![]() |
Quote:
|
Quote:
Kossunk bele ott, ahol tudunk, mert a Remy irta.... :) Nem erzem hibanak Synkel nevenek emliteset, nagyon keves szerepet jatszott ebben az iranta erzet unszimpatiam... (persze a "kedves" valaszat sajnos nem tudtam szo nelkul hagyni..) :) |
szerintem mennjetek a topicomból:D
nem tartom normálisnak sem azt ami itt megy, sem azt, hogy ténylegesen is egy olyan kérdésen, hogy kinek mennyi az elismertsége el tud kezdődni egy ilyen vita:( és szerintem lassan, nemhogy semmi értelme, hanem károkat okoz az egész elismertséges dolog:eek: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Remy: Nekem őszintén szólva a "nyers" stílusoddal van problémám, ok egyén soc problem, de ha te megengedheted magadnak hát ne csodálkozz ha visszakapod... Másrészről a Synkellel való problémázásod "enyhén" fárasztó |
Quote:
Mit hasznalnal nyers helyett? Durva? Arrogans? Serto? Nagykepu? Ontelt? Pokhendi? Egy utolso szo, Synkelrol: nekem tenyleg akkor nyilt ki a bicska a zsebemben, amikor miattam sertett meg hozzam kozel allo embert. Ezt nem kellene. Ez epp olyan, mint az anyazas, arra is allergias vagyok. Engem szidjanak batran, de az edesanyamnak semmi kozze ehhez, ne keverjek bele... |
Quote:
Hagyd már Remy :) Még a végén úgy jársz mint az elf, téged is kiherélnek :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 21:27. |