![]() |
Quote:
Személy szerint én már akkor ideges vagyok, amikor valaki a MSN címemet kéri a Hódítóban, mert ilyenkor szinte 100% (tisztelet a kivételnek), hogy valami olyasmit akarnak, ami nem szabályos. A sok szabis országra meg van 1 millió magyarázat, és nem mindegyik a játék nehézségeihez kapcsolódnak. Én pl. szabadságra fogok menni, amikor nyaralni akarok :D |
Quote:
|
Quote:
Hihetetlen, hogy ilyet kepes vagy leirni. Nem is farasztom magam parhuzamokkal, ez igy annyira mindent elmond, amit irtal.... |
Minden tiszteletem és megbecsülésem azoké akik nem használják ki a szűrés gyengeségét, és nem csalnak, nem adnak le földet meg egyebek.... Egyszer ha már ennyire sok a hozzá szóló, többen is írhatnának ide olyanok akik amellett, hogy itt rugkapálnak ellene, esetleg a játékban sem tennék.:P
|
Quote:
|
Quote:
|
ok bocsánat javittom.
Nem lehet ráfogni a jksz re mivel nincs bizonyitték. ha Skypon vagy MSN nen van megbeszélve. Nekem is az MSN partnereim 300 felett van de azt nagyon ritkán használom de azok nem csak hoditosok hanem másik játék amit régebben játszottam és a Skypi sem elenyésző de kb 100-120 ismerösöm van de ott barátok rokonok és volt szövik vannak. |
Sziasztok:)
Az oks hogy jksz ha valaki msnen skypen beszéli meg..De az hogy bizonyitható mert ha jól tudom az nem elfogadott.... Nem is olyan rég volt erre pl az egyik csopiban sőt arra is hogy felbomlott egy szövi a topban és földet adtak le az egyik tagnak ami jelentve is lett tudomásom szerint és nem történt semmi... |
engem most gyíanúsítottak meg:
xxx (#xxx) - 2007-06-21 20:43:28 Felnyomtalan jksz miatt. Csakhogy tudd, szólok:)) erre ez lenne a válaszom, ha fogadná: 2007-06-21 20:03:13 x (#x) Összesen 0 katona, 0 védő, 0 támadó, 0 íjász, 84.152 lovas és 0 elit van most távol. 2007-06-21 19:01:52 x (#x) Összesen 0 katona, 0 védő, 0 támadó, 0 íjász, 84.575 lovas és 0 elit van most távol. 2007-06-21 18:09:54 x (#x) Összesen 0 katona, 0 védő, 0 támadó, 0 íjász, 0 lovas és 0 elit van most távol. |
Quote:
Sehogyse bizonyithato:)) |
All times are GMT +1. The time now is 08:20. |