![]() |
Quote:
|
Mondjátok már hol van itt a poénos beszólás, hadd nevetgéljek én is egy kicsit :p
|
Quote:
|
Üzibe kaptam és nagyon tetszett:
"Uff! Kell-é sámán a szövetségbe? Amit nyújtani tudok: -Ismerem az esőtánc rituáléját -Harc esetén átváltozhatok egy csésze teává -Ha az első kettő sem segít, nagyszerűen és gyorsan tudok futni Elvárásaim: -Hát őő ezen még gondolkodnom kell.. =) " |
Én pár hete kaptam zöldben, egy mára már törölt országomnak címezve:
idézem, természetesen név nélkül::) Hi! Nem mai játékos vok, igazi harcos. De gondom lenne és látom te is vágod. Miért csak éjjel érdemes tolvajolni? Ha nappal próbálom akkor lebujknak? Naponta kifosszák az orimat és leakarom gyilkolni őket. Nagy gyilok lesz ha én mondom. Mivel suliba vagyok csak délután vagyok szg közelbe. Este már az ősök nem engedik, hogy jáccak, mit javasolsz? Csá! xxxx a véreskezű ork harcos |
Quote:
|
Quote:
Úgy látszik nem jött be a viccelődés és a Hód megismételte önmagát: 2009-03-20 15:17:07 Embereid visszatértek a bányafeltárásból, és a következőket találták: 0 hektárnyi erdőt, 0 kőbányának alkalmas területet, 0 fém-, 0 agyag- és 0 drágakőlelőhelyet. Most viszont nem voltak hozzám oly kegyesek az égiek: 2 hektár szabad föld áll rendelkezésedre, ebből 0 lelőhely, melyre csak bányák építhetőek. (0 fatelep, 0 kőbánya, 0 fémbánya, 0 agyagbánya és 0 drágakőbánya építhető.) Az élet nem egyszerű... :) |
Kéretik a fórumszabályokat betartani... Itt is...
(Szabályokkal össze nem egyeztethető üzenet törölve.) |
Quote:
|
2009-09-14 19:55:10 Édesanyád (#599939) információt akart megtudni országunkról!
Na mindjart fel is hivom, hogy minden rendben, ne aggodjon... :D |
All times are GMT +1. The time now is 22:04. |