![]() |
Quote:
Szerintem is az volt, jó kontrázás volt a hirdetésre, de én is azt gondolom, ha hetente raknék be vicces ámde nem valós hirdetéseket, lehet kitiltanának... Vagy nem? :) |
Quote:
|
"Üdv!
Valaki felvehetne a védettségem alatt szövibe,és elláthatna az épülésemhez szükséges cuccokkal + tekikkel:) Később nem bántanám:) becs szó!" :):):) Ez aranyos hirdetés. :) |
Viktor, Viktor... :D
|
"elohalott 10,000 fos sereggel varazslo & tolvaj szovetsegest"
Ejnye, hogy lehet így beszélnie valakinek a saját seregéről? :D:D:D |
"Kéne tag szövibe... Olyan szarul állunk, hogy gyakorlatilag tök mindegy ki jön. Hasonló szerencsétlen sorsú, nyomorult ori is jöhet. Első az önbizalom. Illetve első az Újpest, második az önbizalom. Na pá "
|
2009-10-16 10:17:22
Helyezés: 662 Érték: 29532 !!!!UNDEAD FOREVER !!! Vérszomjas Undead tesvéreim,várlak benneteket szövetségembe,tudom dolgozik bennetek a düh, hogy bosszút álljunk a mocskos forró vérű ellenfeleinken és elhozzuk a Zombik örök dicsőséges birodalmát,ami a kezdetek-kezdette óta megvan írva.És most be is fog következni! Ősi bosszúnkra már oly rég vártunk,csatlakozzatok! Zombik egyesüljetek!!!! hulla jó :D |
Quote:
Egy ingyenföld jó dolog, de hogy kapásból négy. :D |
Helyezés: 708
Érték: 8695 tapasztalt tolvajnak kesztulo hulla keresi eros szoviarsait:D |
Quote:
|
Quote:
|
Most látom, hogy nem ő törölte:)
Kapott a srác egy figyit. |
Helyezés: 0
Érték: 71107 hali!Orias hadivari szovijet keresi! Vq Nem kéne szólni neki,hogy szovjetek már nincsenek? :p :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
és miért volt az vicc? |
"kERESEK 1 VARIS ORIT 800-600 KÖZÖTT
OLCSÓN bocs a nagybetüért :)" Inkább odaírja, hogy bocs, minthogy kijavítsa... Hihetetlen... |
Dipi 4/L
"Sziasztok! Tapasztalt,erős hadist keresünk a környéken 4ik tagnak egy full tapasztalt és 2 gyorsan tanuló tag mellé!Max 4 kör távolság!Zombik ha lehet kerüljenek,de ha bebizonyítja hogy közénk való,tárt karokkal várjuk!A többit zöldben!" "Szövetségest keresek stabilizációra, a többit zöldben." két külön emberke :D Stabilizáció? hm... :cool: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Casanova2 (#500480)
2009-11-16 20:20:07 Helyezés: 454 Érték: 93016 Hello, tagokat keresek!!! Cél: Szövetség lista 1. helye!!! :) A kis optimista :):) |
"szövetség a haverommal"
... és még csak nem is friss ország ... |
Quote:
Melyik szinten van amúgy?? Legalább 5?? :) |
2009-11-26 17:06:23
Érték: 37101 Hali! Szövit keresek az 1/a topjáig, sok szabadidővel. 4/K-s hírdetés.... |
Quote:
|
Én se értem mi ezzel a baj. Szövizni akar valakikkel, akikkel egészen az 1/A topig együtt tudnak majd haladni.
|
Quote:
Én örülök, ha lépek K-ból :) Kb olyan ez, mint : Casanova2 (#500480) 2009-11-16 20:20:07 Helyezés: 454 Érték: 93016 Hello, tagokat keresek!!! Cél: Szövetség lista 1. helye!!! nyah, ennyi |
"A környéken mnt-ket kötnék. Nem szeretnék senkivel sem rosszban lenni, háborúzni, csak békében élni!"
Gyors csoport......... Tudnám mi a francért a gyors csoportba jelentkezett......... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Kíváncsi lennék a majdani szövifórumukra, na meg, hogy mekkora lesz az összhang :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Helyezés: 608
Érték: 8877 Sziasztok! Alapítanék vagy beszállnék valami jól működő szövetségbe! A lényeg hogy összahngoltan tudjunk játszani, legyen egy toli és egy vari ( vagy tőlem ez lehet egyben is ) És kemény, kifullozott hadik! A célom nem az hogy holnap már 1/A -ba legyek hanem hogy egy nagyon erős, legyőzhetetlen szövetségbe legyek! Én íjj- paci felállásban nyomom jó lenne ha szöviknek is ez lenne a felállása! Fontos hogy okos, művelt legyél ne egy falusi paraszt! VIP nem fontos nekem sincs, de a napi aktivitás az nagyon muszály :D Nagyjából ennyi várom a jelentkezőket ;) Kis ellentmondás :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 14:05. |