![]() |
szeretem, hogy a bizonyos T szolgáltató minden hónapban csinál egy hétvégére valami hibabejelntős programot, ami kb 1-2 óra lefolyása alatt sikerül elvégezni.
Köszönöm, hogy vagytok! :mad::mad::mad::mad: |
GOD-ot szidnám legszívesebben... pff... no comment, mert a végén kicsúszik valami amit később megbánok... :mad::mad::mad::mad:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Meg míg minden játékot megunok hosszabb rövidebb idő alatt, Titeket még nem untalak meg :) vegyétek dicséretnek :D:D (na jó, embereket amúgy sem szoktam megunni) |
Quote:
|
Quote:
Ezek szerint ezért volt?! :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
(Szep az uzenet sorszama) :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Már nem lehet látni mit írt. :(
No, sebaj. :) |
Ez pont olyan mint amikor valahol balhé vagy baleset van, és mindenki rohan, le ne maradjon valami szaftosról :p
|
Quote:
|
Milyen ellenfél az, aki az első sereg láttán szabira/feljebb menekül?:mad::mad:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Megharcoltunk volna L első helyeiért, ha nem tévedt volna el a sereg :) |
Quote:
Nem ironikusan kérdem, hanem tényleg kíváncsi vagyok. Mert felteszem a tisztánlátás varit, és akkor lássunk tisztán, mit írtam. Leléceltek? Igen. Lefelé pofázott? Igen. Epic fail lett? Igen (bár ez nyilván relatív, de mindenképp fail) Arról nem mondtam értékítéletet, hogy miért nem vállalták a harcot (tudtommal Te nem voltál/vagy ott L-topban). Lehet, hogy olyan indok miatt nem vállalták, amit én is helyeselnék, és én sem vállalnám be így (pl: ha szélsőségesen durván nem ér rá senki a szöviből harcolni, de ez csak egy példa) Lehet, hogy olyan indok miatt nem vállalták, amit én nem helyeselnék, de mondjuk adott esetben megértenék. Lehet, hogy olyan indok miatt nem vállalták, amit viszont semmilyen körülmények között nem értenék meg :) De nem tudom mi történt, és jó is így, mert nem is tartozik rám, meg senkire se. De ettől még a tények tények maradnak. Bár mindenkinek vannak gyenge pillanatai és rossz időszakai, de aki egyszer kemény, attól elvárható, hogy máskor is kemény legyen, minden személyeskedéstől függetlenül is :) |
Quote:
Az indok szerintem egyértelműen az volt, hogy a termelgető országok nem akarták kockáztatni az összejött lóvét, inkább feljebb levernek pár gyenge országot/szövit és termelgetnek tovább.... ez jó addig, amíg B-ben 2k kör alatt újra nem jövünk össze:D:D:D ott majd elő lehet rántani a sérelmeket:) |
Megy a sereg foldre, erre szintet lep az illeto ori..
Idegesito.. |
Quote:
|
Quote:
|
Én egyszer sem voltam top1 szövi tagja, csupán egy párszor sikerült felmenni az első 3 szövibe, de ha láttuk hogy jön felénk sereg, nem léptünk, inkább megpróbáltunk nyertesként kijönni belőle. Az már más kérdés, hogy egy kicsit elpáholtak :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
A billentyűzet és a tej találkozása nem a legjobb dolog főleg, hogy máfél órán keresztül kerestem a régi billt :mad::mad:
|
Quote:
Majd még azt kell kipróbálnom, hogy hogy bírja a mosogatógépet....:D |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:22. |