![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Ha már idevetődtem ajánlok pár filmet, ami nekem tetszett:) elnézéstm ha volt már róla szó
Heat - Szemtől szembe: Al Pacino és Robert De Niro együtt, zseniális Man From Earth: elgondolkodtató film, egy ital mellett egyedül nézős The Prestige: Szórakoztató, a végén pár csavarral, Hetedik-féle egypoénos film, de jó Lord os War:Akinek tetszett a Betépve, ez is fog:) Kicsit kilóg a sorból: Transformers 2 - pozitív csalódás, magával ragadó hangulat, csakis moziban vagy minimum 5.1-ben érdemes nézni, jó kikapcsodás:) |
Alien Lockdown (http://www.imdb.com/title/tt0395443/)
Leginkább az egyszer sem nézhető kategória... :) Leírás alapján még akár jó is lehetne, de rossz kép, rossz hang, a nagy elit kommandósok "jajj menjünk haza", szóval felejtős... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Idézek egy párat a user commentekből: (remélem nem gond, hogy angolul van) "if you are objective, this is the WORST MOVIE EVER MADE" "This kind of art-movie is responsible for 90% of eye cancer victims and mental deseases." "DON'T WATCH THIS MOVIE (except you are drunk or drugged)" Annyira tetszettek ezek a megfogalmazások, hogy kíváncsivá tett, vajon milyen filmnek kell lennie, hogy ilyen erős érzelmeket váltson ki? :D |
És milyen volt?
|
Quote:
De azóta is csak jót olvastam róla, ilyeneket, hogy "igazi kincs" meg, hogy "ennél rosszabbul senki sem tudta volna megrendezni" stbstb :D |
Tanácsot szeretnék kérni :)
Gondolkodom rajta, hogy megnézem a Star Trek filmet, amit most adtak ki nemrég, viszont nem láttam egy darab Star Trek epizódot sem, egyik sorozatukból sem. Vajon ilyen előélettel is érdemes lehet megnézni? |
All times are GMT +1. The time now is 06:48. |