Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   A 2010-es év legjobb Hódítósa (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4070)

Kutyuleee 01-29-2011 04:29

Most értem haza, Monró elhozott (kösz a fuvart:) ) és köszöjük a szervezést Ati, és persze a vendéglátást a házigazdának:)

J.Ati 01-29-2011 05:27

Most értem haza :o

Tsobi 01-29-2011 05:46

Huhuuuuu!!
Most értem haza én is! Köszönöm a vendéglátást és az afterparty-t :)

Kalapácska 01-29-2011 09:29

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 277943)
Most értem haza, Monró elhozott (kösz a fuvart:) ) és köszöjük a szervezést Ati, és persze a vendéglátást a házigazdának:)

kb én is :))

Kalapácska 01-29-2011 09:31

A póker egy hangos játék :D

J.Ati 01-29-2011 13:18

Jó kis buli volt tegnap, köszönöm mindenkinek, aki eljött.

A legjobb rész a póker volt.
Nem vagyok nagy pókeres, ezt gondolom láttátok, de volt két ászom, és úgy elbuktam az összes zsetont, hogy öröm volt nézni.

Enci volt a nyerő :)

A buli után páran még elmentünk kicsit iszogatni, aztán reggelre csak sikerült hazaérni.

Képek készültek, de még nem volt időm átnézni.
Szerintem 2-3 nap múlva átválogatom, aztán ha lesz időm felpakolom őket.
Jó sok extrém kép készült rólatok :D

U.I.:Akik meg nem jöttek el, azok bánhatják.

J.Ati 01-29-2011 13:19

Ja, és külön köszönöm Atinak az érmet.
Gyűjtöm az ezüstöt :cool:

Harmgor 01-29-2011 15:51

Én is egész jól éreztem magam,bár csak tonikoztam.
Sajna korán haza kellett mennem,mert a város másik végében lakok(így is éjfélre értem haza)és az éjszakai járatok errefelé elég tréfásak:S
Ezért is nem ültem be pókerezni.
Talán legközelebb.......

Bubba 01-29-2011 21:08

én meg lemaradtam

Ati 01-29-2011 21:09

Quote:

Originally Posted by Bubba (Post 278078)
én meg lemaradtam

Le, pedig hiányoltunk is. :(

csabi 01-29-2011 21:12

én is nagyon köszönöm Atinak és a résztvavőknek párbaj sorozatot, Monrónak a helyet, Tuvalunak a csokit! :) nagyon jól éreztem magam, habár a táskámat ott felejtettem és csak félúton vettem észre.. :D

Ati 01-30-2011 10:11

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 277940)
Rengeteg ötletem van az idei sorozatra, hogy ne punnyadjon el, majd ha nyílik az új topic, akkor oda leírom

Jöhet ide egyelőre, hogy az új téma már kiforrott ötletekkel induljon.

Amit én mindenképp változtatnék, az a párbajok ideje, sok az 5 óra nagyon, ilyen hosszúra nem nyújtanám el egyik fordulót se.

Aztán izgalmasabb lehet, ha nem mindig alap országgal indul mindenki, hanem valamilyen adott helyzetből kell kihozni a legtöbbet. Ez lehet egy adott országfelépítés, egy adott faj, egy adott személyiség. (Mókás lehet a véletlenszerű faj és személyiségválasztás, de nem éles párbajra való.)

Díjátadón merült fel, hogy mi lenne, ha nem 3 perces körök lennének, hanem 1 percesek. Lehet ezen is gondolkozni.

Pool 01-30-2011 11:37

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 278124)

Amit én mindenképp változtatnék, az a párbajok ideje, sok az 5 óra nagyon, ilyen hosszúra nem nyújtanám el egyik fordulót se.

Aztán izgalmasabb lehet, ha nem mindig alap országgal indul mindenki, hanem valamilyen adott helyzetből kell kihozni a legtöbbet. Ez lehet egy adott országfelépítés, egy adott faj, egy adott személyiség. (Mókás lehet a véletlenszerű faj és személyiségválasztás, de nem éles párbajra való.)

Díjátadón merült fel, hogy mi lenne, ha nem 3 perces körök lennének, hanem 1 percesek. Lehet ezen is gondolkozni.

Nekem is erre vannak ötleteim...
jó ötlet a véletlenszerű faj/szem is, de akkor minden résztvevőnek ugyanaz :)
érdekes lenne pl egy hullás párbaj
esetleg a pontozáson is lehetne vmit változtatni
gondolom a 9 forduló azért maradna, vagy az sem muszáj?
A napokban írok egy hosszabbat hozzászólást akkor

Fefe013 01-30-2011 11:52

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 278124)

Az adott országfelépítés is jó, de azt, h kapja meg? Van 2 perce átgondolni, h mit építsen? V h gondoltad? Mindenki ugyanazt kapja és rálehet készülni a kiírásból?

A random faj is érdekes lehet, de azzal Poollal értek egyet, h akkor mindenkinek ugyanz lenne, bár győzzetek meg, h elf, törpe, félelf országok közül nem indul hatalmas előnnyel a törpe egy hosszabb párbajon...

A rövidebb köröket el tudnám képzelni, mondjuk olyan formában, h például a sorozat egy részében 1 órás párbaj mondjuk 1 perces körökkel, 2 órás 2 percesekkel, 3 órás 3 percesekkel és akkor nem is lenne túl hosszú (mondtad, h 5 órás nem lesz, ami nem is baj sztem), mégis eseményekben jóval gazdagabb lehet...

Ati 01-30-2011 12:05

Quote:

Originally Posted by Fefe013 (Post 278131)
Az adott országfelépítés is jó, de azt, h kapja meg? Van 2 perce átgondolni, h mit építsen? V h gondoltad? Mindenki ugyanazt kapja és rálehet készülni a kiírásból?

Már a kiírásból kiderül a kezdő felépítés.

Fefe013 01-30-2011 12:12

Ha maradna a 9 forduló, akkor sztem akár lehetne egy olyan irányvonal, h harmadoljuk:

3 forduló hagyományos párbaj
1 órás párbaj 3 perces körökkel
2 órás párbaj 3 perces körökkel
3 órás párbaj 3 perces körökkel

3 forduló változó körhosszokkal:
1 órás párbaj 1 perces körökkel
2 órás párbaj 2 perces körökkel
3 órás párbaj 3 perces körökkel
De ez csak mondtam/írtam vmit, ha jobb ötlet van, hajrá...

3 forduló, meg adott felépítésből/fajból/személyiségből kihozni a legtöbbet
Ez sztem a legképlékenyebb része a dolognak...

Ezzel talán fenn lehetne tartani a nagyobb érdeklődést a sorozat végéig, meg ugye nem 4-5 órákat kell szabadnak lenni hozzá....

Pool 01-30-2011 19:59

Quote:

Originally Posted by Fefe013 (Post 278131)

A random faj is érdekes lehet, de azzal Poollal értek egyet, h akkor mindenkinek ugyanz lenne, bár győzzetek meg, h elf, törpe, félelf országok közül nem indul hatalmas előnnyel a törpe egy hosszabb párbajon...

A rövidebb köröket el tudnám képzelni, mondjuk olyan formában, h például a sorozat egy részében 1 órás párbaj mondjuk 1 perces körökkel, 2 órás 2 percesekkel, 3 órás 3 percesekkel és akkor nem is lenne túl hosszú (mondtad, h 5 órás nem lesz, ami nem is baj sztem), mégis eseményekben jóval gazdagabb lehet...

Ezen nincs mit meggyőzni, párbajon mire összeszeded magad, a törpe elver bármilyen fajt...

Tuvalu (#3490) 01-31-2011 16:30

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 278192)
Ezen nincs mit meggyőzni, párbajon mire összeszeded magad, a törpe elver bármilyen fajt...

Egy az egyben, azért egész jó volt az ork tábornok. :D
De tény, hogy csak 1 óráson.

Pool 01-31-2011 16:57

Quote:

Originally Posted by Tuvalu (#3490) (Post 278292)
Egy az egyben, azért egész jó volt az ork tábornok. :D
De tény, hogy csak 1 óráson.

Azt is meg lehet fogni, csak úgy kell kezdeni hozzá :)

Pool 02-01-2011 14:06

Megkaptam az érmet.
Kösz Ati + a levelet is, amit írtál hozzá :)

Ma kissé elfoglalt vagyok, de nem felejtettem el, hogy majd leírjam a terveimet az idei sorozattal kapcsolatban, gondolom, nem kések el, ha a hét vége felé ejtem meg...

Ati 02-01-2011 14:09

Csak van valami haszna akkor annak az elsőbbségi matricának. :)

Pool 02-01-2011 14:10

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 278425)
Csak van valami haszna akkor annak az elsőbbségi matricának. :)

Biztos.
Csak az nem értem, hogy tudta beletenni a postaládába a postás, mikor sokkal nagyobb a boríték, mint a nyílás
De megyek is és megnézem...

Most más az érem doboza, máshol készült?

Ati 02-01-2011 14:12

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 278426)
Most más az érem doboza, máshol készült?

A tavalyi nem tetszett.

Az idei is persze ilyen "vagy-vagy", mert vagy szalaggal felakasztod az érmet doboz nélkül, vagy a dobozban tartod szalag nélkül, a kettő együtt nem az igazi. Mindenesetre ezt ki lehet hajtani, és sokkal szebben mutat.

Pool 02-01-2011 14:14

Csak belefért a ládába :)

Igaz, a tavalyi csak úgy kinyitva van, a mostanit meg hátrahajtottam és így egy fordított V betűként megáll, látszik az érem is...
lehet ki is cserélem a két érmet :)

Ati 02-01-2011 15:04

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 278431)
Igaz, a tavalyi csak úgy kinyitva van, a mostanit meg hátrahajtottam és így egy fordított V betűként megáll, látszik az érem is...
lehet ki is cserélem a két érmet :)

Csinálj róla egy képet, hogy más is lássa miről van szó... :)

Én csináltam, és ki is van nyitva, de királyul nem látszik, hogy hogyan áll... :D

Pool 02-01-2011 15:29

Hééé, nekem is ilyen érmem van...:D
Már készült jó pár fotó, de nincs itthon a gép kábele, csak este tudom feltenni...
a képeket hová töltsem fel, mert tűnt már el pár betett képem a pokerről is...

Ati 02-01-2011 15:31

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 278455)
Hééé, nekem is ilyen érmem van...:D
Már készült jó pár fotó, de nincs itthon a gép kábele, csak este tudom feltenni...
a képeket hová töltsem fel, mert tűnt már el pár betett képem a pokerről is...

Akár a Hódítós fotóalbumba is mehet, ha van olyanod.

Más képeket én a flickr.com-ra szoktam feltölteni, onnan engedik a közvetlen beillesztést is, és még el se tűnt semmim.

Ati 02-01-2011 15:31

Azoktól kérdezem, akik csináltak képeket a pénteki talin: lesznek publikus képek? Akinek van képe, de még nincs albuma, az szóljon.

J.Ati 02-01-2011 15:33

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 278457)
Azoktól kérdezem, akik csináltak képeket a pénteki talin: lesznek publikus képek? Akinek van képe, de még nincs albuma, az szóljon.

Lesznek képek az albumomban, csak még nem tudom mikor.
Lehet már ma felteszem őket.

Pool 02-01-2011 15:34

Nekem nincs albumom, majd ide felrakom
Vmi magyar nyelvű képtároló nincs, mert nem nagyon igazodok el a flicken :)

Pool 02-01-2011 15:35

Quote:

Originally Posted by J.Ati (Post 278459)
Lesznek képek az albumomban, csak még nem tudom mikor.
Lehet már ma felteszem őket.

Remélem, lesz olyan, amin épp eszel :D

J.Ati 02-01-2011 15:37

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 278461)
Remélem, lesz olyan, amin épp eszel :D

Nem lesz! .

Remedy 02-01-2011 15:38

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 278460)
Nekem nincs albumom, majd ide felrakom
Vmi magyar nyelvű képtároló nincs, mert nem nagyon igazodok el a flicken :)

http://noob.hu:8080/

Pool 02-01-2011 15:45

Quote:

Originally Posted by J.Ati (Post 278462)
Nem lesz! .

Pedig tavaly olyan szépen etted a gyrost :D

Pool 02-01-2011 15:45

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 278463)

ehhez kell reg?

Remedy 02-01-2011 15:47

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 278467)
ehhez kell reg?

Nem kell. Feltoltod aztan rakattintasz a mutatra, es a linket bemasolod ide a boritekra kattintva.

Ati 02-01-2011 15:50

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 278468)
a linket bemasolod ide a boritekra kattintva.

Milyen borítékra? :eek:

Remedy 02-01-2011 15:52

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 278471)
Milyen borítékra? :eek:

Ami itt a forumnal van a "kep beillesztese". Nekem boriteknak tunik, meg belyeg is van a jobb felso sarkaban! :) Alul meg a cimzett csak egybefolyik az iras.... :D

Ati 02-01-2011 15:58

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 278472)
Ami itt a forumnal van a "kep beillesztese". Nekem boriteknak tunik, meg belyeg is van a jobb felso sarkaban! :) Alul meg a cimzett csak egybefolyik az iras.... :D

A KÉP ikonra gondolsz, amin egy tájkép látható, értem... :)

Pool 02-01-2011 16:15

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 278474)
A KÉP ikonra gondolsz, amin egy téjkép látható, értem... :)

Szóval egy boríték, amiben egy tejről készült kép van...
Most már én is értem...

All times are GMT +1. The time now is 09:03.