![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Szerintem jó a lépcsős megoldás :) Ha egy 5-6 szemes ori 2szer akar forogni, akkor már régen rossz. Mire 4-5ször körbemegy, simán fel kéne tudnia vennie az A-s "ütemet". Akkora már tartalékkal kell érkezni, mert bizony tudja mik a viszonyok stb.
|
Quote:
|
azt nem gondolnám azért, hogy azoknak kellene kedvezni a szabályokkal akiknek nincs idejük vagy kedvük az A csopira, egy fix fordulási hekit határoznék meg ami elérhető hosszabb rövidebb idő alatt legyen ez mondjuk 6000 heki , játszon a polgár akármilyen fajjal legyen feltétele még a fordulásnak az is , hogy mondjuk minimum 600 hekit harccal kell megszerezni legyen ez klán vagy sima ütés mindegy . Ez valami játékot azért kierőszakol még a felfedezgetőkből is .
Azt látom problémának éppen, hogy jelenleg a játszani nem akaró országok szúrnak ki legjobban azokkal akik játszanának de nincs elég pénzük kb 9000 hekire..Az elfek gyakorlatilag kockázatmentesen is mehetnek felfelé akármeddig csupán az idő fügvényében, minden más faj aki harcolna is néha ezzel szemben hatalmas kockázatot kell vállaljon minden megszerzett földért, kicsit kedvezni kellene nekik is néha. Legyen változás. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
mi pl pár 100 millával megyünk tovább U-ból bőven elég akár az I topjáig is... de persze én csak gyorsról tudok nyilatkozni... |
egyre vadabbak az ötletek, biztos hogy jo irányba megy??
ez nehezitené a hodot, Tetejébe mi van aki majd mondjuk a változtatás előtt lépett fel mondjuk 6-7-8 szemmel?? jol szurjunk ki vele hogy megemeljük neki a top határt?? remélem sokat ittam, bár az 1 üveg martini az nem mennyiség nálam, és biztos csak rosszul olvasom:D én játszani szerettek, mint gondolom más és nem pedig küszködni, a lenti szinteket ne vegyük alapul. legalábbis a gyorsot ne. fellép az ember üt 2-3-4-et majd hopp nincs célpont a sok szabis miatt. Azért az 1A-ba nem 2-3-4-et kellene ütni |
Quote:
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:08. |