![]() |
Quote:
de most tervezek egy telejesen új 3orás dolgot mert ez valahogy nem jön be:D védelemhez persze nem szeretnék nyulni nagyon:) |
Quote:
|
A párbaj meg hát sokat akart a szarka nem birta a farka:)
Mivel mondjuk járványt vagy dragot 99.9999%,hogy beütöm de inkább pool-ra mentem mert attol féltem lerenget(elötte vagy 5körrel adott 1-2rengést) meg most is lett volan esélyem fedezni de nem éltem vele:)pedig azzal a +12hekivel nyerek:)de végülis mind1 lesz még párbaj:) Meg minek is busoljak?Van még kenyér a boltban:D |
Quote:
|
Quote:
ööö szecsára ijjal is rohantam már párbaj közepén:Dtisztán emlékszem rá még igaz pattantam utána de az mellékes:D |
Quote:
ez azért volt mert ök lovat tartottak és bolondok lettek volna nagy védelmet csinálni -15hekikben:) de ha ezt mondani kell hát.... na mind1:) |
Quote:
üdv a klubban haver:( nekem is tropa a mai hangulatom:( :( :( |
Quote:
|
Quote:
Csak ténleg akkor kellene azt mondnai rád,hogy nagyon béna vagy ha olyan védelmet csinálsz -15hekiben mint én ott fent:) |
Quote:
|
Quote:
Én is néha megörülök amikor már a fél orim lebontom aztán alulról érkeznek:)Ekkor magamban mondok pár szépet és 1-2perc mulva kezdek gondolkodni mit is kellene :) de ezt még leirom:Most mondjuk azért védöztem mert az órám leállt :DÉs így nem tudtam volna jó pillanatban bontani:) |
Quote:
ma szar napja van neki meg nekem is majd holnap talán beszélünk úgy mint az elmúlt 3369 hsz-ben menny aludni inkább, mert már az esti micimaci fogat mosott a tv-ben jócakát szia |
Quote:
|
Quote:
pedig már épp készüldtem menni aludni énis nah akkor még talán egy picit maradok:) |
Quote:
Csak az a baj boszi,hogy te is teszed itt,hogy vén vagy és ha jól tudom 16éves:)(ha jól tudom)és azért nem vagy annyival öregebb nálam.... |
Quote:
|
Quote:
erröl a névről csak tk-s jut eszembe:D |
Quote:
ez a legjobb korszak és a fene is vinné el hogy februárban már 17 leszek aztán meg egy évvel rá 18 év:( :( :( ejjj nem akarok felnőni még inkább vissza fele nőnék és nézném a meséket a 6 hónapos kereszt lánnyommal meg fiammal:) |
Quote:
Múltkor első párbaj alkalmával meg lettem gyanusítva, hogy te vagyok álnéven... Már nem is emléxel rám??? |
Quote:
lehet a halál után jön el a legjobb korszak:)kérdezd meg gyorsan egy halottól:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de nem az volt az első párbaj:P |
Quote:
nah ebben az évjáratban most pont középen van minden még lehet szórakozni bulizni hülyülni, de itt már egyre jobban lehet érezni a komolyságot és felelőség érzetet innentől kezdve minnél öregebb leszek annál jobban eltűnik az életemből a szórakozás szó legföképpen a hülyülés:( éppen ezért nem akarok még felnőt lenni, ha itt megállhatna az idő tuti ezt kérném akármi áron is |
Harcosok, ha meglesz az uj taktikad, szolj :D
bar szerintem sokat nem tudsz valtoztatni rajta :) |
Quote:
|
Quote:
Majd rájösz, hogy ez óriási nagy hülyeség! Egyre komolyabb?? Igen bulik! :D Szóval nyugi, huszon pár éves korig háváj van!!! :cool: |
Quote:
de nem irom le,hogy mi elsz stb:D |
Quote:
én nem olyan vagyok mint a többi velem egykorú fiatal:( sokkal komolyabb vagyok az átlagnál főleg ha szükség is van a komolyságra és nálam minnél öregebb vagyok annál jobban jön bennem elő a felelőség érzet éppen ezért szerintem 20 éves koromra már buliba se fogok nagyon mászkálni lehet de kitudja mit hoz a jövő..... |
Quote:
bár leirtam,hogy a védelemhez nem akarok naon nyulni:) ugyhogy föleg az építési tervben lesznek dolgok:) már fejben 80%-osan megvan:) mig nem volt jó a gépem unalmamban gondolkoztam:) de ezek a dolgok föként a 3orásat érintik a többiben még nem tapasztaltam gondokat:) |
Quote:
üdv... na átrágtam magam a fórumon... apám:)) elromolhatna a géped és gondolkozhatnál még kicsit:) |
Quote:
te véletlenül nem a Vésd az eszedbe ori tulaja vagy? aszem ez az ori neve |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nem tudom elhinni! Bocsi. Én megpróbáltam. És nem sikerült! :( Te vagy nemnormális vagy, vagy szuper emberfeletti képességekkel rendelkezel... (most is csak úgy tudom tartani a lépést, ha naponta töbször beleolvasok...) |
Quote:
nos igazad van.... elég csak beleolvasgatni:) |
en nem vallalkoznek ennyi post atolvasara, pedig szeretek olvasni :)
|
A lassú csopi forumából idézek:
"Ha kell mindent megteszek Könnyedén és simán is De minek támadnék ellened Ha nem látok benned riválist!?" "Változik a világ: gyengül ami erős, És erős lesz, ami gyenge volt azelőtt." "De minek támadnék ellened..."- e verssor már megnevettet. De közben mégis tanácstalan lettem, de gondolatom elvetettem... Rivális lettem? Nem hiszem, de a végén minden kiderül, A végeredmény vészes lesz, de remélem az agy nem merül... A faj nem szerencsés, igazi kár? Hát lehet még... De mégis... A hírneveddel és a tekintélyeddel játszol. Van ki nem nyerhet, de mégis megteszi, Van ki értelmes, de a veszélyt nem észleli... Nem akarom hinni, hogy gyengül az erős, De látni szeretném, hogy más lesz, mint azelőtt... ez így az erdeti én nem raktam hozzá ilyen jelet: " " |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:20. |