egy órácskára.

Épp a napokban fontolgattam, hogy letöltöm és meglesem a 3. részt is, már csak az elhatározás kell. :)

Tsobi 03-26-2010 13:14

Quote:

Originally Posted by Gabro (Post 246451)

miért van az, hogy segítek tanácsokkal + pénzzel, ebből a pénzt elfogadják, a tanácsokat meg véletlenül se....A-ban

ÁÁÁÁÁÁÁÁ:eek::mad::eek::mad::eek::mad:

Ennek lehet köze a klánnévhez :p

Alg 03-26-2010 13:15

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 246450)

Na ja, azt is "kukáztam" amint először megláttam...

Ts: a 3. rész az nagyon-nagyon gagyi lett, inkább maradj a régieknél...

Alg 03-27-2010 14:28

Ááááá, ennyi buta és értetlen embert...
És el sem lehet bújni előlük, mindenhol ott vannak és megtalálnak...

Vagy csak én teszem túl magasra a mércét?

Princ 03-27-2010 15:54

Quote:

Originally Posted by Alg (Post 246505)
Ááááá, ennyi buta és értetlen embert...
És el sem lehet bújni előlük, mindenhol ott vannak és megtalálnak...

Vagy csak én teszem túl magasra a mércét?

Á, szóval itt vagy! Nem menekülsz! :D

Redback 03-28-2010 22:24

Miért van az, hogy amikor egy picit is kezdenek tisztázódni és jobbra fordulni a dolgok, mindig beüt valami ? :mad::mad::mad: tudom tudom, [mörfi] törvénye. De akkor is :S már nagyon unom...

Von 03-28-2010 22:42

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 246613)
Miért van az, hogy amikor egy picit is kezdenek tisztázódni és jobbra fordulni a dolgok, mindig beüt valami ? :mad::mad::mad: tudom tudom, [mörfi] törvénye. De akkor is :S már nagyon unom...

Pedig jobb, ha hozzászoksz :) Persze könnyű innen vigyorogni*, de ha számolsz buktatókkal akkor főleg kellemes csalódás fog érni, ráadásul felkészült leszel, ezért simán megéri.

*pont nemrég jártam így egy fontos ügyben, hogy számítottam buktatóra, nem jött, aztán a legeslegutolsó pillanatban mégis :) és így sokkal jobban le tudtam reagálni, annak ellenére, hogy már kezdtem azt hinni, hogy mégsem lesz buktató :)

Redback 03-28-2010 22:49

Quote:

Originally Posted by Von (Post 246614)
Pedig jobb, ha hozzászoksz :) Persze könnyű innen vigyorogni*, de ha számolsz buktatókkal akkor főleg kellemes csalódás fog érni, ráadásul felkészült leszel, ezért simán megéri.

*pont nemrég jártam így egy fontos ügyben, hogy számítottam buktatóra, nem jött, aztán a legeslegutolsó pillanatban mégis :) és így sokkal jobban le tudtam reagálni, annak ellenére, hogy már kezdtem azt hinni, hogy mégsem lesz buktató :)

Az a poén, hogy pont tegnap éjjel gondolkoztam, hogy mi lenne ha... És puff... Azt hiszem, nem szabad gondolkodnom :/

Vent 03-29-2010 06:45

szerdara rossz idot mond :(

Tsobi 04-08-2010 19:47

Mink is törni, zúzni fogunk!! :mad:

Kubbi 04-08-2010 20:27

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 247565)

lehetőleg tőlem messze :)

Tsobi 04-08-2010 20:44

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 247571)
lehetőleg tőlem messze :)

Erre nem ezt kell mondani :p

J.Ati 04-08-2010 21:24

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 247565)

mink is :p

Redback 04-28-2010 06:33

Miért élvezik azt egyesek, hogy egy tekiírót ütnek, ártóznak mint az állat? Igazán nagy teljesítményre mutat, hogy el tudnak küldeni egy tekiírót szabira. Gratula ;););)

Fefe013 04-28-2010 06:56

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 249780)
Miért élvezik azt egyesek, hogy egy tekiírót ütnek, ártóznak mint az állat? Igazán nagy teljesítményre mutat, hogy el tudnak küldeni egy tekiírót szabira. Gratula ;););)

Azt a szövit én is néztem a teljesben...
Korábban egy gyenge mf orit (nem tekiíró sztem) egy nap vagy 25-ször mészároltak, pedig már a 10. után se hiszem, h tudott volna bármit is tenni...

Redback 04-28-2010 07:01

Quote:

Originally Posted by Fefe013 (Post 249784)
Azt a szövit én is néztem a teljesben...
Korábban egy gyenge mf orit (nem tekiíró sztem) egy nap vagy 25-ször mészároltak, pedig már a 10. után se hiszem, h tudott volna bármit is tenni...

Pár levélváltás után azt mondta, hogy azért kapom a sereget meg a mészárt, mert Őt és a szövijét akkor loptam, mikor kijöttek védelem alól. Oké, mészároljanak be 20-szor, meg pusztizzanak, ártózzanak. De azért amikor már tényleg szarrá verték az amúgy is szar tekiírómat, akkor meg állhatnának. Node mindegy, tuti bennem van a hiba.

Dragi 04-28-2010 07:12

Szeretem mikor mindenki nagy arccal bír :) feljebb lehet jönni aztán eljátszadozom én mindenkivel :D:D:D úgyis jó kedvembe vagyok bárkit szétütök :D

NATO 04-28-2010 07:28

Nem egészen értem, hogy miért kell áldozatnak feltüntetni magad.
Biztos megérdemled amit kapsz.
Nem hiszem, hogy valakire csak úgy ok nélkül rászállnának.
Biztos arányosan vernek téged és mikor egyenlítettek leállnak.
Ha túlzásnak érzed, lehet Te is túlzásba estél.

De ez csak az én véleményem.

Lehet, hogy tévedek.

Dragi 04-28-2010 07:45

Nem akarok védelmére kelni senkinek.

De meglátásom a dologban:
1. Ha tekiíró orid van akkor saját magad vállaltad hogy egy életképtelen országgal 120-130 könyvtárral tekit írsz ez által vállaltad hogy az olyan országok akik erősebbek és seregre gyúrnak tartalék gyűjtés helyett neked fognak állni, morálozni fognak rajtad esetleg megpróbálnak feltörni hogy kiszedjék a tekijeid.

2. Natohoz szólok mer ha jól értem ő az aki Benikét porolja mint jó asszony a szőnyeget :) na szóval a lényeg a lényeg hogy én ismerem már elég régóta meg ismerem Annyira Redet hogy tudjam hogy ő nem az a fajta beszólogatos meg fellengzős típusú játékos illetve ember akin ekkora megtorlást kéne végezni:) De ez szerény véleményem :)

Én hamarabb beszólok bárkinek :) De egyébként még mindig szívesen várom a jlentkezőket akik W-be feljebb mernének jönni egy jó kis fájtra :D

All times are GMT +1. The time now is 05:57.