Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   dvd,mozi filmek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2592)

Andrew 10-04-2009 20:34

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 224567)
Akkor most képzeld el ezt úgy, hogy beleremeg az egész terem, amikor lőnek egyet az idegenek fegyverével. ;)

Akkor ebben különbözünk, emiatt kifejezetten nem szeretem a mozikat, mert (számomra) fülsüketítő erővel szoktak dübörögni a hangfalak. Persze ezzel egészen biztosan én vagyok a kisebbség, túlságosan érzékeny a hallásom - bár emiatt inkább nem panaszkodom :D (A másik meg, hogy nem az én költségvetésemnek találták ki :()
Viszont abban egyetértünk, hogy a D9 nagyon jó film volt, úgyhogy én is csak ajánlani tudom ;)

Remedy 10-04-2009 20:38

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 224562)
Ami még friss, az a District 9, akit érdekel ez a műfaj, ezt is tudom ajánlani. A bemutatók alapján más történetre számítottam, de talán nem is baj. Bár amire számítottam, az is izgalmas sztorivonal lett volna. :D

Számítógépen letölteni és úgy megnézni nem ajánlom, csak moziban, de minimum szomszédmentes DD5.1 házimozirendszeren, maxra tekert hanggal, különben semmit nem ér. :)

Milyen mufaj? Sci-fi?

Ati 10-04-2009 20:57

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 224578)
Milyen mufaj? Sci-fi?

Sci-fi, igen.

Hallottam kritikákat, amik belekeverték már a prostitúciót is... hááát, valóban volt a film elején EGY darab mondat erről, no de ezt ennyire kiemelni... hááát... :D

Tsobi 10-04-2009 23:05

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 224583)
Sci-fi, igen.

Hallottam kritikákat, amik belekeverték már a prostitúciót is... hááát, valóban volt a film elején EGY darab mondat erről, no de ezt ennyire kiemelni... hááát... :D

Azért emelhették ki,mert a filmben azt sugallták mindenkinek,aki tudott az átalakulásról,hogy azért kezdődött meg,mert szexuális kapcsolata volt egy földönkívülivel.

A film egyébként tetszett. :)
A második részben visszatér a megmentő,reméljük :)

Von 10-04-2009 23:10

A District 9 előtt láttam közvetlen, egy 2008as, szóval régebbi filmet, a Changeling-et. Sajnos nem tudom a magyar címét, biztos könnyű rákeresni, de viszont tudom mindenki figyelmébe ajánlani. 8.1 pontot kapott IMDB-n, jót olvastam róla, de sosem szoktak az ilyenek meghatni. Azonban rávettem magam, megnéztem, és nemhogy pozitív csalódás volt, hanem kifejezetten úgy éreztem, hogy az utóbbi idők egyik legjobb filmjét láttam. Rendkívül emberi a sztori, és nagyon jól játszották el, csak ajánlani tudom mindenkinek! :)

Ati 10-04-2009 23:17

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 224623)
Azért emelhették ki,mert a filmben azt sugallták mindenkinek,aki tudott az átalakulásról,hogy azért kezdődött meg,mert szexuális kapcsolata volt egy földönkívülivel.

Én nem erre gondoltam. Volt egy félmondat még az elején, kb 3 képkockát mutattak egy nőt, aki "prostituált" volt a körzeten belül. Amikor társadalmi jelentőséget tulajdonítottak a kritikusok ennek a mozzanatnak, akkor szerintem erre utaltak, nem egy amúgy (a filmben) meg sem történt eseményre. Bár tény, hogy az ilyen kitalált történeteknek is van társadalmi jelentőségük, még nagyobb is, mint a prostitúciónak.

Pepa 10-07-2009 19:44

A pankrátor

Nekem csak egyszer nézhető. Aki sok ilyen filmet látott, az tudja mi lesz a végén. Bár azt meg kell hagyni, hogy kissé érdekesre csavarták a végét.

40 éves szűz

Gondolom ezt nem kell bemutatni senkinek. Ez is egyszer nézhető.

Dragi 10-11-2009 12:37

Mad Max trilógia :)

Az első kettő nagyon tutira el eltt találva :) a 3.-ik már kicsit vontatott de az is élvezhető :)

Ne feledd bárhova is mégy, pont ott vagy! :D
3.-ik részbe ez a legnagyobb :D:D:D:D

Pepa 10-12-2009 22:02

A Hallmark általában jó filmeket csinál, de mind egy kaptafára épül, így 3-4 megnézése után tudod, hogy a sztori ugyan az, csak más a csomagolás.

A békefenntartók háborúja

3 órás a film, de másfél után kikapcsoltam, mert kicsit fárasztónak bizonyult. Talán holnap befejezem.

J.Ati 10-13-2009 22:28

Ma ezt a filmet néztem meg: The Girl Next Door - Szüzet szüntess

Ajánlom nektek is:)
Nekem tetszett!

All times are GMT +1. The time now is 03:26.