![]() |
Hex, Von, Dus: titeket mennyiben zavar, ha egy ori szintenként 5x újrázik? Ki a fenét érdekel ez???? Legalábbis mennyiben zavarja a ti érdekeiteket?
Csakis a pénzgyűjtésről szól ez az egész. Arról a gyűjtésről, ami különösebb játéktudás vagy akár játékbeli aktivitás nélkül is megszerezhető. Vagy nem? És ha igen, akkor mi a túróért mondjátok rám, hogy hülyeségeket írok? Legalább a szándékot értékelhetnétek, ha a megoldási javaslataimmal nem is értetek egyet... Ha meg nem, mert titeket simán az zavar, hogy valaki sokszor kényszerül újrázára, akkor az egész téma értékét veszti. |
Quote:
Kár. |
Quote:
Vagy ha komolyan azt hiszed, hogy én valaha azért szóltam hozzá mert az én érdekeimet zavarja, akkor inkább szedjél hangyát boxkesztyűvel. :) |
Bocsánatot kérek, Von, te tényleg nem picckáltál :(
|
Az "idegbeteg" jelző azér fájt :D
|
az én érdekeimet sem zavarja, mivel csak anarchban van csak pénzem.
Ati megoldása kézenfekvőnek tűnik, mivel bolondság az utalást akadályozni, mivel nem azzal szed össze nagy lóvét, hanem, hogy az adott szintre fellépett oriját újrázgatja. A piacon, mikor átadja csak bukik vele, Tibuék tudnának mit mesélni, mikor milliárdos fogókat raktunk ki alájuk |
Jóvan, titeket egyáltalán nem érdekel, amiket írogatok.
|
Quote:
|
Quote:
Ezelőtt akárhány hónappal sem, meg most sem, meg ezután akármikor sem azért szólok hozzá, hogy az érdekeimet képviseljem :) Az elképzeléseim megvannak a témában, az tény, de próbálok nem magamból kiindulni :) |
Quote:
Lehethogy te érted mit akarsz mondani és hogyan kapcsolható vagy helyettesíthető az aktuális témamegoldásához, de mi sajnos nem értjük abból amit leírsz. Lehethogy mi megyünk szembe a forgalommal és te mész egyedül jó irányban, de gondolkozz el rajta mi van ha mégsem? ;) A kérdésedre hogy legyen valami válasz is: Azért zavar többek közt 1.pld, mert előjön a semmiből 10millió lakásteki. Neked van mondjuk 1 millió mert összegyüjtötted 2-3 szint alatt és ebben van a vagyonod tárolva. Az aktuális ár a piacon régóta 1000 arany. Egyszercsak jön 10milla 300-ért és a te összes pénzedet amit tekiben tároltál elviszik a rablóbácsik. Hidd el ez komolyan zavaró érzés tud lenni. |
All times are GMT +1. The time now is 17:56. |