Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   elismertség (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=803)

Dragi 12-17-2007 19:34

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 143994)
Egy apro kerdes: ha ennyire irritallak, ki kenyszerit arra, hogy elolvasd, amit irok? Tudod, lehet ignoralni is...

Ezert nem ertem a hozzaallasod. Engem nem _kell_ olvasni. Egyszeruen barmikor letilthatsz, de azert nem fogok megvaltozni, mert lepten-nyomon belemkotsz...

senki nem kényszerít

Remedy 12-17-2007 19:36

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 143953)
Gyula, már sokadszor veszem észre, hogy kiragadsz lényegtelen dolgokat, miközben konkrét kérdést tettek fel neked.

Tudod, hogy nincs bajom veled és Remyvel se, DE...

Szerinted jogos volt Remy húzása, hogy iderángatta Synkel nevét? Mit jogos, volt ok ami ezt tette volna szükségessé?

Nem szeretem ha emberek csak azért nem "látnak meg" egy hibát, mert azt pl.- Remy írta.
Remy sztem hibázott... és én ezt ki is mondom.

A kérdésem áll, de részemről a vita lezárva.

Erre gondoltam. En ezt epp forditva erzekelem...

Kossunk bele ott, ahol tudunk, mert a Remy irta.... :)

Nem erzem hibanak Synkel nevenek emliteset, nagyon keves szerepet jatszott ebben az iranta erzet unszimpatiam... (persze a "kedves" valaszat sajnos nem tudtam szo nelkul hagyni..) :)

Burning 12-17-2007 19:45

szerintem mennjetek a topicomból:D
nem tartom normálisnak sem azt ami itt megy, sem azt, hogy ténylegesen is egy olyan kérdésen, hogy kinek mennyi az elismertsége el tud kezdődni egy ilyen vita:(
és szerintem lassan, nemhogy semmi értelme, hanem károkat okoz az egész elismertséges dolog:eek:

Cassandra 12-17-2007 19:48

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 143998)
Erre gondoltam. En ezt epp forditva erzekelem...

Kossunk bele ott, ahol tudunk, mert a Remy irta.... :)

Nem erzem hibanak Synkel nevenek emliteset, nagyon keves szerepet jatszott ebben az iranta erzet unszimpatiam... (persze a "kedves" valaszat sajnos nem tudtam szo nelkul hagyni..) :)

Nem azt mondtam, hogy szídtad, csak sztem ez provokásió... de ennyi, nem ér meg egy barátság elrontását egy ilyen kis piti semmiség.

Gyula 12-17-2007 19:48

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 144005)
nem tartom normálisnak sem azt ami itt megy, sem azt, hogy ténylegesen is egy olyan kérdésen, hogy kinek mennyi az elismertsége el tud kezdődni egy ilyen vita:(
és szerintem lassan, nemhogy semmi értelme, hanem károkat okoz az egész elismertséges dolog:eek:

itt már rég nem az elismertségen van a hangsúly

Remedy 12-17-2007 19:58

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 144010)
itt már rég nem az elismertségen van a hangsúly

Jah... Tenyleg, aki csak szidni szeretne, erre van kulon topic, direkt... :)

Goldy 12-17-2007 20:00

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 144005)

Vihar a bimbiben :):)

Remy: Nekem őszintén szólva a "nyers" stílusoddal van problémám, ok egyén soc problem, de ha te megengedheted magadnak hát ne csodálkozz ha visszakapod...
Másrészről a Synkellel való problémázásod "enyhén" fárasztó

Remedy 12-17-2007 20:08

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 144020)
Vihar a bimbiben :):)

Remy: Nekem őszintén szólva a "nyers" stílusoddal van problémám, ok egyén soc problem, de ha te megengedheted magadnak hát ne csodálkozz ha visszakapod...
Másrészről a Synkellel való problémázásod "enyhén" fárasztó

Tedd hozza, hogy maximalisan igyekszem nem hasznalni serto szavakat, igy a hanyingert szerintem sosem irtam le pl... :)

Mit hasznalnal nyers helyett? Durva? Arrogans? Serto? Nagykepu? Ontelt? Pokhendi?

Egy utolso szo, Synkelrol: nekem tenyleg akkor nyilt ki a bicska a zsebemben, amikor miattam sertett meg hozzam kozel allo embert. Ezt nem kellene.

Ez epp olyan, mint az anyazas, arra is allergias vagyok. Engem szidjanak batran, de az edesanyamnak semmi kozze ehhez, ne keverjek bele...

Gyula 12-17-2007 20:11

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 144024)
Tedd hozza, hogy maximalisan igyekszem nem hasznalni serto szavakat, igy a hanyingert szerintem sosem irtam le pl... :)

Mit hasznalnal nyers helyett? Durva? Arrogans? Serto? Nagykepu? Ontelt? Pokhendi?

Egy utolso szo, Synkelrol: nekem tenyleg akkor nyilt ki a bicska a zsebemben, amikor miattam sertett meg hozzam kozel allo embert. Ezt nem kellene.

Ez epp olyan, mint az anyazas, arra is allergias vagyok. Engem szidjanak batran, de az edesanyamnak semmi kozze ehhez, ne keverjek bele...

Hagyd már Remy :) Még a végén úgy jársz mint az elf, téged is kiherélnek :)

Goldy 12-17-2007 20:16

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 144024)

Ebben a sorrendben jó lesz :)

All times are GMT +1. The time now is 21:27.