Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   A 2011-es év legjobb Hódítósa (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4506)

Pool 06-07-2011 12:19

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 288394)
pool ne kötekedj már annyit, én levonnék ezért tőled 2 pontot :)

Ez nem kötekedés, de neked se esik jól, amikor ketten játszunk a párbajon, nem?
De ha 3-4-5 napra előre lehetne tudni, mikor kell 1-2 óra szabadidő tolni, akkor nem mérgelődnél fórumon, hogy megint csak 2 pontos a párbaj...
Azért ha megnézed, hogy kik azok akik játszanak is, nem csak időpontot írnak, más a helyzet...
Na, szép délutánt...

Ati 06-07-2011 13:11

A 4. forduló első két párbaja kiírva.

Az első párbaj szerdán 21 órakor kezdődik, a második párbaj vasárnap 22 órakor kezdődik.

1 órás párbaj, választható faj és személyiség, 3/2 körös képzések, tekercsírások stb. A párbajsorozaton megszokott "alap". A körváltások azonban nem 3 percenként, hanem 2 percenként követik egymást.

A vasárnapi párbajnál emlékezzetek arra, hogy a hétfő is munkaszüneti nap, tehát jó esetben nem kell korán kelni. :)

Ati 06-07-2011 13:12

Jah, és aki szeretne egy gyakorlópárbajt, az jöhet ma délután. A délutáni párbaj nem a párbajsorozat része, de ugyanolyan felállásban fog zajlani (remélhetőleg).

Pool 06-07-2011 14:32

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 288417)
A 4. forduló első két párbaja kiírva.

Az első párbaj szerdán 21 órakor kezdődik, a második párbaj vasárnap 22 órakor kezdődik.

1 órás párbaj, választható faj és személyiség, 3/2 körös képzések, tekercsírások stb. A párbajsorozaton megszokott "alap". A körváltások azonban nem 3 percenként, hanem 2 percenként követik egymást.

A vasárnapi párbajnál emlékezzetek arra, hogy a hétfő is munkaszüneti nap, tehát jó esetben nem kell korán kelni. :)

Azért, reméltem, kitalálsz valamit a gyorsításon kívül is...

Ati 06-07-2011 14:40

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 288426)
Azért, reméltem, kitalálsz valamit a gyorsításon kívül is...

Hmm? Már meg lett hirdetve, hogy ez a hónap így fog kinézni. Más jellegű módosításokra egyelőre nem volt nagyon vevő a többség, így nem erőltetem egyelőre.

Merengő 06-07-2011 14:43

Ati jelentkeztem a mai gyakorlóra de mégsem tudok ott lenni, bocsi :S be kell mennem melóba most hívtak..

Pool 06-07-2011 14:49

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 288430)
Hmm? Már meg lett hirdetve, hogy ez a hónap így fog kinézni. Más jellegű módosításokra egyelőre nem volt nagyon vevő a többség, így nem erőltetem egyelőre.

Én írtam volna jó pár felállást, de amellett voltam, hogy te találd ki...
Nem lett volna fair egy olyat írni, amilyet már "ezerszer" játszottam...

Ati 06-07-2011 15:19

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 288435)
Én írtam volna jó pár felállást, de amellett voltam, hogy te találd ki...
Nem lett volna fair egy olyat írni, amilyet már "ezerszer" játszottam...

Most meglátjuk majd, hogy az előző fordulóban a hosszúsággal volt a gond, vagy már elmúlt a lelkesedés.

Pool 06-07-2011 15:58

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 288436)
Most meglátjuk majd, hogy az előző fordulóban a hosszúsággal volt a gond, vagy már elmúlt a lelkesedés.

Áááá, akkor mi lett volna velük tavaly 5 óráson?

Akik siránkoztak, mind a kevés nyerset emlegették...
De aki bajnok akar lenni, annak mindenhez kell igazodni, nem a "Törpés párbajok Hőse"címért játszunk :)

Ati 06-07-2011 16:07

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 288438)
Áááá, akkor mi lett volna velük tavaly 5 óráson?

Akik siránkoztak, mind a kevés nyerset emlegették...
De aki bajnok akar lenni, annak mindenhez kell igazodni, nem a "Törpés párbajok Hőse"címért játszunk :)

Tavaly se volt túl izgalmas, amikor az 5 órás párbajt ketten-hárman játszottátok, idén se lenne az. :) Márpedig most a 2 óráson ez volt, úgyhogy egyelőre vissza az egy órához, többen is a hosszt említették, mint fő akadály. Most kiderül, hogy tényleg ez volt-e. :)

All times are GMT +1. The time now is 07:38.