![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Beszámoló jelleggel annyit, hogy 3. szintű karakterként a raiderek kinyírtak, mert folyton feléledtek a dögök. :) Ha kezdő Hódítós mentalitással szemlélem, akkor azt kell mondanom, hogy "HIBÁS A JÁTÉK!!!", de valami azt súgja, hogy itt sem ez a helyzet, hanem rá kell jönnöm, hogy ez mitől van. :)
|
Quote:
|
Ehh. Szereztem power armort, kettőt is. Erre nem tudom felvenni. :mad:
|
Quote:
Batu: na az kellemetlen :) Akkor várni kell, amíg nem tudsz felvenni egy perk-et (Nekem alap annyi erővel indulni, hogy tudjam ezeket használni) |
Quote:
|
Quote:
(Remélem az 1-ben is van olyan:D) Batu: igen... én is találtam már Power Armort, és én sem tudtam használni... úgyhogy most az a tervem, hogy bekerüljek a Broterhood-hoz :D |
Quote:
|
Quote:
A fast Shot egyben jó is, de van hátulütője is. Egyel kevesebb AP kell a lövéshez, de viszont emiatt nem tudsz célozni, mert célzott lövéssel elég hamar ártalmatlanná lehet tenni az ellenfeleket. A gifted elég jó főtulajdonság, de viszont a skilled-et nem szabad választani, mert az egyéb tulajdonságok viszont jól jönnek 3 szintenként és nem 4 szintenként, ha azt választod. Bár egyéb kiegészítő perk-eket is fel lehet venni, nekem ami szokásos: -Grave Digger -Gecko Skinner Bár ez utóbbiak inkább a második részhez tartoznak :) |
All times are GMT +1. The time now is 12:59. |