![]() |
Quote:
azt hiszem együtt leszünk piros laposak.. de én sem értem,eddig senkit nem zavart hogy a "főnök" már legalább egy éve rossz adatot adott meg és most javitott ugy ,hogy csak egyeseknek jó? vagyis nem mert szólni ,mert akkor annyi ám a beszélő jogának kérdezem én a becsület ennyit ér?? vagy már itt is a pénz a fontos csak?? 5000 vip köröm van ,remélem hozzájárultam hogy egyszer őszinte legyél |
Quote:
Amúgy úgy látom neked még nem volt tolis orid, pedig elffel egész szépen ki lehetett pakolni eddig törpéket, orcokat, esetleg ember tolikat, aztán ha a vari rádszállt (aki jobb esetben gnóm volt) te is elkezdted gyilkolni a varijait. Ha meguntátok, jöhetett a diplomácia. És hogy a te szavaiddal éljek, ebben neked mi a "tamagocsizás"? Ezek után az elf már a gnóm varikkal se tud mit kezdeni, tehát szerintem elég sokat vesztett eddigi toli értékeiből, amiben szerintem egész jó volt. |
Quote:
|
Quote:
Válasznak ez se rossz:) Tehát nem fogunk bunkerből ártózni. És lemondunk az elfről,mert eddig ártózgattunk szépen a bunker mögűl:) Ezekből azt szűröm le elég szelektíven,hogy te nem vagy/voltál képes elbánni egy bunkerből ártozó elfivel..hajjajjj milyen Hóhér vagy te!:cool: |
a változás az angol a-t is érinti, ott vagyok kapcsolatban elfekkel, amúgy voltam már mf elf, úgyhogy így is van kapcsolat...
A másik 3 orim magyarban van, az egyik a B-ben, de ott most egyelőre nem játszom, de ez nem is ide tartozik, a lényeg hogy hülyeséget írtál, vagy csak hülyén fogalmaztál, úgyhogy ne engem hibáztass miatta... |
Quote:
Nekem is van elf orim, igaz, változásoktól függetlenül is ki akartam árulni, szóval nem elfogultságból, de én azt sajnálom, hogy csökkennek a tolis orik. Mindenhol 3hadis, 1 varis szövik fognak szaladgálni... És ez egyszínűbbé teszi majd a játékot. Max a szövikben lesz egy olyan gnóm, aki picit több tolit tart. |
Quote:
a játékot azért játszuk sokan ,mert ugy szeretjük amilyen nem lehet mindig változtatni |
Quote:
Persze ezzel nincs gond. De hogy másokat hátráltass ezzel, az azt hiszem elég nagy pofátlanság a részedről. Mert bizony az ilyen személyeskedő, amúgy a témához a legkevésbé sem kapcsolódó beírások miatt nem fognak mások visszaolvasni, mert ezzel van tele a téma. A kérdéseikre pedig ott a válasz, csak az ilyen beírások miatt nem olvasnak vissza. Ezt sajnálom nagyon, de biztosan minden jogod megvan ahhoz, hogy másokat hátráltass, és ez biztosan jól is esik, különben nem tennéd. |
Quote:
|
Nem unjátok még ezt a sok nyavajgást? :)
Aki békésen játszott, gondolom az eddig sem gyújott, tehát semmi hátránya nem keletkezett a módosításokból. Aki pedig ütni akar az elffel, ezután is tud. Nem értem mi probléma? Sokféleképpen fel lehet építeni egy elfet. A játék neve: hódító! :D A tk nyitás pl engem is zavar, de ez van, el kell fogadni. Azt viszont sajnálom, hogy azért változtak a szabályok, mert egyesek nem tudnak orkkal játszani. :( |
All times are GMT +1. The time now is 03:30. |