![]() |
Quote:
|
Quote:
Vicces... :) |
Quote:
a HercZeg én vagyok :D |
Quote:
Inkább csak ki nem állhatom a csaló fajtákat. De egyszer a seggére vertünk és elpakoltuk a sok termelőjét,na az azért jól esett :D |
Sárdobálásban nem kívánok részt venni. Először és utoljára reagálok az eddig leírtakhoz.
Kubbi, csalódást kell okoznom neked, de nem az én termelő orijaim voltak. Remy, tudom, hogy sosem bocsájtod meg, hogy Satu beütötte siq-t, ráadásul Orsi még pattant is fordulás előtt. Elég sok fenyegetést kapok egy-egy ori beütéséért vagy éppen a szövim ütéseiért, túléltem, mint ahogy ezt a mostani sárdobálást is túl fogom. Különben mindenki először a saját portáján sepregessen. Ezzel be is fejeztem ezt a témát, azt írtok, amit csak akartok, nem fog érdekelni. |
Quote:
Pattanas meg csak azert volt, mert kb 0 energiat fektettunk a muveletbe. Ha erdekelt volna, Satu jo ideig nem lep fel B-bol. :) De inkabb fordultunk. :) (Bar nemtom ennek mi koze az 1/A-hoz...) :) Ezt a soprogetos temat tenyleg ne eroltesd, mert visszas, ugy, hogy tudod, hogy mit tudok Rolad... (Legalabbis iranyunkban). |
Tudom, hogy tudod, hogy én tudom, hogy Te tudod, hogy tudom :)
|
Quote:
Nem vok magyar tanár, de így, hogy "lásdd" elég sokszor láttam már leírva, asszem, a lásd és a lásdd is helyesen használható... |
Quote:
|
Quote:
Érdekes, mert beírtam a gugliba és rengeteg szöveg jött ki, ahol úgy volt írva... Marhaság miatt meg nem akarok senkit zavarni nyáron... Rájuk fér a pihenés... |
All times are GMT +1. The time now is 19:23. |