Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Minden ami PC Játék! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=61)

Andrew 10-31-2008 19:33

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 195166)
Ööö, az az igazság, hogy még nem jött el az este. :) Szóval még mindig csak gyűlik a kíváncsiság... :)

Nálatok mikor kezdődik az este? :D

Ati 10-31-2008 19:38

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 195174)
Nálatok mikor kezdődik az este? :D

Amikor végeztem mindennel. :) De már a karaktergenerálásnál járok. :D

Ati 11-01-2008 09:20

Beszámoló jelleggel annyit, hogy 3. szintű karakterként a raiderek kinyírtak, mert folyton feléledtek a dögök. :) Ha kezdő Hódítós mentalitással szemlélem, akkor azt kell mondanom, hogy "HIBÁS A JÁTÉK!!!", de valami azt súgja, hogy itt sem ez a helyzet, hanem rá kell jönnöm, hogy ez mitől van. :)

laci 11-01-2008 09:41

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 195213)
Beszámoló jelleggel annyit, hogy 3. szintű karakterként a raiderek kinyírtak, mert folyton feléledtek a dögök. :) Ha kezdő Hódítós mentalitással szemlélem, akkor azt kell mondanom, hogy "HIBÁS A JÁTÉK!!!", de valami azt súgja, hogy itt sem ez a helyzet, hanem rá kell jönnöm, hogy ez mitől van. :)

Nem, Ati, ez útmutató, hogyan is kellene az élőhalottnak működnie :D

Batu 11-01-2008 15:17

Ehh. Szereztem power armort, kettőt is. Erre nem tudom felvenni. :mad:

Phoenix 11-01-2008 15:50

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 195176)
Amikor végeztem mindennel. :) De már a karaktergenerálásnál járok. :D

Na erre kell a legtöbb időt szánni, mert ezen múlik, hogy képes lesz-e a karaktered túlélni. :)

Batu: na az kellemetlen :) Akkor várni kell, amíg nem tudsz felvenni egy perk-et (Nekem alap annyi erővel indulni, hogy tudjam ezeket használni)

Ati 11-01-2008 16:50

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 195232)
Na erre kell a legtöbb időt szánni, mert ezen múlik, hogy képes lesz-e a karaktered túlélni. :)

Szerintem tök jókat válsztottam, de körönként csak 1-et tud lőni. :( Pedig mintha a fast shooter-t is kiválasztottam volna, bár ez most nem biztos... Bezzeg Ian mászkál, fegyvert tölt, és 3x lő körönként.

Andrew 11-01-2008 18:06

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 195238)
Szerintem tök jókat válsztottam, de körönként csak 1-et tud lőni. :( Pedig mintha a fast shooter-t is kiválasztottam volna, bár ez most nem biztos... Bezzeg Ian mászkál, fegyvert tölt, és 3x lő körönként.

A Gifted Traitet kell választani, sok Agility-vel és magas Inteligence-el ;)
(Remélem az 1-ben is van olyan:D)

Batu: igen... én is találtam már Power Armort, és én sem tudtam használni... úgyhogy most az a tervem, hogy bekerüljek a Broterhood-hoz :D

Batu 11-01-2008 18:23

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 195232)
Batu: na az kellemetlen :) Akkor várni kell, amíg nem tudsz felvenni egy perk-et (Nekem alap annyi erővel indulni, hogy tudjam ezeket használni)

Nem ezen múlik. Suli kell hozzá:(

Phoenix 11-01-2008 19:45

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 195238)

Mint ahogy Andrew is írta, magas Agility kell hozzá. És ne aggódj a karakteralkotás nem megy elsőre, de hamar bele lehet tanulni.

A fast Shot egyben jó is, de van hátulütője is. Egyel kevesebb AP kell a lövéshez, de viszont emiatt nem tudsz célozni, mert célzott lövéssel elég hamar ártalmatlanná lehet tenni az ellenfeleket. A gifted elég jó főtulajdonság, de viszont a skilled-et nem szabad választani, mert az egyéb tulajdonságok viszont jól jönnek 3 szintenként és nem 4 szintenként, ha azt választod.

Bár egyéb kiegészítő perk-eket is fel lehet venni, nekem ami szokásos:
-Grave Digger
-Gecko Skinner

Bár ez utóbbiak inkább a második részhez tartoznak :)

All times are GMT +1. The time now is 12:59.