![]() |
Hihetetlenek vagytok komolyan :) Ez már nagyon LOL:)
Kubbi: az elemzésed tetszett :) Gyula: szokásos nyers stílusa? Én erre a stílusra mást mondanék de inkább nem mondom :) |
Eddig a vicctopikba jártam röhögni de ez üti:D Nincs jobb a zöldrinyánál:D Kubi grat jó volt:)
|
ööö...többet nem nyitok topicot:D;)
hozzáfűzni meg nem szeretnék semmit...én már megmondtam mit gondolok erről és, hogy esetleg mi lenne "megoldás", de már alapból gáznak tartom, hogy erre "megoldás" kéne, vagy hogy ez valakinek hasfájást okoz:eek: |
én teljes mértékben igazat adok Remy-nek abban, hogy nem sok értelme van így ebben a formában ennek a pöttyözősdinek.. de engem speciel nem is nagyon érdekel, hogy valakinek 4 zöldje van, vagy csak 1, de az is piros.. csupán zavar, hogy manapság már lassan trendi a Remy-t leugatni.. gondolom amiatt is sokan kapnak zöldet, hogy jól megmondták neki.. gratulálok az egészhez :)
|
Quote:
Szerintem most Remy követett el hibát, mert provokált... Synk tudja, hogy én neki is megmondom, ha nem tetszik amit csinál. Én ilyen vagyok, marhára nem volt célom Remyt sikkből leugatni, ha így tünt elnézést érte... én már csak ilyen vagyok...;) Nem hiába tartanak sokan bunkónak.:D |
Quote:
Remy mindig csak építő jellegű kritikával él, pozitív irányba próbálja terelni a játékosok gondolatmenetét. Bár tény, kissé nyers a stílusa... |
Quote:
Kicsit nezz magadba inkabb Te is... :) Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Es lassan dragitol is, hogy mindig belemkot, akarmit irok... Cseppet megvaltozott a hozzam valo viszonya... Ugy nez ki, ez a felnottseggel jar nala... :) |
Quote:
(ha bárki másról volna szó még az is idegesítő lenne ennyi idő után) és én ennyi voltam ebbe a témába elegem van már az egészből!!! :p megyek felnőni kimegyek kocsmába megnézem hogy verik össze egymást az emberek megyek megnézek egy gyilkoságot attól talán felnővök... és rájövök hogy szar a világ és marhára lényegtelen dolgokon tudunk a gép előtt ülve baromságokról vitatkozni: hogy ki mire kapott zöldet elgondolkodtatok rajta hogy ezen normális ember elkezd-e vitázni ? na mindegy én nem vagyok normális vállalom |
Quote:
Ezert nem ertem a hozzaallasod. Engem nem _kell_ olvasni. Egyszeruen barmikor letilthatsz, de azert nem fogok megvaltozni, mert lepten-nyomon belemkotsz... |
Quote:
Hol láttad te ezt?:confused::o Azt Gyulának írtam, egy szóval se említettem, hogy te bárkit is szídtál.:o Ha így tünt nagyon sajnálom, de én itt tényleg abbahagyom mert nem akarok vitatkozni egy ilyen kis hülyeségen. |
All times are GMT +1. The time now is 02:26. |