![]() |
Tudtommal Tuvalu foldleadasert kerult anarchba, nem beszedert. Talan meg is irta a kulsore vmikor.
|
Nem lesz világvége, mert Kiszel Tünde már árulja a 2013-as naptárát!
|
Quote:
|
|
Quote:
Szóval én nem azóta nem bírlak, hogy Remyvel 1 szöviben vagyunk, sőt, inkább úgy fogalmaznék, hogy minket a sok közös ellenfél hozott össze! Nagyon nem mindegy! Neked régen leírtam, tudod mi váltotta ki belőlem... a kétszínűséged. |
Quote:
|
Quote:
Az nem kétszínűség, hogy úgy viselkedem az olyanokkal, mint te, ahogyan ők viselkednek velem, pl te. Kérdezd meg Remyt, hogy hogy beszélgettem vele, amikor normálisan állt hozzám... |
Ahogy olvasgattam a Gunt ért vádakat, teljesen el voltam halva... Olyan vádakat hallottam, hogy ha valaki egy kicsit is belelátott kintről/bentről a Gun életébe, vagy valamilyen úton ismeri a srácokat/lányokat, akkor annak a gyanúja sem merült volna fel benne, hogy esetleges földleadásról, vagy bárminemű JKSZ-ről lett volna szó. Nekem volt szerencsém megtapasztalni a Big Gun tudását, tapasztaltságát, felkészültségét, belülről is, és nem láttam még egy olyan klánt, aki őket bármiben is megelőzte volna, legyen az tudás, vagy tiszta játék. Ha bizonyítgatná a fórum összes tagja, hogy itt bizony JKSZ volt, én azt akkor sem hinném el. Jöhetnének 1000 képzelt bizonyítékkal, nem fogadnám el. A Big Gun tisztességesen ütött mármár mocskosul hatalmasat!!! NAGYON NAGY GRAT!!! És azoknak pedig akiknek ki kellett lépnie a klán érdekei miatt, a továbbiakban sok kárpótló hektárt kívánok!
hááát én azért érzek némi kis pepita beütést:D |
Quote:
Egyébként látva és hallva pár régi dolgot, máris meg kellett kérdőjelezzem a tisztességes gun fogalmát. Voltam pár napot a Sarkvidéki lámavadászok között, még a te idődben, szerintem emlékszel, hogy miért jöttem el. :) |
Quote:
így Gun úgy Gun tisztesség becsület nagy tudás!!! most pedig így fika úgy nyál,szájhabzás stb... én itt nem kicsi kétszínt hanem valódi szivárványt vélek felfedezni. |
Quote:
|
Quote:
A második része az idézett hozzászólásodnak pedig a lámák akkori vezéréről szólt, amikor én ott voltam. Nem a gunról, csak általánosítok, mint ahogy Remy is teszi. Sajnálom, hogy te nem érted, amit mondok. Nem változott a véleményem a Tisztítótűzről, csak nem érzem fairnek a harcot, amit előadnak. |
Quote:
Quote:
Ps: Nem altalanositok, amit Rolad gondolok, azt nem gondolom pl Samirol, es forditva... |
Quote:
így csalás, úgy csalás.. ameddig nem bizonyítod be valakiről, hogy bűnös, addig ártatlan és minden más aljas rágalom. |
Quote:
|
Quote:
Ha féligazságokkal, töredék idézgetésekkel akarsz hülyének beállítani, az nem szép dolog. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Minden Hódítósnak, Barátnak és "Barátnak" egyaránt!!!
http://zene.hu/image/article/main/.640x640/29669.jpg |
Én is Áldott Ünnepeket kívánok mindenkinek!
|
|
Mou taktikai táblái
|
2012 Karácsony Budapest
|
ügyes gyerek ez a Mourinho,csak most jól titkolja:) hala Madrid!
|
|
Ez jó kis cikk volt
|
Ha már népsport, akkor itt egy kis ökörködés.
|
Hát ezen fetrengtem :D
|
|
|
Szarrá főtt a virsli, zsizsikes a lencse,
víg köszöntőt írni, így nem nagy szerencse. A pezsgős dugó épp most lőtte szét az állam, a karácsonyfa rám dőlt, megbaszott az áram. Vadul káromkodom, éhes vagyok, vérzek, de azért kívánok mindenkinek szép, boldog új évet! |
Boldog új évet kívánok minden Hódítósnak és családjaiknak! :)
|
Minden Hódítósnak és mindenkinek aki fontos nektek
Nagyon Boldog Új Évet Kívánok ! |
Kívánok én hitet, kedvet,
szép szerelmet, hű türelmet, utatokhoz fényt, csodát, álmot, békességes boldogságot, magyar szót és égre kéket, emberarcú emberséget. Verseket, célt, igazságot, daltól derűs jobb világot. Kézfogásos tiszta csöndet és mosolyból minél többet! Kívánok Egészségben Gazdag Új Évet!!!:) |
|
|
Sztem ez a köszöntő mindent üt:
Adjon Isten minden szépet, Irigyeknek békességet, Adjon Isten minden jót, Hazug szájba igaz szót. Hontalannak menedéket, Éhezőknek eleséget, Tollat író kezébe, Puját asszony ölébe. Legényeknek feleséget, Szegényeknek nyereséget, Áfonyát a havasra, Pisztrángot a patakba. Istenhitet a pogánynak, Hű szeretőt a leánynak, Szép időben jó vetést, Szomorúknak feledést. Sarkvidékre hideg telet, Az árváknak jó kenyeret, Fegyvereknek nyugalmat, Szelíd szónak hatalmat. Betegeknek egészséget, Fuldoklóknak reménységet, Vitorlának jó szelet, Napfényből is öleget. Jó lövést az ordasokra, Nyíló ajtót vaskapukra, Vándoroknak fogadót - Isten adjon minden jót! |
A dicsőséges történelmi múlttal rendelkező szlovákia ma ünnepli 20. születésnapját. Pezsgőpukkanás és tapsvihar. :)
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 00:57. |