![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Szerintem hanyagoljátok a vicceket,nem ér annyit az egész:) |
A postás nyugdíjba vonul, nagyon sok helyen, ahová nap mint nap járt, megajándékozták búcsúzásképpen valamivel az utolsó munkanapján. Az egyik háznál a teljes család várta, és egy kis ajándékcsomagot nyomtak a kezébe. A másik háznál kapott egy doboz finom szivart. A harmadiknál, ahol többször mesélt horgászszenvedélyéről, kapott egy nagy doboz csalit. Az egyik háznál egy gyönyörű szőke fiatalasszony sokat sejtető köntösben várta, megfogta a kezét, bevezette a hálószobába, és élete legszenvedélyesebb szeretkezésében részesítette. Miután kipihenték magukat, a szőke nő kiment a konyhába, és ízletes reggelit készített neki. Miközben a postás evett, észrevette, hogy egy százas lapul a kávéscsészéje mellett.
- Amit eddig kaptam, túl szép ahhoz, hogy szavakba lehessen önteni, de szeretném megkérdezni, hogy a százast miért kapom? - Tegnap mondtam a férjemnek, hogy ma lesz az utolsó munkanapod, és megkérdeztem tőle, hogy mit adjak neked. Erre ő azt mondta, hogy b@szd meg, adj neki egy százast. De a reggeli már az én ötletem volt! |
|
Egy sráccal először találkoztunk. Nagyon jól kijöttünk egymással, rengeteget beszélgettünk meg röhögtünk.
Hát, mit ne mondjak, azon az estén kicsit túlzásba vitte az ivást. - Fogadjunk, hogy rózsaszín a bugyid! - mondta. Mindenki felénk fordult, csönd lett. Teljesen leégtem, de azért meg akartam mutatni neki. - Okés, mennyiben fogadjunk? - kérdeztem. - Adok egy ötezrest, ha te nyersz, ha viszont csak egy kicsit is rózsaszínűnek látom a bugyidat, jössz nekem tízezerrel. Gondoltam, ez begolyózott, hát igent mondtam. De rögtön utána eszembe jutott, hogy hiába jöttem egyértelműen fehér bugyiban, egy részeg srác bármit rózsaszínnek láthat. Így hát megmondtam neki, hogy inkább holnap találkozzunk ugyanitt ugyanekkor, és akkor majd megmutatom neki, hogy mennyire nincs igaza. Elfogadta. Másnap direkt fekete bugyit vettem fel, zöld szoknyával. Megérkeztem a szórakozóhelyre. Rögtön kiszúrtam a srácot, aki azonban most egy szőkével az oldalán érkezett. Odamentem hozzájuk, de még mielőtt köszöntem vagy leültem volna, megszólított a srác: - Hé, kislány, kapd le a szoknyád, hadd lám a bugyidat! Legszívesebben ordítva kirohantam volna, de az üzlet, az üzlet. Megmutattam neki a fekete bugyimat. Bólintott, majd szó nélkül a kezembe nyomott egy ötezrest. Szemmel láthatóan boldog volt. Meg is kérdeztem: - Hé, mit röhögsz, veszítettél! A szőke csaj értetlenül bámult, majd elkezdett a pénztárcájában kotorászni. A srác megszólalt: - Tudod, kiscsaj, tegnapelőtt fogadtam ezzel a lánnyal tízezerben, hogy ma, amikor eljövünk ide, az első csaj, akit megszólítok, első szóra megmutatja nekem a bugyiját. Megkövülten bámultam rá. Majd pofon csattant, és sírva rohantam el. |
Talicskatoló - Egynyomvonalú kézi erőgép-kezelő technikus.
Takarítónő - Higiéniai menedzser-asszisztens. Ablakmosó - Síküveg restaurátor. Gondnok - Háztömb menedzser. Portás - Front door menedzser. Sofőr - Kormánykerék-igazgató logisztikai szupporter. Árokásó - Okleveles nyeleslapát-technikus. Disznópásztor - Élelmiszeripari alapanyag előkészítő koordinátor. Pénzbehajtó - Kihelyezett tőke visszaáramoltatási szociális ügyintéző. Verőlegény - Nyeles testápoló-gép kezelő technikus. Rakodómunkás - Anyagmozgatási szakreferens. Parkolóőr - Forgalombiztosítási szakmenedzser. Tolvaj - Tulajdonáthelyező és biztonságtechnikai szakember. Áruló - Szabadfoglalkozású megélhetési eladó. Utcaseprő - Köztisztasági, tárca nélküli asszisztens. Kukás - Hulladék-menedzselési szakreferens. Autómosó - Gépjármű optikai karbantartó. Bérgyilkos - Humánerőforrás létszámleépítési ügyintéző. Szódás - Szikvíz termékmenedzser. Raktáros - Termékpozíció optimalizálásért felelős logisztikai menedzser. WC-s néni - Anyagcsere menedzser. |
Miért jobb E.T., mint a cigányok?
- egyedül jött, - van saját bringája, - megtanulta a nyelvünket, - és folyamatosan haza akart menni. |
Quote:
|
A cigányasszony kiordítja a férjének:
- Gazsi, hozd be a ződséget a kertből! - Nem tudom. - Oszt mért nem? - Mert a szomszéd kint van a kertben. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
A fényképészetbe betér egy matektanár:
- Szeretnék erről a filmről képeket csináltatni. - 9x13? - 117, Miért? |
Repülés közben hirtelen leállnak a gép motorjai. A pilóta beszól a mikrofonba:
- Kérem, mindenki maradjon a helyén, ne nehezítsék meg az azonosítást... Köszönjük! Férj és feleség vacsoráznak. Az asszony leeszi magát. - A fene - mondja - úgy nézek ki, mint egy disznó! - Az hagyján, de még le is etted magad. Ádám és Éva beszélget: - Ádám, mondd szeretsz? - Mér b**meg kit szeressek? |
Beszélgetnek az állatok:
Oroszlán: Csináljunk bulit. Béka: Igeeen! Lesz buli!!! Viziló: Hozok kaját. Béka: Igeeen! Lesz buli, lesz kaja!!! Krokodil: Hozok piát. Béka: Igeeen! Lesz buli, kaja, pia!!! Oroszlán: Hozok nőket. Béka: Igeeen! Lesz buli, kaja, pia, nők!!! Oroszlán: Ezt a zöld kis bunkót meg itthon hagyjuk. Béka: És nem jön a krokodil, yeeeeeeesssz!!!!!! A szőke áll a boltban, a kosarát teleteszi uborkával, mikor tele van, visszateszi. Mikor ezt már háromszor megcsinálta, odamegy az őr. - Mondja, hölgyem, mit csinál? - Tudja, ma voltam kozmetikusnál, és azt mondta, hogy jót tesz az arcomnak az uborkapakolás... A rabbi és a lelkész karamboloznak. Kikászálódnak a roncsokból, és amikor egymásra ismernek, a rabbi elővesz egy üveg pálinkát, - ha már így találkoztunk ez úttal, igyunk egy korty kóser pálinkát az ijedtségre, és hogy szerencsésen megúsztuk! A lelkész meghúzza a flaskát, és amikor visszaadja a rabbinak, látja, hogy visszateszi a dugót. - rabbi, te nem iszol velem? - de, de iszom én is, csak megvárom a rendőrséget... |
Elmegy a rendőr felesége a fegyverüzletbe.
-Egy olyan önvédelmi fegyvert keresek ami elfér akár a retikülömben is. -Ajánlhatom önnek a legújabb eszközünket? Nagyon hatásos! -Természetesen! Az árus abban a pillanatban felvesz a földről egy rettentően kicsi kutyát. -Hölgyem ez itt a karate kutya, jól figyeljen bemutatom magának mit tud! Leteszi a kutyát egy hatalmas acélajtó elé. -Karate kutya, acélajtó, karate kutya! Abban a pillanatban a karate kutya se perc alatt szétvágja az acélajtót! A rendőrfeleség ámulva nézi a teljesítményt! -Hölgyem ha azt akarja, hogy a kutya megtámadjon valakit, csak mondja, hogy "karate kutya". Majd azt, hogy "kit támadjon meg", végül mondja azt újra, hogy "karate kutya". Azonnal meg is veszi a kutyát a rendőrfeleség, majd otthon meg is mutatja a férjének: -Nézd Jenő! Ez itt a karate kutya! -Karate kutya? A f*szom karate kutya! ..... |
Egy ír, egy mexikói és egy szőke hapsi egy épület 20. emeletén dolgoznak.
Eljön az ebédidő, és az ír megszólal: - Marhasült káposztával! Ha még egyszer ezt kapom ebédre, kiugrom az épületből! A mexikói is kibontja a kajáját és felkiált: - Ma is burritó! Ha még egyszer ezt kapom, én is ugrom! A szőke férfi is megnézi az ebédjét és megszólal: - Már megint bolognai szendvics! Ha még egyszer ez lesz az ebéd, én is ugrom Veletek! Másnap, mikor az ír kinyitja az ebédes dobozát, látja, hogy megint marhasült van káposztával. Puff, kiugrik a huszadikról. A mexikói meglátja a burritót, ő is leveti magát a mélybe dühében. A szőke pasas észreveszi a bolognai szenyót, kiugrik a többiek után, neki is kampec. A temetésen az ír felesége sírdogál: - Ha tudtam volna, hogy ennyire utálja a marhasültet káposztával, sosem raktam volna neki ebédre! A mexikói neje is pityereg: - Tacot vagy enchiladát is csomagolhattam volna szegénykémnek! Nem gondoltam, hogy ennyire elege van a burritoból! Mindenki a szőke férfi feleségéhez fordul. Ő megszólal: - Ne nézzetek rám! A férjem mindig maga csomagolta az ebédjét. Hernyócska ül az ágon és látja, hogy ott van előtte egy szép nagy zöld levél. Arra gondol, nem eszem még meg, megvárom míg tovább süti a nap, jobban megérik és finomabb lesz. Arra repül egy veréb, meglátja a hernyót. Gondolja a veréb, megvárom, míg a hernyó megeszi a levelet, mert akkor szép dundi lesz és sokkal laktatóbb. Arra kószál egy macska, meglátja a verebet. Arra gondol, megeszem ezt a verebet, de előbb megvárom, amíg megeszi a hernyót, mert akkor nagyobb lesz. Egyszer csak elindul a hernyó és megeszi a levelet, odarepül gyorsan a veréb és bekapja a hernyót. A macska is ugrik, ám a veréb gyorsabbnak bizonyult, így a macska a fa alatt lévő pocsolyában végzi. Mi ebből a tanulság.!!?? Az, hogy minél hosszabb az előjáték, annál nedvesebb a cicus |
A férj meséli a feleségének
- Képzeld, van egy új titkárnőnk, az Icuka. Valahonnan kiszimatolta, hogy Fradi-drukker vagyok, és kaptam tőle egy dobozban zöld és fehér tollakat. Kis dolog, de jól esik az embernek. Másnap hazatérésekor ezt mondja - Képzeld, ez az Icuka ma fehér blúzban és zöld szoknyában volt. Kis dolog, de jól esik az embernek. Harmadnap ezzel megy haza - képzeld, ez az Icuka ma zöld melltartót és fehér bugyit vett fel. Kis dolog, de jól esik az embernek. Negyednap ezzel fogadja a felesége - Képzeld, ma itt járt a szomszéd. 3 centivel hosszabb a tiednél. Kis dolog, de jól esik az embernek! Két óvodás beszélget: - Én egy villanyvonatot kérek a szülinapomra. És te mit kérsz? - Tampont. - Az mi? - Nem tudom, de lehet vele síelni, teniszezni és úszni is Kisebbségi nyer egy mercit, hajt vele hazafelé, amikor defektet kap. Emelő, kerékkulcs elő, nekilát a szerelésnek, amikor arra jön a komája. - Há, mit csinálsz Gazsi? - Látod nem? Szedem le a kereket. Erre a másik felkap egy féltéglát, és belevágja a szélvédőbe. - Jó, én meg kiszedem a rádiót. |
Az agresszív kismalac részegen támolyog hazafelé, egy lakótelepi háznál megáll, és elkezdi rugdosni a falat. Kiszól neki a farkas:
- Malac, ne rugdosd a falat, mert lejön a vakolat! - Jöjjön, lerugdosom őt is! Megy egy szőke nő az utcán, a kirakatokat nézegeti, és hirtelen beleesik egy nyitott csatornanyílásba. Nagy sokára kimászik, és megjegyzi: - Szerencse, hogy nincs rajta fedél, különben ki sem tudnék mászni. - Doktor úr, mondja meg őszintén, mennyi van még hátra nekem? - Tíz.. - Tíz mi? Év? Hónap? - Kilenc... nyolc... hét... hat... A rendőr fia áll a térkép előtt, és kérdezi az apját: - Apu, hol van az Alpok? Mire a rendőr: - Kérdezd meg anyádat, ő rak el mindig mindent... Szőke nő a férjének: -drágám ugye a rágcsálók nagyon buta állatok? -Igen ,Egérkém! A szőke titkárnőt első munkanapján elküldik kávét csinálni. Mivel még sosem főzött kávét, lemegy a közeli presszóba egy termosszal. - Elnézést, belefér ebbe a termoszba hat csésze kávé? A pincér méregeti a termoszt egy kicsit, aztán felel: - Igen, azt hiszem hat csésze pont elfér benne. - Ó, ez nagyszerű! Akkor kérek kettőt cukorral, egyet cukor nélkül, egyet tejszínnel és két capuccinot. |
Bemegy a kis srác az áruházba, és egy doboz mosóport tesz a kosarába. A pénztárosnő derűsen kérdezi:
-Csak nem te végzed a házimunkát? -Nem, a kutyámat akarom megfürdetni. -Jaj, hát arra nem jó a mosópor, meg is betegedhet szegény kutya! -Én azért kipróbálom - erősködik a srác. Pár nap múlva a fiú újra bemegy az üzletbe. -Na, hogy van a kutyus? - érdeklődik a pénztárosnő. -Szegény Morzsi meghalt! -Látod, kisfiam, mondtam én, hogy a mosópor ártani fog! -Nem a mosópor miatt! Azt hiszem, a centrifuga volt túl gyors neki! Pistike áll az úton és röhög egy emberen aki leesett a létráról. Arra megy egy öreg néni és azt mondja: -Kisfiam nem szabad kárörvendőnek lenni! -De a bácsi csúnyán beszélt velem! -Mit mondott? -Azt hogy ne rázd a létrát te sz*ros kölyök!!!!!!!! Az öt éves kislány örömmel az anyjának: - Te anyu! Képzeld, tegnap, mikor nem voltál itthon, apu áthívta a szomszéd nénit, bezárkóztak a kisszobába, de én leskelődtem a kulcslyukon és láttam, hogy levetkőznek, lefekszenek az ágyba... Anyuka félbeszakítja: - Várjál csak, majd délben ebédnél, mikor apád is itthon lesz, akkor meséld el! Apuka megjön, ebédelnek, a gyerek rázendít: - Te anyu! Képzeld, tegnap, mikor nem voltál itthon, apu áthívta a szomszéd nénit, bezárkóztak a kisszobába, de én leskelődtem a kulcslyukon és láttam, hogy levetkőznek, lefekszenek az ágyba és apu azt csinálta a szomszéd nénivel, amit a múltkor veled a postás bácsi. |
Pistike hosszasan leskelődik a szülei hálószobájának kulcslyukán...
Egyszer csak elvörösödik és mérgében öklével az ajtóba csap: - És még ezek akarnak pszichológushoz küldeni azért, mert szopom az ujjam... A család a Balatonra indul és a szülők elhatározzák, hogy még előtte dugnak egy jót, mert ott úgysem lehet. Neki is állnak a spájzban, de a fiú rájuk nyitja az ajtót. - Hát ti mit csináltok itt? Kérdezi a fiú. - Tudod kisfiam, így az apa, anyádat felpumpálom, hogy majd el ne süllyedjen a Balatonon. - A szomszéd bácsi tegnap sokkal jobban csinálta, ő meg is nyálazta a szelepet, hogy ereszt-e. Az idegenlégió századosát új állomáshelyre vezénylik a sivatag közepére. Amikor megérkezik, látja, hogy a helyőrségben egy teve különleges bánásmódban részesül: bent lakik a szobában, mindenki eteti, itatja. Megkérdezi az őrmestertől: - Mondja, miért dédelgetik ennyire ezt a tevét? - Tudja, ennyi férfi összezárva ilyen sokáig, távol a női társaságtól, szóval, ha valakire rájön a gerjedelem, a tevét használja. - Ez elég furcsa, őrmester, de ha nincs rossz hatással a morálra, szemet hunyok felette. Eltelik hat kemény hónap, a századoson is úrrá lesz a hiányérzet. Szól az őrmesternek: - Őrmester, hozza a tevét a szobámba! Beviszik neki. Másnap mondja az őrmesternek: - Na, most már én is tudom, mire használják az emberei a tevét! Mire az őrmester: - A százados úr is bement rajta a városba a lányokhoz? építkezésen a főnök már 10 perce nézi az egyik munkást. - Te, Pisti, mit keresel? - Egy fél méter átmérőjű és kb. fél méter magas betondarabot. Erre 20 munkás kezdi el keresni. Fél órát keresgélnek, mire Pisti megszólal: - Na, mindegy! Hagyjátok fiúk, majd leülök erre a gerendára. |
Egy csávó meghal, és a pokolba kerül. Nagyban szomorkodik, amikor megjelenik előtte egy ördög:
- Hát te mér szomorkodsz? - Most legyek boldog, hogy a pokolban vagyok? - Figyelj! Szereted a piát? - Naná, alkoholista voltam. - Tessék! A hétfő a pianap, mindenféle piából választhatsz, és annyit iszol, amennyit akarsz, mert meghaltál, úgyhogy nem rúghatsz be! - Húúú! - Szereted a cigit? - Ja! - Na! Kedd az cigi nap! Annyit bagózhatsz, és olyan dohányárúval, amennyit csak tudsz, és az egészségednek nem árthat meg! - Nem rossz... - Szereted a kaját? - Aha! Csak nem kaja nap a Szerda? - Dehogynem! Annyit ehetsz, amennyi beléd fér! Szereted a drogot? - Viccelsz? Túladagolásban haltam meg! - Csütörtök a drog nap, minden van itt! LSD, spangli, minden! - Hát ez tök jó! Nem tudom mért mondják a pokolra, hogy sz*r hely! - Mondd, te homokos vagy? - Nem! - Akkor a pénteket utálni fogod... |
Két férfi beszélget.
Te, van egy jó kérdésem: tudsz mondani a fekete tulipánnál sötétebb virágot? Hmm, nem. Miért, van? Igen, Oláh Ibolya. :D |
Quote:
Ebből volt "botrány" :D |
Szása ül a Volga partján és töpreng:
- Ha ledobnának egy atombombát, eltűnnék én is és a vodka is. Ha neutronbombát dobnának le, csak én tűnnék el, s a vodka megmaradna. De ez milyen szörnyű bomba lehetett, hogy csak a vodka tűnt el... Tudod, drágám, mindig is kíváncsi voltam, hányszor csaltál meg - így a férj lefekvéskor a bombázó feleségének. - Hát jó - így a nő -, bevallom. Háromszor. - Elmesélnéd, édesem? - Emlékszel, mikor nem kaptunk kölcsönt a házépítéshez? A bankigazgató felajánlotta, hogy... - Igen, igen. Megértelek. Azért ez szép gesztus volt tőled, drágám, hogy megmentetted a családi fészket. És aztán másodszor? - Emlékszel, amikor beteg voltál, és nem volt elég pénzünk a műtétre? Nos, akkor a sebész felajánlotta, hogy... - Ez az áldozat is csodálatos volt a részedről, drágám! És harmadszor? - Hááát... Emlékszel, amikor polgármester akartál lenni? - Igen. - És akkor hiányzott még ezerkétszáz szavazatod... Az etiópok bújócskáznak. Bemegy a házba a hunyó és nem lát senkit. Egyszer csak egy hatalmas csörömpölésre lesz figyelmes és nézi ahogy a játszótársa kiesik a seprű mögül. - Megvagy! Te vagy a hunyó! Erre a másik gyerek szinte síró hangon: - Nem ér, a dagi kilökött! |
Ez nem vicc, mert sírnunk kellene inkább, de nem tudom, hová tehetném:
Mali Zoltánnak, Drávapiski polgármesterének a cikke következik:. Verébszámláló Ma polgármesteri karrierem kiteljesedett. Nyakunkba varrták a szociális foglakoztatást. Ha akartuk, ha nem. 3 hete felvettem 5 embert dolgozni, ma egy + 1 van belőle. Pedig tisztességes hat órás munka, munkaruha stb. jár nekik. Karrierem csúcsát egy 18 éves gyerek teljesítette be. Kb. 2 hete "dolgozott" a drága gyermek, anyukája egyetlen pöcörös kisfia. A második napon már elkérte magát, mert a harmadikon ő már nem tud jönni , mert "kannázik" egy cigány zenekarban. Mondom jó de le kell dolgozni a hiányzást. A negyedik napján meg sem jelent, mert nagy kórt talált nála az orvostudomány, neki bezártság érzése lesz a gödörásástól ami 30x 70 vízelvezető ásásánál nagyon kijön ,így az ötödik napja is regenerálódással telt. De orvosi igazolást hozott erről. A hatodik napján bejött , de rosszul lett. A fűnyírástól asztmás rohamot kapott, másnap nem is jött mert ugye ki kellett heverni a nagy légszomj okozta sokkot. A hetedik napján így pihent. Az édesanyja még le is teremtett, hogy milyen szemét vagyok , majdnem meggyilkoltam a gyereket és ha baja lesz akkor én leszek a felelős. A nyolcadik napja az a semmittevéssel telt, be akart panaszolni engem, mert nem a szakképasítésének( 8ált.) és a fizikumának megfelelő (kb 190 centi és 80 kiló) munkát biztosítottam neki. Ma reggel vidáman ismét munkára jelentkezett és nekem ehhez még jó pofát is kellett volna vágni. Gondoltam a verebek számolása ülve!!!! nem lesz megterhelő számára. Így hozattam neki egy párnás széket, leültettem és azt a munkát kapta, hogy meg kell számolnia az átrepülő verebeket az udvaron statisztikailag. Kapott egy A4 lapot és egy tollat és csak strigulázni kellett volna. Bíztam titkon abban, hogy hátha elszégyelli magát. Most háromkor kimentem és megkérdeztem: - Na fiam, hány veréb repült át ma az udvaron? - Nem tudom! - Miért nem számoltad meg őket? - Mer' amire megszámoltam volna addigra elrepültek!!!!!!! - Jól van fiam, legalább nem piszkoltad össze a papírt. - Ha így megy főnök akár egy hétig is eldolgozok ennyi irattal. Egy Á betűt sem írt ma. Na ezeknek fizetünk mi segélyt! |
A rendőrségre kerül egy igen nagy értékben elkövetett lopás gyanújával egy arab. A hadnagy személyesen akarja levezetni a nyomozást, mivel igen nagy értékről van szó, de nem tud arabul. Hívnak tehát egy tolmácsot.
Vallatáskor a következő párbeszéd zajlik: Hadnagy: - Kérdezze meg tőle, hova rejtette a pénzt! Tolmács: - Azt kérdezik, hova rejtette a pénzt? Vádlott: - Nem tudok semmiféle pénzről. Tolmács: - Azt mondja, nem fogja megmondani. Hadnagy: - Mondja meg neki, hogy különben kivégezzük! Tolmács: - Azt mondja, hogy ki fogják végezni. Vádlott: - Akkor inkább elmondom: a Mindszenti Templom melletti temetőben, a bal oldali első sírkő alá rejtettem. Tolmács: - Azt mondja, inkább meghal... |
Quote:
|
- Mit csinál két iraki a mérleghintán?
- ??? - Bosszantják az orvlövészeket. |
Fiatalok kirándulnak székelyföldön. A faluba visszamenet eltévednek. Az arra érkező székely bácsit kérik meg segítségre:
- Elnézést bátyánk, messze van ide a falu? Mire a székely bácsi: - Hát ide 10 km légvonalba' de tudok egy rövidebb utat... - Két tészta megy a sivatagban. Melyik a zsidó? - A metélt. - Haver! Miért nyalogatod azt a könyvet? - Azt írták benne, hogy lsd. a 28. oldalon... |
- Miért parkolnak olyan rosszul a nők?
- Mert a férfiak elhitették velük, hogy ennyi: <------> a 30 centi. A néger elmegy a dokihoz, mert fáj a torka. A doki megvizsgálja a néger torkát, majd azt mondja: - Jó, most álljon négykézláb! A néger csodálkozik, de a doki biztos tudja, hogy mi a dolga, így hát lemegy négykézlábba. - Jó, most menjen a rendelőnek abba a sarkába négykézláb - mondja a doki. A néger csodálkozik, de odamegy. A doki nézi egy darabig, majd azt mondja: - Jó, most menjen a rendelőnek a másik sarkába négykézláb! A néger megint csodálkozik, de odamegy. A doki megint nézi egy darabig, majd azt mondja: - Jöjjön vissza ide középre, álljon fel, felöltözhet! - Doktor úr! Mondja el, hogy mi a bajom, mert ilyen kivizsgálásban még nem volt részem soha, és nagyon aggódom! - Nyugodjon meg! Azt már az elején tudtam, hogy magának torokgyulladása van, csak tegnap vettem egy fekete dohányzóasztalt, és nem tudtam, hogy hova rakjam. |
Orosz katonai kérdőív első kérdése:
- Ki a példaképe? A második: - Miért pont Lenin? Mária Katalin nővér belépett a csend kolostorába. A főpap közölte vele: - Nővér, ez a csend kolostora. Itt maradhatsz, ameddig csak akarsz, de nem beszélhetsz addig, ameddig azt nem mondom, hogy beszélj. Mária Katalin 5 éve élt már a kolostorban, amikor a főpap így szólt: - Mária Katalin nővér, 5 éve vagy itt. Most szólhatsz két szót. Mária Katalin így szólt: - Kemény ágy. - Sajnálattal hallom - mondta a főpap. - De kerítünk neked egy jobb ágyat. Újabb 5 év után Mária Katalint hívatta a főpap. - Újabb két szót szólhatsz, Mária Katalin. - Hideg étel - mondta Mária Katalin, és a föpap megnyugtatta, hogy az étel jobb lesz a jövőben. Mária Katalin 15. évfordulója közeledett a kolostorban. Eljött a nap, és a főpap megint az irodájába hívatta Mária Katalint. - Két szót szólhatsz ma. - mondta a főpap. - Most kilépek. - mondta Mária Katalin nővér. - Ez a legjobb, amit tehetsz - mondta a főpap. - Mióta itt vagy, csak a k*b*szott nyavalygásodat hallani. |
Építkezés, ebédszünet.
Fiatal munkás menőzik, hogy mekkora munkaerő. Megunja egy öreg szaki és így szól: -Fiam, fogadjunk, hogy eltolok valamit a talicskán a kerítésig, amint nem tudsz visszatolni! -Rendben, egy havi fizetésem teszem rá. Fogja az öreg a talicskát és így szól:-Ülj bele fiam! |
Rég jártam itt...
AHOGY A NŐK ZUHANYOZNAK.. 1. Levetkőzik, és berakja a ruhadarabokat két különböző szennyes tárolóba - egy a fehér színűeknek, egy a színeseknek. 2. Magára ölti a fürdőköntöst, és bemegy a fürdőszobába. Útközben találkozik a pasijával, gyorsan szorosabbra húzza a fürdőköntös övét. 3. A tükör elé áll, és alaposan szemügyre veszi magát. Elereszti a hasizmokat úgy, hogy a hasa kissé lesüllyedjen, majd elgondolkozik azon, hogy már megint milyen kövér lett az utóbbi időben. 4. Beáll a zuhanyzó alá. Előveszi egyesével a mosdókesztyűket (a az arcra, a karra, a lábra, és külön a hátra valót) a hozzátartozó hátmosókefével, valamint a bőrreszelőt a talp és a sarok bőrkeményedéseinek eltávolítására. 5. Megmossa a hajat egy speciális samponnal, amely avokádót, mézet és 83 különböző vitamint tartalmaz. 6. Még egyszer megmossa a haját ugyanazzal a samponnal. 7. Bebalzsamozza a haját egy citromillatú, különösen kíméletes méztartalmú balzsammal, majd hatni hagyja 15 percig. 8. 10 percig mossa az arcát egy méregdrága bőrradírozó szappannal, amely aloe verát, ginko bilobát és teafaolaj-kivonatot tartalmaz, mígnem az arca színe kezd a homáréra hasonlítani. 9. Megmossa a testét egy szintén méregdrága szappannal, amely kammillavirág-kivonatot, szőlőmagolajat és szederinda-levelet tartalmaz. 10. Kiöblíti a hajából a balzsamot, ami 10 percig tart, mert biztos akar lenni abban, hogy minden balzsamot kiöblített, különben a frizurája nehéz és lapos lesz. 11. Leborotválja a hónaalját és a lábszárat, közben elhatározza, hogy a bikini vonalon inkább epilátort használ. 12. Sikít, amikor a pasija viccből elzárja a melegvizet. 13. Sikítás után 10 perccel elzárja a vizet, és lerázza magáról a vizcseppeket a zuhanyzóba. 14. Kilép a kabinból egy Afrika-méretű törölközővel, és alaposan szárazra törli az egész testét, körkörös mozdulatokkal végigmasszírozva azt. 15. Két különleges speciális hatóanyagú, vérbőségfokozó, narancsbőr- ellenes testápolóval bekeni az egész testét, közben felesleges szőrszálak után kutatva, amelyeket ha talál, csipesszel azonnal letámadja. 16. Alaposan átfésüli nedves haját egy speciális fejbőr masszírozó hajkefével, majd a hajvégekre vanilia illatú hajvégápolót spriccel. 17. Becsavarja a haját egy különleges nedvszívó törölközőbe. 18. Elindul a hálószobába a már említett köntösben, útközben találkozik a pasijával, aki mellett apró lépesekkel gyorsan elhaladva szorosabban magara húzza a fürdőköntöst, és miután beért a hálószobába, már csak a felöltözés van hátra, ami nem egész másfél óra. AHOGY A FÉRFIAK ZUHANYOZNAK... 1. Az ágyon ülve levetkőzik, és szétszórja ruháit a padlón. 2. Meztelenül elindul a fürdőszobába. Útközben találkozik barátnőjével, megmutatja neki a fütyijét, és üvölt, mint egy gorilla. 3. A tükör elé áll és behúzza a hasát. Megcsodálja fütyije méretét, majd megvakargatja a zacskóját, és utána elégedetten szagolgatja az ujjai hegyét. 4. Beáll a zuhanyzó alá. 5. Hosszasan belepisil a lefolyóba. 6. Megmossa az arcát egy zöld szappannal. 7. Fingik egy hatalmasat, és majd összeesik a röhögéstől, hogy milyen jól visszhangzik a fürdőszobában. 8. Két perc után abbahagyja a röhögést, de ismét röhögőgörcsöt kap, amikor a szag eléri az orrát. 9. Megmossa legnemesebb részeit, valamint az az körüli részeket a zöld szappannal. 10. Megmossa a hajat valami samponnal, a balzsam irreleváns. 11. Vicces frizurát formál a hajából a kezével. 12. Hosszasan csodálja új frizuráját a tükörben. 13. Leöblíti a szappant/sampont, és rögtön ki is lép a zuhanyzóból, de mivel elfelejtette a zuhanyfüggönyt/ajtót rendesen behúzni, az egész fürdőszoba csurom vizes, az elázott WC papírral együtt. 14. Gyorsan megtörölközik valakinek a kéztörlőjével. 15. Ismét a tükörbe néz, megfeszíti az izmait, és elégedetten bámulja fütyije méretét. 16. Kilép a fürdőszobából, elfelejti lekapcsolni a villanyt. 17. Visszamegy a hálószobába az icipici törölközőben, útközben találkozik barátnőjével, és gyorsan letépi magáról a törölközőt, hogy megmutathassa fütyijét, közben üvölt, mint egy gorilla. 18. A vizes törölközőt az ágyra dobja, és ott hagyja. Két perc múlva fel van öltözve. |
Quote:
|
A professzor azt fejtegeti, hogy a sperma glukóz-tartalma viszonylag magas. Egy orvostanhallgató leány megkérdezi:
- Jól értettem: a férfiak spermája tele van glukózzal, mint mondjuk a cukor..? - A professzor igenlő válaszára így folytatja: - Akkor miért nem édes..? A kitörő röhögésből rájön, mit mondott, belepirul, de meghallja a professzor egzakt válaszát: - Azért nem érzi édesnek, mert az édességet ízlelő bimbók a nyelve hegyén vannak, nem a torkában. A professzorasszony bejelenti, hogy másnap vizsgatesztet írat, ezért csak az maradhat távol, aki súlyos balesetet szenvedett, fekvő beteg vagy meghalt egy közeli hozzátartozója. A tanulócsoport heccmestere jelentkezik: - Igazolt távollétnek számít a szexuális kimerültség is? A professzorasszony megőrzi nyugalmát a kitörő röhögésben is, és így felel: - Az nem igazolt mulasztás. Attól még nyugodtan eljöhet, legfeljebb a másik kezével írja meg a tesztet. Ha meg esetleg nem tudna leülni, akkor állva. Az anatómiaprofesszor megkérdezi: - Tudja-e valaki, melyik emberi testrész képes kilencszeresére megnőni? A nagy hallgatásban csak egy szende hallgatólány jelentkezik: - A pénisz. - Mire a professzor: - Nem. A pupilla. De gratulálok a barátjához... |
Egy éjszakai lokálba bemegy az újonnan kinevezett pap egy WC-t keresve.
Csendesen álldogál és nézi a táncolókat a csillogó- villogó diszkó megvilágításban. Nem tudja mire vélni, hogy minden 3-4 percben a fények kialszanak és a tömeg láthatóan ok nélkül boldogan felüvölt és tapsol. Miután meglátják őt, hirtelen elcsendesülnek. Keresi a WC-t de nem találja, végül is megkérdezi a csapost: - Uram, használhatnám a férfi WC-t? Mondja a csapos: - Sajnálom Uram, de nem ajánlom. - Miért nem? - kérdezi a pap. - Mert a férfi WC-ben áll egy meztelen női szobor amelynek egyetlen ruhadarabja egy fügefalevél. - Nevetséges, majd elnézek a másik irányba - mondja a pap és bemegy. A zene és a tánc újrakezdődik, majd hirtelen a fények megint kialszanak. Hatalmas taps és üvöltözés hallatszik. Mikor a pap kijön körülállják és hatalmas tapssal üdvözlik. Mondja a csaposnak: - Nem értem miért ünnepelnek és tapsolnak meg hogy bementem a WC- be? - Mert most már maga is közénk tartozik - mondja a csapos. - Attól félek még mindig nem értem. A csapos most már nevetve mondja: - Tudja, minden alkalommal ha valaki felemeli azt a fügefalevelet, az összes fény kialszik a bárban. |
BKV teszt:
Az első három kérdés Szalainé Szilágyi Eleonórával kapcsolatos. Minden helyes válasz 3 pontot ér. 1,) Hány darab használt autóbuszt vásárolhatott volna a BKV, ha Szalainé 100 milliós végkielégítését, 1,2 milliós fizetését, és az ehhez járó 120 százalékos prémiumot, melyet közel 1 évig kapott, járműbeszerzésre költi, ha tudjuk, hogy egy ilyen busz ára 20 millió forint? 2,) Hány darab vonaljegyet (és/vagy bérletet) kell eladni a BKV pénztárosainak, hogy kitermeljék Szalainé fizetését és végkielégítését? 3,) Ki lehet a felelős azért, hogy Eleonóra az elbocsátást követően továbbra is a cégnél dolgozhatott? (Csak egy helyes válasz van): a,) Az akkori vezérigazgató, Balogh Zsolt b,) A BKV teljes vezetése. Mindenki, aki tudott erről, és nem szólt c,) Magyarországon vagyunk, így senki 4,) Vajon hány másodperc alatt ég ki teljesen a Rákóczi úton az az Ikarus 435-ös autóbusz, melynek a motorterében a karbantartás teljes hiánya miatt tűz keletkezett? A megoldáshoz függvénytáblázat használható. (10 pont) 5,) A Moszkva tér felé közlekedő 22-es busz a Szent János korháznál fékhiba miatt elszabadult. Számítsa ki, hogy az autóbusz hány perc alatt ér a Moszkva térre. (Amennyiben lehetséges adja meg a "becsapódás" helyét is) (12 pont) 5/I) Ön szerint ki lesz a hibás? a,) A vezérigazgató b,) A karbantartó c,) Természetesen a buszvezető 6,) Ábrázolja koordináta-rendszerben a BKV jegy és bérletárainak növekedését 2000-től napjainkig. Másik színnel jelölje a szolgáltatás színvonalának csökkenését. Milyen arányosság figyelhető meg a jegyárnövekedés és a szolgáltatás színvonalának csökkenése között? (20 pont) |
All times are GMT +1. The time now is 21:28. |