![]() |
Bekerültek a tárgyak szintkorlátai. Nem biztos, hogy ezek így is maradnak majd hosszútávon, egyelőre most túl nagy változást nem fognak okozni.
|
A szigetek neve nem lesz módosítva az éles játékra? Lehetne valami találóbb neve Dusénak is meg az enyémnek is. Nem tudom hogy Dus hogy van vele, de én kifejezetten nem szeretném ha az én nevemet viselné a szigetem :)
|
Quote:
|
Quote:
|
És sem szívesen viseltetném a saját szigetemen a nevemet. De ötletem csak Ildiére van, ami lehetne az Elfek vagy/és koboldok szigete :)
|
Vagy lehetne a homály szigete :) Tökmindegy h mi, csak ne legyen benne a nevem :) Köszi :)
|
Elkezdem a nullázást. Ez egy folyamat, ami közben nem szeretném leállítani a játékot, de ehhez az kell, hogy ne csináljatok semmit a csetelésen kívül. :)
Úgyhogy légyszi gyilkolászásokat, kereskedést, klánakciókat, mindent fejezzetek be, amíg a karakternullázás meg nem történik. Ha muszáj, akkor leállítom hosszabb időre a játékot, hogy ez megtörténhessen, de csak nem kell. :) Köszi. Közben furcsak dolgokat tapasztalhattok, nem frissülő listákat stb, ez teljesen normális. A nullázás egy játékújraindítással fog végződni, ami után belépve már minden helyreáll, ami közben elállítodott. |
oks, eddig is csak álltam és cseteltem ^^
|
Csak hogy az utókor számára fennmaradjon: a teszt első szakaszában 49895 mobgyilok történt, a karakterek 593-szort haltak meg.
|
Ejj, nem enged csetelni :D
(1. szintű kari :) ) |
All times are GMT +1. The time now is 22:50. |