![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Én nem ismerelek Téged, Te nem ismersz engem... Sztem tuti több lenne a helyeslő, mint az elítélő |
Quote:
Gondolom onnan van, nem? Jakob volt a fehér, a jó, és a másik fickó meg a fekete, a gonosz. :D |
Quote:
|
Quote:
(Kivancsi lennek forditott helyzetben ugyanezt a gesztust megkapna-e barmelyik klantagunk is...) Csak Te ilyet nem szeretnel. (amit meg is ertek, mert nektek meg ez a klanerdeketek). Szoval orulnek, ha a ferditesektol tartozkodnank. Azert meg senki nem itelheto el, hogy nem szeretne mnt-t. |
Quote:
és nehogymár pár megalomán dontse el hogy hogy honnan és mikor fordulok xar lehet fogy ennyire elvakit benneteket a megalománia hogy foggalmatok nincs rola mi az a fair play játék azaz mondjuk fogalomzavarotok nincs csak ti vagytok a leg-leg álszentebb játékosok akiket valaha megismertem mindig csak a tutira szerettek ráugrani és még egy egyéni tamadást se tudtok anékul inditani hogy ne szednétek ki a piacot nevetségesek vagytok ahányan vagytok |
Quote:
(Ami ezzel a beirasoddal el is uszott) Csinalsz ami jolesik, es tudsz, innentol joindulatra ne szamits. |
Quote:
egyszer muljon rajtam a fordulástotok vagy a topkorotok biztos ott teszek keresztbe majd ahol tudok |
All times are GMT +1. The time now is 10:43. |