![]() |
Quote:
Viszont abban egyetértünk, hogy a D9 nagyon jó film volt, úgyhogy én is csak ajánlani tudom ;) |
Quote:
|
Quote:
Hallottam kritikákat, amik belekeverték már a prostitúciót is... hááát, valóban volt a film elején EGY darab mondat erről, no de ezt ennyire kiemelni... hááát... :D |
Quote:
A film egyébként tetszett. :) A második részben visszatér a megmentő,reméljük :) |
A District 9 előtt láttam közvetlen, egy 2008as, szóval régebbi filmet, a Changeling-et. Sajnos nem tudom a magyar címét, biztos könnyű rákeresni, de viszont tudom mindenki figyelmébe ajánlani. 8.1 pontot kapott IMDB-n, jót olvastam róla, de sosem szoktak az ilyenek meghatni. Azonban rávettem magam, megnéztem, és nemhogy pozitív csalódás volt, hanem kifejezetten úgy éreztem, hogy az utóbbi idők egyik legjobb filmjét láttam. Rendkívül emberi a sztori, és nagyon jól játszották el, csak ajánlani tudom mindenkinek! :)
|
Quote:
|
A pankrátor
Nekem csak egyszer nézhető. Aki sok ilyen filmet látott, az tudja mi lesz a végén. Bár azt meg kell hagyni, hogy kissé érdekesre csavarták a végét. 40 éves szűz Gondolom ezt nem kell bemutatni senkinek. Ez is egyszer nézhető. |
Mad Max trilógia :)
Az első kettő nagyon tutira el eltt találva :) a 3.-ik már kicsit vontatott de az is élvezhető :) Ne feledd bárhova is mégy, pont ott vagy! :D 3.-ik részbe ez a legnagyobb :D:D:D:D |
A Hallmark általában jó filmeket csinál, de mind egy kaptafára épül, így 3-4 megnézése után tudod, hogy a sztori ugyan az, csak más a csomagolás.
A békefenntartók háborúja 3 órás a film, de másfél után kikapcsoltam, mert kicsit fárasztónak bizonyult. Talán holnap befejezem. |
Ma ezt a filmet néztem meg: The Girl Next Door - Szüzet szüntess
Ajánlom nektek is:) Nekem tetszett! |
All times are GMT +1. The time now is 03:26. |