![]() |
Quote:
|
Quote:
kieg: ha jól sejtem meg is kapta a figyelmeztetését :) |
Hello!
Szövetségeseket keresek. Kéne 2 hadis és 1 varis. Lehetöleg ló-íj felállás, de elitet is befogadunk, ha jó sok van. a végére kicsit skizo lett... |
Quote:
|
"Üdv!!Szövit keresek!!Türhető az orim!!:P
Gnóm hadis lennék.Van minden,mint a búcsúban:D" sztem jó szöveg:D |
2 gyöngyszem anarchból:D
"hy! keresek egy tolis,varis szövitagot megoldható?? jöhetnek kezdők profik,engem nem zavar ha hulla vagy. feltétel:az értéked min:8000 legyen de lehet több is. mnt bárkivel. ja és gyorsan várom a jelentkezőket.!!" szeretem a tolis és varis hullákat:D "K*ja be a az egész hódítos bagázs a f*mat itt mindenki egy k*ög föleg aki elrendezte hogy kidobjanak ..."(itt kibetüzve egyenként még egy káromkodás amit nem igazán irnék be...) sztem nem lesz anarchban sem hosszú életü...:D |
Quote:
|
Ezt most találtam a dipóban
xxxxx (#xxxxxx) 2007-06-08 01:07:24 Helyezés: xxxx Érték: xxxx Tisztelt Uralkodo tarsaim! Teljesen rendszertelen es megbizhatatlan orszag hozza melto tarsait keresi a szomszedsagbol. :D:D |
Quote:
***** (#*****) 2007-06-09 11:36:56 Helyezés: **** Érték: ***** Szövit keres lecsúszott varázsló, lehetőleg kis igényekkel, lovas / íj felállásban. Kevés fellépés és ezzel arányos párbeszéd garantált. Vállalkozó kedvű uralkodók jelentkezését várom. Elvárásim, ne légy teljesen hülye, elég ha csak annyira vagy mint én, annál már úgysem lehetséges jobban ehhez a játékhoz. Legyél megfontolt. Üdv mindenkinek :P Ja és mnt nem kötök, harc az élet :P |
2007-06-12 **:**:**
Helyezés: **** Érték: ***** 2 csávót keresek a szövimbe a közelből! Ez most vagy csaj és ismerkedni akar, vagy srác, és fenntartásai vannak a csajok hódító-tudásával kapcsolatban :D:D |
All times are GMT +1. The time now is 01:11. |