Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Szabadidő, Sport (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Forma-1 (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=67)

csabi 09-28-2008 16:03

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 192006)
Ez a lámpás dolog a boxban .. a versenyző csak arra figyel,hogy mikor vált át zöldre és nyomja is neki,hisz olyan,mintha egy csőben ülne. Utána már hiába váltja vissza pirosra,az autó messze jár.

A Renault és a Toyota részéről nagyon jó húzás volt,hogy számoltak a Safety Car bejövetelével,a kis Rosberg pedig a legszerencsésebb lurkó a napon :)

A pálya nekem sem tetszett.Oké,hogy az első villanyfényes futam és ez mekkora szenzáció,de mind az aszfalt minősége,mind a bírók teszetoszasága szánalmas volt.

nem tudom figyelted e, de utánna loptak maguknak is egy nyalókát! :)

csabi 09-28-2008 16:05

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 192007)
Nemhogy a bírók, de még Palikék sem voltak ma csúcsformában. :D Halvány lila gőzük sem volt arról, hogy mi folyt a pályán...

van olyan, amikor tudják, hogy mi van a pályán?? :D

Eke 09-28-2008 18:12

Ó salallala ,én nagyon is boldog vagyok,de 2-ös mercedes gyözelem igaz hogy szebb lett volna.Mindamellett hogy igazán nem szeretném a ferarrit a pontok közelében,sajnálom Massaékat.Csapnivalóan rossz a csapat.Lehet hogy Hamilton papa lefizette öket:D(persze ez csak vicc)

csabi 09-28-2008 18:52

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 192018)
Lehet hogy Hamilton papa lefizette öket:D(persze ez csak vicc)

én inkább arra tippelek, h a renault kihívta elsőnek Alonsót, majd szólt Piquet-nek, h törje össze a kocsiját a pályán és mivel csak Fernando volt boxban akkor még és jól meg is tankolták, nem volt kétséges, h ki nyer... :D:D:D:D

Redback 09-28-2008 19:24

Quote:

Originally Posted by oh-ogo (Post 192024)
én inkább arra tippelek, h a renault kihívta elsőnek Alonsót, majd szólt Piquet-nek, h törje össze a kocsiját a pályán és mivel csak Fernando volt boxban akkor még és jól meg is tankolták, nem volt kétséges, h ki nyer... :D:D:D:D

CSapatutasítás:
A margaréta a vázában, és a tánnyérnak össze kell törnie! :D:D

Stev 09-28-2008 22:46

Quote:

Originally Posted by oh-ogo (Post 192009)
nem tudom figyelted e, de utánna loptak maguknak is egy nyalókát! :)

Ja, én is néztem hogy Massa 2. tankolásánál már ott figyelt a nyalókásbácsi!:D

Hamilton meg marha nagy mázlista ezzel a végeredménnyel! Kimi a 15.helyről visszagázolt az 5-re mielőtt kiesett. Mit csinált volna vajon ha marad a 3.?:cool:

Bogár 10-12-2008 20:03

Hamilton ma is hozta a formáját... Kissé sportszerűtlenül vezet...

Kirhal 10-12-2008 20:07

mert massa a sportszerüség mintapéldája volt:)

csabi 10-12-2008 20:36

Bourdais-t viszont nem büntettem volna meg, sima versenybaleset volt.. szegény francia nem csinált semmit.. :(

Valezius 10-12-2008 21:18

Quote:

Originally Posted by oh-ogo (Post 193449)
Bourdais-t viszont nem büntettem volna meg, sima versenybaleset volt.. szegény francia nem csinált semmit.. :(

Ha Massa menni akar, akkor elengedem, mivel ő úgyis túl ostoba, hogy engedjen.

Quote:

Bourdais szerint Massa már csak azért is lehetett volna óvatosabb, mert a bajnokságért küzd.

"Sokszor voltam ilyen helyzetben, amikor a bajnokságra hajtottam - ilyenkor nem lehet ilyen felesleges kockázatot vállalni. Csak vesztenivalója van az embernek. Három kör múlva ki kellett mennie a bokszba, előtte voltam, úgyis mögöttem végzett volna. Mit gondolt egyáltalán? Nem értem."
Hihetetlen, hogy ilyen versenybírókat alkalmaznak, akiknek 20perc kell, hogy kitalálják, hogy valamit vizsgálni akarnak.

Alonso és Kubica jól ment, megérdemelt első két hely. Örülnék, ha végül az utóbi nyerné meg a bajnokságot, de gymás után 2évben nem szokott ekkora csoda történni. :o

All times are GMT +1. The time now is 06:44.