![]() |
Quote:
1., B-ben szövik voltunk (bár, ez már nem sokat számít) 2., Nem szoktam hiénázni, bár ez nem az lett volna 3., 200k katit nem fogok elfokozni a semmiért, főleg egy gyanus éplista alapján. Mivel A-ban nem hadizok, így ez a trükk nekem új volt. 4., A kutyámat meg kellett etetnem 5., Remy szövim és ő a talán bemegyek dolgot nem favorizálja és ezt megtanultam :); az orimmal csak biztos célpontra mozdulok ki, kivéve, ha pár ezer próba sereget küldök ki 6., Az elfem a topban van, elég magasan vagyok még egy ideig így is :) 7., Nem utolsósorban, kicsit nem volt kedvem 200k katit elfokozni szerk: 8,. Pokika II. volt kinézve nekem, rá akartam kimenni :) |
Szeretem, mikor egy magát tapasztaltnak mondott játékos egy nyertes hadjárat levezénylése után olyan amatőr hibát vét, mint betenni a haditekijét, s ezzel összedönti az általa olyh gondosan felépített és kivitelezett tervet.
Lehet a dühöngőbe kellett volna írnom? :) |
Quote:
Ha csak a topban maradás a célod, akkor tényleg nem lett volna érdemes egy kis kockázatot vállalnod. |
Quote:
Előbb adom oda a klántársaimnak, mint sem hogy elfokozzam a pénzem :) Én ilyen vagyok, nem az a célom, hogy nagy elf legyen belőlem, hanem hogy csapatjátékos és hogy a klánom hasznára váljak. Bár apu halála óta, sajnos nem teljesen így van ez. Nincs annyi időm a játékra, mint mikor még B-ben gyepáltuk Tibuékat. |
Quote:
Nah de a tréfát félre, inkább tarts bent elég tekit:) sokkal többet csorgattunk már be, mint egy ország 10éves tekikopása és lopása:) ennyi igazán belefér, ha már elfelejtesz néha figyelni erre:) |
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
2010-07-20 19:01:08 Ðelejj (#412866) elfoglalt 360 hektárt édesotthon (#194017) országától. grat! :) |
2010-07-20 04:01:15 A (#3969) támadást indított kopogj, mielőtt jösz (#3871) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1325 hektár földet.
2010-07-20 00:01:08 A (#3969) támadást indított freedom (#3867) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1199 hektár földet. Ezek is voltak. Grat! :) |
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
2010-07-21 22:01:08 Kard-szárnyú lepke (#442288) elfoglalt 545 hektárt vakcsiga (#593045) országától. grat! :) |
Grat, az elfokozáshoz pedig külön is :)
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:02. |