![]() |
megnősülök.... :D
|
Quote:
viszont neked grat^^ |
Quote:
Gondold meg! (grat!) |
Quote:
Gratula! :) |
Quote:
|
Az Oltchim Valcea volt elnökét, Ioan Gavrilescut nagyon bántotta, hogy a Ferencváros elvitte mindkét pontot a Valcea otthonából a női kézilabda Bajnokok Ligája hétvégi játéknapján.
[...] „Még most is rosszul vagyok, hogy itthon megvertek minket a magyarok. Szurkolótáboruk pedig elénekelte a himnuszukat a valceai csarnokban.Ha az orosz Zvezda vert volna meg, nem érdekelne ennyire” – tette hozzá a korábbi elnök, aki ezúttal szurkolóként foglalt helyet a lelátón. Te csak szenvedj, köcsög szenvedj! :D |
Sarkadon, a jelenlegi "román" határ melletti városban az EU zászlóját cserélték le ma reggel a székelyek lobogójára. Erről szóban állapodott meg a Fidesz és a Jobbik helyi vezetése.
http://kuruc.info/i/480/egyeb%2Fsarkad1327%2Ejpg A kezdeményezés természetesen a Jobbik önkormányzati képviselőjéhez, Sajti Károlyhoz kötődik, akinek egyébként csángó felesége van. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Egyértelmű jelzés: Kívül tágasabb! |
Irodákat gyújtottak fel a Beitar Jeruzsálem izraeli futballcsapat edzőpályájánál péntek hajnalban;
[...] A jeruzsálemi rendőrség nyomozásba kezdett, a tűzoltók szerint gyújtogatás történt. „Felgyújtották a Beitar történelmét. Hogyan tehették ezt? Döbbenetes!" Nocsak-nocsak!?! Talán akad egy-két haragos??? |
Quote:
|
Quote:
A kiemelésed tipikus példája lehetne a joggal szidott tévés hírmanipulációnak, csak épp a szokásoshoz képest pont fordítva. |
Quote:
Én nem olvastam ugyan a sorok között, de nekem nem jött le ebből a cikkből, hogy zsidók gyújtogattak... |
A Beitar Jeruzsálem szurkolói...
...Jeruzsálemben... "Irodákat gyújtottak fel a Beitar Jeruzsálem izraeli futballcsapat edzőpályájánál péntek hajnalban; a csapat szurkolói hetek óta tiltakoznak két muzulmán vallású csecsen labdarúgó megvásárlása miatt." |
A Kancsendzönga 8586 méteres magasságának meghódítására induló Erőss Zsolt a magyar zászló mellett, immár hagyománnyá váló módon, a székely zászlót is magával viszi.
http://kuruc.info/i/480/egyeb%2Feros...zaszlo01%2Ejpg |
Hétvégi VIP játék - pontösszesítő
1. Jakal a farkas..... (#273189) 4227.3654770354 2. Pool (#160521) 4221.7969069002 még egy forduló :) |
|
|
Jürgen Klinsmann híres gólörömét szerette volna utánozni egy angol amatőr futballista, de majdnem az életével fizetett egy kis hibáért.
Dennis Swales egy közönséges hétvégi amatőr mérkőzésen (ún. vasárnapiliga-meccsen) egy utolsó percben szerzett győztes gólt szeretett volna megünnepelni úgy, ahogy Jürgen Klinsmann tette 19 évvel korábban, amikor a Tottenham Hotspur játékosaként győztes gólt rúgott a Sheffield Wednesday ellen 4–3-ra megnyert mérkőzésen. http://www.nemzetisport.hu/data/cikk...263/klinsi.JPG A „klinsmannozás" azonban kis híján tragédiával végződött, Swales ugyanis ahelyett, hogy elegánsan hason csúszott volna a vizes füvön, rosszul fogott talajt, és, ahogy mellkassal a földnek csapódott, eltört két nyakcsigolyája és négy nyaki porckorongja. A 3–2-es sikert vele ünneplő csapattársak azonban a tragikus pillanatban ebből mit sem érzékeltek, és mindannyian ráugrottak. A következő percben persze már ott voltak az orvosok, Swalest kórházba szállították, ahol a hatórás műtét során műanyag lemezekkel pótolták a porckorongjait, és rendbe tették a csigolyáit is. http://www.nemzetisport.hu/data/cikk...nis_swales.JPG Ha focizni nem is tud többet, az orvosok szerint, ha nem is könnyen, de legalább járni újra megtanulhat majd, olyannyira, hogy hat héttel az operáció után már meg is tette az első lépéseket. Mint azt a The Sunnak elmondta: „Korábban jó párszor ünnepeltem már így a gólomat, de álmomban sem fordult meg a fejemben, hogy eltörhetem a nyakamat." |
50 éves a Főbika
|
Ha esetleg rövidebb, de jól összerakott videót szeretnétek nézni erről a legendás zseniről:
5:28-nal kiderül, miért is hívták Michael "Air" Jordannek. |
|
Nekem elsore 115, de a hatterkep miatt nehez latni a celkeresztet... :)
|
Itt egy kis "előzetes" az esti Arsenal-Bayern meccshez. (A bayernes párja eddig sajnos nem született meg.)
|
Quote:
Szubjektív? Nyilván az, mivel az egyik oldalt képviselem. Egy független is, és a másik oldal is mást mondana. Minden igazságnak 2 oldala van. Hazudni nem szoktam, az, amit leírtam a saját véleményem, és többé-kevésbé nem érdekel, hogy te milyen "javításokat" szeretnél megtenni a beszámolóban. Ha olyan büszkék vagytok a stílusra, amivel elvertetek minket, esetleg szeretnéd bebizonyítani azt, hogy a pénz semmilyen szerepet nem játszott a győzelemben, úgy hajrá, tedd meg. Biztosan sok ember örömmel olvasná az A királyainak (egyáltalán nem ironizáltam) beszámolóját egy elsöprő győzelemről. Ha pedig véleményem szerint mindez szubjektív lesz, akkor majd én is kikérem a magamét, ferdítőnek, vagyis hazugnak nevezlek, és elküldelek politikai elemzőnek. Ha objektív akarsz lenni, akkor beszámolsz arról, hogy mennyi egységbe került az egész harc nektek, akkor elmondod, hogy mekkora fokozások voltak, rá- vagy elfokozás, az már mindegy. Ha ezt megteszed, akkor én is meg fogom. Az egységekbe nyugodtan számold bele az eladott, pénzzé tett egységeket is, mert külön ilyen adatom nekem nincs, csak összfogyás. |
Roviden: Ugy allitod be, mintha ti szegenyen, gatya nelkul alltatok volna hozza a harchoz - ez nem igaz, sot. Egy eleg nagy strategiai hibara vagy leginkabb buszke - ez is rendben van, en az egomat kepes voltam felretenni a klanerdek miatt. Az egysegek nem erdekelnek, ratok szantuk oket, tobb okbol is. Kierdemeltetek ilyen-olyan modon a kituntetett figyelmet. Buszke nem vagyok (leven nem tunt neheznek), de orulni orulok, hogy a nagy arc rendesen le lett szaggatva. A beszamolod egy mondatanak kifejezetten orulok - ezekszerint egy mellektervunk is bevalt. Egyedul pedig az zavar (de az sem tulzottan), hogy egy hatalmas zako utan onfenyezes kovetkezik, es kifogaskereses, gratulalas nelkul... Nekem nincs mit hozzatennem semmihez, de zavar, ha egy tortenet teljesen kiforgatva jelenik meg egy resztvevo tollabol. Reszemrol errol ennyit, ha a temaban olyan irast tennel, amire valaszt varsz tolem - ne tedd, nem lesz ra valasz.
Ps: Bar en meg mindig ugy fogom fel, hogy nincs a harcnak vege, csak az elso csatanak - de azt megnyertuk. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
tény: - se alulról - se felülről nem vállaltátok be a csatákat. szóval nem hiszem, hogy a Dragonnak nem lett volna kedve harcolnia. Nektek nem volt, ezen kár bármit is szépíteni. |
Quote:
1. kis hektaron nem is lehet elfokozni 2. Ha nem vallaltuk be a csatakat, akkor hogy utottunk be titeket annyiszor? De tudod mit, felfogtam, nem tudsz nagy hektaron harcolni, megertettem, rendben van. De ettol ne nezd le azokat, akik tudnak, es ne tartsd fel a kezed, hogy az nem is harc. |
Quote:
akár hogy is akarod szépíteni, korrekt szemtől szembeni csatára alkalmatlanok voltatok. Próbálhatod szépíteni, sikerülni nem igazán fog. |
Quote:
Egy támadásotokra reálisan visszatámadni az esetek nagy részében 1000 feletti épület bontásokkal lehetett támadni. 1 egység árából 2-3 db nyersanyagot lehetett venni, hiába rámoltam ki a teljes nyerspiacot a támadások előtt, pikk-pakk elfogyott. És egy nagyobb bontás és szembetámadás után elfokoztatok, és/vagy felfokoztatok egy akár 100-120k-ra lévő országot ütni a kitámadotton. Hagyjuk már, hogy mennyire nem érdekel téged az, hogy mi történt, mert ha így lenne, nem még csak nem is szóltál volna bele az "önfényező" topikunkba, amiben nemcsak a sikerekről, hanem a kudarcokról is szó esik. Tessék, a lehetőség adott, nyilván mindenkit érdekelnek a számok, engem különösen. Hol írtátok le azt, hogy Big gun nem volt hajlandó felvenni a harcokat, amikor fordított volt a helyzet? Mert az stratégia, amit mi csináltunk, azt meg úgy hívják, hogy játék. Belementünk, akkor is, ha tudtuk a kimenetelét. Hiába jössz a nagy arccal, többször is szó volt róla még itt kint is. |
Quote:
Uti, az, hogy 64-69 milla varázslót láttál a piacon, amikor nem volt a gun játékban, egy nagyon szép megfigyelés. De így láthattad volna azt is, hogy 10 fős gun kirakta a régóta szabin lévő Xepi-t (800k körül volt, Sanctuary) és bevette Rheiát, aki egy kis ország volt. Ez az ország egy ideig bent volt, szépen lehetett látni az egységátadást, mert hirtelen rengeteg egység volt elérhető áron. Majd ez az ország kilépett és alapított egy klánt. Ha még nem sikerült volna összerakni: a gun tartaléka ennél az országnál volt, ameddig ők nem voltak. Az, hogy ezt kint láttad a piacon, csak azt jelenti, hogy valakinek volt ennyi. Nekünk sosem volt sok varázslónk, mert azt a ht-val mindig ki lehet rakatni, ezért sokan gyűjtik (nem véletlenül drágább általában 1-2k arannyal, mint a tolvaj), és van benne rizikófaktor, hogy amikor kirakod a piacra eladási szándékkal, valaki szintén ezt teszi, és szinte elérhetetlenné válik a tiéd. |
Quote:
És igen, az is egy elég szép mozdulat, hogy bontasz, kiküldesz egy sereget, majd elfokozol. |
Nem volt kéz az első gól előtt
|
All times are GMT +1. The time now is 12:39. |