![]() |
Üdv!
Ide írom mert az angol A miatt történt meg velem, és mert nézegettem a többi topicot, igaz nem aprólékosan, de nem tudtam eldönteni, hogy hova írjam. Szóval van a B-ben is egy orim, amin nincs vip. Már vagy 3E kör óta ott van, és amikor elértem mindent a forduláshoz, akkor leszabiztam és azóta nem léptem be. Valamikor mostanában beléptem, hogy megnézzem még mindig minden adott-e a forduláshoz. Egy régi emlék zavart be, amit a help-ben olvastam, hogy szabin lévő orik top köre 3-mal csökken körönként. Gondoltam megnézem megvan-e top köröm. Előzőleg egy haver mondta, hogy már a pontlistában sem vagyok bent. Szal beléptem, láttam, hogy ugye semmit nem tudok csinálni, mert vipem nincs a 180 nap meg már hetek óta lejárt, de a forduláshoz minden megvan. Közben A-ban is elindultak a top körök. Szépen kiléptem és tök nyugis voltam. 2 nappal később közölték, hogy bevertek földre a B-ben. Első kérdésem, hogy akkor most csökkennek a top körök, ha szabin vagyok, vagy nem? Másodszor, ezzel nem lehet valamit kezdeni, hogyha én nem játszhatom az orimmal, akkor más se tudja beverni? Még szerencse, hogy azért szabira ismét el tudtam küldeni. Gondoltam ezeket megkérdem, ha már eccer lehetőségem van rá. Bocs ha rossz topicba írtam. pea |
Quote:
|
Quote:
Szabadság alatt a top körök csökkenése Ebben épp ma írtam le legalább 2 alkalommal, hogy ez hogy is működik. ;) Ezen kívül ha egy ország nincs szabadságon, akkor teljesen normális, hogy meg lehet támadni. |
Quote:
|
2007-08-15 01:02:07 Paladine alliance (#104) has attacked Gödölye (#103) and conquered 290 acres of land.
2007-08-15 01:02:07 Paladine alliance (#104) has attacked Gödölye (#103) and conquered 170 acres of land. Valami alakul, de még mindig kevesen vagyunk... |
Inkább csak kiütköznek az erőviszonyok. :-D
Azért szép volt. Gödölye, ez nem az a csopi ahol szabad aludni. :-D Tapasztalatból mondom. Nagyon kevesen vagyunk, és úgy tudom nemsoká még kevesebben leszünk. pea |
Quote:
Én igyekszem tölteni a csoportot. 2 szövi most is tart felfelé, de még csak a harmadikon járnak. Próbáljátok Ti is! :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 16:49. |