![]() |
Figyelj szecsa szerintem egy változtatás nem csak a normált érinti pl a felfedezés javaslat is érinti az anart is:)
Ugyhogy az nem off (szvsz),hogy azért ott ez nem lenne jó dolog:) |
Quote:
Figyelj azért jó,hogy tudod,hogy varit gyártok és már vagy egy fél éve ha párbajban összekerültünk:D |
Szerintem a parbajbol Harcosok eleg sok vipet nyert.
En is abbol nyertem, semmi masbol. Nem hinnem, hogy egy jo parbajert nem erdemes felaldozni 2-3 szaz bukott vipet. A felfedezes temahoz hozzaszolnak majd az anarchosok. Na, de a rovidfordulos jatekokban lehetoseged van arra megadd a kezdo runamennyiseget, es kesz :) S megoldva a problema....De mielott gondolkodnal egy picit (mint ahogy ebbe a topicba leirtak mar paran) egybol drasztikus modokon allitod be a dolgokat. Az arena pedig mas teszta. Valaszthatod a varazslo szemelyiseget oda, ha nagyon varizni szeretnel. Vagy szovit csinalsz, egy bevalasztja epit sok-sok templomot es karavanozik. |
Quote:
Az 5runást támogattam ahol a varis többet termel aztán a 2runásra mondtam azt ne ez már sok:)És a 2runásban a varis sem termel többet azaz hv-aréna nincs runa:) Most nem tok veled párbajozni mert már elvagyok igérve olyannak aki talán el is jön :) |
En is szerveztem Neked, Te is talan eljottel.
|
Quote:
|
Quote:
És utána irtad,hogy gyere nem tehetek rola,hogy magadtol éppen olyan idöre szervezted amikor nem jó:) ha 3-8ig van pl akkor megyek Azért ezt a 2-t ne hasonlítgassuk amit már 3napja beszélünk,hogy akkor lesz és elöre megbezséltük mindeketten ráérünk+azt,hogy megszervezed azután meg hivsz:) |
Quote:
Hát én is ilyen okok miatt:) De akkor ne szolj bele olyanba amiről fogalmad sincs:)(bár nem akarok abba belemenni,hogy te valo vippes vagy és párbajon sok vippet nyerhetsz) De egész nap a gépnél ülsz megy a nagy számla azzal is segíthetnél nekik pl kevesebbet ülsz a géphez(annyival amennyit nekem beszélsz:D) ja és 50vippért is van párbaj az 40ft azért annyi csak jut:) |
Harcosok, de en legalabb szervezem folyamatosan...
Az utobbi idoben nem lattam Toled egyet sem. |
Mellesleg ne legyen mar ennyire vip-koncentrikus a parbaj.
Szerintem maga a jatekelvezet tobbet er mint az az x vip kör. Egy porgos jatek, ahol lehet jatszani egy jot fuggetlenul hogy szejjelvernek e vagy sem. Nem kotelezo az egesz, de ha aldozol ra valamennyit, es jol jatszol, akkor nyerhetsz is. |
| All times are GMT +1. The time now is 22:01. |