![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Amúgy szerintem ez nem büntetés. Minden kis kék szám jutalma egy +személyiség. Minél magasabb a kiskék számod, annál nagyobb tapasztalattal rendelkezel a játékban, amit csak úgy érhetsz el, ha egyre növekvő elvárásokkal állítod magad szembe.
|
en meg mindig azt mondom, hogy ott lett elbaltazva a kek szamok beszerzese, amikor lephettel kedved szerint b-bol, ha nem akartal a-ba menni.
megjegyzem 5-ben talalkoztam olyannal akit iranyitani kellett es kek 2-e volt |
Quote:
|
Quote:
2. ha nem lenne a csopik felében az első helyeken egy külön kaszt amelyik ilyen-olyan módszerekkel kizárja a többit a feljutásból, akkor megérteném ezt a módosítást. A játék belépési oldalán fel van tüntetve, hogy mindenki megmutathatja milyen stratéga. Békésen, vagy háborúkkal is elérheti célját. Na innentől lehet háborúzni a top 1-2 %-ban mindenkinek, vagy jó mélyen beny.lni, ha fel szeretne jutni. |
Quote:
|
Quote:
Eddig mindenki végigment (valameddig :) ), csak nem mindegy hogy milyen teljesítményt nyújt közben -nekem is voltak olyan szövijeim, akiknek (3) volt, mégis én magyaráztam el egy csomó olyan dolgot, amit már a 4. szintre fellépve illene tudni. |
Quote:
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:18. |