![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
a véleményem szabályokat mindig át lehet lépni , mindenhol. Ha észreveszik semmi gond nincs , de ha nem akkor ügyi vagy. Még egy kérdés:)) melyik a sulyosabb?? - Mikor 2 szövi összefog egy MF ellen?? vagy hasonlo - Vagy, amikor itt olvastam egyik tag kilép leadnak neki földet, de kára másnak nem keletkezik, max annak akinek földet visznek el. Ez olyan mint a lopás és a gyilkoság:)) mindkettőért bortön jár, de nem mindegy a mértéke:)) vagy mindegy?? |
Quote:
ha 2 szövi összefog egy Mf ellen, akkor azzal az Mf-fel szivesen szövetkeznék földleadás: aki résztvesz benne, azzal nem szöviznék az ladott föld végül úgyis másnál landol, mert aki erre kényszerül, az nem érdemes arra, hogy birtokolja melyik súlyosabb?...mindkettő túl van a határon, s csak a bénaságot bizonyítja s meglehetősen irritáló a nem bénáknak |
Quote:
|
Quote:
Nem az én tisztem ezt találgatni vagy bizonyítani .. ez Ati dolga,és szerintem már ezzel kapcsolatban Ő is a topon teljesít. |
Quote:
|
Quote:
:))) el se tudod képzelni, de nagyon sokan vadásznak ilyen földleadásos emberkéknek:)) pl. én is. Ha látom földleadás van megyek én is, sööt a múltkor láttam nagyon sokan mennek folyamatosan ütköztek a seregek. Más kérdés aki le akart adni földet gondolom nem annyit akart:) csak figyelni kell:)) számomra nem gusztustalan ha tudok a zavarosba halászni:)) tehát nekem az a véleményem hogy engem nem izgat, ha elegendő varim van és tudok krónikát nézni és látom megy valaki felé sok sereg nehogy már én ne induljak szerintem az egész téma fel van fujva:) Mondjuk ez is egy szempont amit én mondok:)) de tudok mondani olyan esetet mikor szivás volt igaz csak hallottam. De attól még igaz. saját maguknak csináltak kellemetlenséget. |
Quote:
Tehát szerintem megérné a befektetett időt, és szerintem nem is lenne olyan sok idő. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 19:30. |