Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   a 2006.11.29.-i módosításhoz a kis kék számok témája :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1098)

Deni 12-03-2006 21:29

Quote:

Originally Posted by Toto (Post 50167)
2. Ha ez nem is valósul meg, akkor is személyiségről való lemondásnál a megszerzett kék szám ne vesszen el. A kettő különüljön el.

Ati elzárkózott attól, hogy a kis kék számokat a személyiségektől különválasszuk. Ami jobban belegondolva szerintem érthető.

Ati 12-03-2006 21:31

Quote:

2. Ha ez nem is valósul meg, akkor is személyiségről való lemondásnál a megszerzett kék szám ne vesszen el. A kettő különüljön el.

Ha azt akarod mutatni, hogy milyen régóta játszol, akkor ott a sorszámod, az ezt a feladatot tökéletesen ellátja. A személyiségszámnak a játéktudás tükrözése lenne a feladata.

Xeper 12-03-2006 21:33

Quote:

Már alapból nem értem hogyan került elő a "büntessük azokat, akik kék számot akarnak szerezni" módosítás, de

Régen még külön malus rendszer volt a kék számosoknak... ehez képest még mindig jó a helyzet ;)

Deni 12-03-2006 21:37

Amúgy szerintem ez nem büntetés. Minden kis kék szám jutalma egy +személyiség. Minél magasabb a kiskék számod, annál nagyobb tapasztalattal rendelkezel a játékban, amit csak úgy érhetsz el, ha egyre növekvő elvárásokkal állítod magad szembe.

Pancser Pancsa 12-03-2006 21:47

en meg mindig azt mondom, hogy ott lett elbaltazva a kek szamok beszerzese, amikor lephettel kedved szerint b-bol, ha nem akartal a-ba menni.
megjegyzem 5-ben talalkoztam olyannal akit iranyitani kellett es kek 2-e volt

Deni 12-03-2006 21:48

Quote:

Originally Posted by Pancser Pancsa (Post 50176)
en meg mindig azt mondom, hogy ott lett elbaltazva a kek szamok beszerzese, amikor lephettel kedved szerint b-bol, ha nem akartal a-ba menni.
megjegyzem 5-ben talalkoztam olyannal akit iranyitani kellett es kek 2-e volt

Most ezt próbáljuk korrigálni, hogy ne szerezze meg azt a kék 3-ast, ha a tudása szerint még nem érett meg rá.

Toto 12-03-2006 21:50

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 50172)
Ha azt akarod mutatni, hogy milyen régóta játszol, akkor ott a sorszámod, az ezt a feladatot tökéletesen ellátja. A személyiségszámnak a játéktudás tükrözése lenne a feladata.

1. igaz is lenne, ha nem vehetne bárki sorszámot magának évente egyszer...
2. ha nem lenne a csopik felében az első helyeken egy külön kaszt amelyik ilyen-olyan módszerekkel kizárja a többit a feljutásból, akkor megérteném ezt a módosítást.
A játék belépési oldalán fel van tüntetve, hogy mindenki megmutathatja milyen stratéga. Békésen, vagy háborúkkal is elérheti célját. Na innentől lehet háborúzni a top 1-2 %-ban mindenkinek, vagy jó mélyen beny.lni, ha fel szeretne jutni.

Pancser Pancsa 12-03-2006 21:50

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 50177)
Most ezt próbáljuk korrigálni, hogy ne szerezze meg azt a kék 3-ast, ha a tudása szerint még nem érett meg rá.

en ezt mind ertem, de vannak olyanok akik viszont vegig mentek es lehet azokkal lesz kicseszve

Xeper 12-03-2006 21:57

Quote:

Originally Posted by Pancser Pancsa (Post 50179)
en ezt mind ertem, de vannak olyanok akik viszont vegig mentek es lehet azokkal lesz kicseszve

Önmagadnak mondasz ellent.
Eddig mindenki végigment (valameddig :) ), csak nem mindegy hogy milyen teljesítményt nyújt közben -nekem is voltak olyan szövijeim, akiknek (3) volt, mégis én magyaráztam el egy csomó olyan dolgot, amit már a 4. szintre fellépve illene tudni.

Deni 12-03-2006 21:59

Quote:

Originally Posted by Toto (Post 50178)
A játék belépési oldalán fel van tüntetve, hogy mindenki megmutathatja milyen stratéga. Békésen, vagy háborúkkal is elérheti célját. Na innentől lehet háborúzni a top 1-2 %-ban mindenkinek, vagy jó mélyen beny.lni, ha fel szeretne jutni.

Ha megnézed a mai javaslatokat, akkor nem is kell top1-2%-ot teljesíteni azok szerint, csak ha már 10-esért mész. Bár Ati egyenlőre nem fogadta jól a javaslatot, de reméljük ez változik :)

Quote:

Originally Posted by Pancser Pancsa (Post 50179)

Akik úgy végigmentek, hogy tudásuk nem tükrözi a kékszámukat, azok adhatnak le személyiséget. Akik végigmentek és tudnak is, azoknak nem fog problémát okozni a nehezítés.

All times are GMT +1. The time now is 09:18.