Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Harcosok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=948)

Harcosok 11-05-2006 17:29

Figyelj szecsa szerintem egy változtatás nem csak a normált érinti pl a felfedezés javaslat is érinti az anart is:)
Ugyhogy az nem off (szvsz),hogy azért ott ez nem lenne jó dolog:)

Harcosok 11-05-2006 17:30

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 40946)
jah és Mátéka ne várd hogy válaszoljak mert nem fogok :p rájöttem hogy én vagyok a hülye amiért veled kötekszem nem vagy te arra se érdemleges

Jó jó:)
Figyelj azért jó,hogy tudod,hogy varit gyártok és már vagy egy fél éve ha párbajban összekerültünk:D

Szecsa 11-05-2006 17:32

Szerintem a parbajbol Harcosok eleg sok vipet nyert.
En is abbol nyertem, semmi masbol. Nem hinnem, hogy egy jo parbajert nem erdemes felaldozni 2-3 szaz bukott vipet.
A felfedezes temahoz hozzaszolnak majd az anarchosok.
Na, de a rovidfordulos jatekokban lehetoseged van arra megadd a kezdo runamennyiseget, es kesz :) S megoldva a problema....De mielott gondolkodnal egy picit (mint ahogy ebbe a topicba leirtak mar paran) egybol drasztikus modokon allitod be a dolgokat.
Az arena pedig mas teszta. Valaszthatod a varazslo szemelyiseget oda, ha nagyon varizni szeretnel. Vagy szovit csinalsz, egy bevalasztja epit sok-sok templomot es karavanozik.

Harcosok 11-05-2006 17:35

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 40950)
Szerintem a parbajbol Harcosok eleg sok vipet nyert.
En is abbol nyertem, semmi masbol. Nem hinnem, hogy egy jo parbajert nem erdemes felaldozni 2-3 szaz bukott vipet.
A felfedezes temahoz hozzaszolnak majd az anarchosok.
Na, de a rovidfordulos jatekokban lehetoseged van arra megadd a kezdo runamennyiseget, es kesz :) S megoldva a problema....De mielott gondolkodnal egy picit (mint ahogy ebbe a topicba leirtak mar paran) egybol drasztikus modokon allitod be a dolgokat.
Az arena pedig mas teszta. Valaszthatod a varazslo szemelyiseget oda, ha nagyon varizni szeretnel. Vagy szovit csinalsz, egy bevalasztja epit sok-sok templomot es karavanozik.

Ööö látom nem olvastad ela témát mondom:)
Az 5runást támogattam ahol a varis többet termel aztán a 2runásra mondtam azt ne ez már sok:)És a 2runásban a varis sem termel többet azaz hv-aréna nincs runa:)
Most nem tok veled párbajozni mert már elvagyok igérve olyannak aki talán el is jön :)

Szecsa 11-05-2006 17:38

En is szerveztem Neked, Te is talan eljottel.

Dragi 11-05-2006 17:40

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 40948)
Jó jó:)
Figyelj azért jó,hogy tudod,hogy varit gyártok és már vagy egy fél éve ha párbajban összekerültünk:D

ehhh bocs hogy se az ország és ezáltal a szüleim sem állnak olyan helyzetbe hogy holmi párbajokra költsem a pénzüket :p tudod megszorítások meg mi egyebek de majd talán egyszer megérted hogy ahol tudod segítsd a szüleidet :p:p :p

Harcosok 11-05-2006 17:41

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 40953)
En is szerveztem Neked, Te is talan eljottel.

Megszervezted egy olyan időre amikor te éppen ráértél de még magadban sem voltál biztos,hogy ott leszel:)
És utána irtad,hogy gyere nem tehetek rola,hogy magadtol éppen olyan idöre szervezted amikor nem jó:)
ha 3-8ig van pl akkor megyek
Azért ezt a 2-t ne hasonlítgassuk amit már 3napja beszélünk,hogy akkor lesz és elöre megbezséltük mindeketten ráérünk+azt,hogy megszervezed azután meg hivsz:)

Harcosok 11-05-2006 17:43

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 40954)
ehhh bocs hogy se az ország és ezáltal a szüleim sem állnak olyan helyzetbe hogy holmi párbajokra költsem a pénzüket :p tudod megszorítások meg mi egyebek de majd talán egyszer megérted hogy ahol tudod segítsd a szüleidet :p:p :p

Az elöbb ment az,hogy nekem nincs vippem és nem akarok bukni:)
Hát én is ilyen okok miatt:)
De akkor ne szolj bele olyanba amiről fogalmad sincs:)(bár nem akarok abba belemenni,hogy te valo vippes vagy és párbajon sok vippet nyerhetsz)
De egész nap a gépnél ülsz megy a nagy számla azzal is segíthetnél nekik pl kevesebbet ülsz a géphez(annyival amennyit nekem beszélsz:D)
ja és 50vippért is van párbaj az 40ft azért annyi csak jut:)

Szecsa 11-05-2006 18:03

Harcosok, de en legalabb szervezem folyamatosan...
Az utobbi idoben nem lattam Toled egyet sem.

Szecsa 11-05-2006 18:05

Mellesleg ne legyen mar ennyire vip-koncentrikus a parbaj.
Szerintem maga a jatekelvezet tobbet er mint az az x vip kör.
Egy porgos jatek, ahol lehet jatszani egy jot fuggetlenul hogy szejjelvernek e vagy sem. Nem kotelezo az egesz, de ha aldozol ra valamennyit, es jol jatszol, akkor nyerhetsz is.

All times are GMT +1. The time now is 22:01.