![]() |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Csak feljebb... Ez alapjan adjuk az embernek es a felelfnek 60% hadivedelmert, mert nem jatszhato magasabb szinten... |
Quote:
a hulla lent is csak azért játszható mert lent sok a kezdő, a félelf az egy jó faj, ha jól irányítják. az ember az egy nagy sz*r mindenhol ez ok. de nyithatunk egy topikot ember erősítése miatt is:D:D |
Quote:
Eddig is kapott, feljebb: 10,20,30,40%-ot. Ami igazából viccnek jó. Vagy kapjon rendeset, vagy akkor inkább ne is kapjon semmit. Mert mit ér ez a 30-40%, ha B-ben alig van hulla, A-ban meg még annyi se? |
Quote:
Akkor ha a %-ok számítanak, miért nem egy fix bónuszt adunk neki és akkor máris el van intézve az egész... :) |
Quote:
Abban a magasságban nehéz most vele játszani, ahol már kevés a rosszul felépített ország. Tehát ahol most is jó, nem kell, sőt nem is szabad erősíteni. Ahol most nem jó ott kell rajta segíteni, és az én képletem szerintem pont ezt csinálja :) |
Quote:
Azért az vicces lenne, ha 3. szinten nehezebben lehetne vele játszani mint A-ban :)... Jó, oké, meg lettem győzve, hogy esetleg némi finomításokkal jó lenne az ötleted...Nehezen ment, de oké:D |
kellene vmi szavazás, hogy kinek melyik ötlet tetszene, és hogy egyáltalán tetszene-e neki...
|
Quote:
Viszont én nem látom be, miért változatosabb, ha mindenki elf, ork, gnóm és néhol látni óriást és törpét is. Ahelyett, hogyha ebbe a sorba beállna a hulla is. Szerintem ez éppenhogy növeli a változatosságot, és nem csökkenti. |
Quote:
Szerintem az óriás és a törpe egyáltalán nem ritka a felsőbbi szinteken, hogy csak úgy odaveted a futottak még kategóriába. Ha az elejével egyetértettél, akkor beláthatod, hogy a hulla erősítése egyszerűen elrontaná a játékot a leírt okok miatt. Ha vigyáznál arra, hogy alsó szinteken ne erősödjön, de a felső szinten erősítenéd, akkor csak fent rontanál rajta. :) A változatosságot globálisan értettem, nem csoportokon belül legyen minden változatos. Változatos, mert a lentebbi szinteken valószínűleg más fajjal játszik az ember, mint a fentebbi szinteken. |
All times are GMT +1. The time now is 04:13. |