Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Új játékosok nagyobb arányú megtartása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4509)

Merengő 03-14-2014 22:43

En 25nel meguntam :( szerintem tul hosszu es nyrs.. 1-2 kepes szitu siman beleferne. Sot meg video is

Ati 03-14-2014 22:46

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 307414)
En 25nel meguntam :( szerintem tul hosszu es nyrs.. 1-2 kepes szitu siman beleferne. Sot meg video is

Ha valaki arra adja a fejét, hogy kezdőket karoljon fel, akkor ennél sokkal nyersebb kérdéseket fog kapni tőlük.

Merengő 03-15-2014 04:51

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 307415)
Ha valaki arra adja a fejét, hogy kezdőket karoljon fel, akkor ennél sokkal nyersebb kérdéseket fog kapni tőlük.

Jahh en azt hittem ez kezdoknek keszult:D akkor viszont egy idokorlatot vezetnek be a kerdesekhez mert igy tul egyszeru. Szerintem azzal senki nem bizonyit semmit ha sugobol kidolgozza.

Tsobi 03-15-2014 06:50

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 307417)
Jahh en azt hittem ez kezdoknek keszult:D akkor viszont egy idokorlatot vezetnek be a kerdesekhez mert igy tul egyszeru. Szerintem azzal senki nem bizonyit semmit ha sugobol kidolgozza.

Én ugyan nem untam meg, de az 50. kérdés után egyszerűen kiléptetett, majd ki- és belépés után sem tudtam onnan folytatni, ahol abbahagytam.

Van pár elírás ill. a kérdések java része valóban információhiányos, ez néha eléggé zavaró, hisz nem igazán tudod, hogy továbbgondolva vagy a végletekig leegyszerűsítve válaszolsz jól.

Egy időkorlát tényleg jó lenne. :)

Akár 03-20-2014 00:29

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 307408)
Quiz vége
A 100 kérdésre 84 helyes választ adtál. Megpróbálod újra?

Mondjuk én azért kíváncsi lennék konkrétan miket rontottam el, vannak tippeim, de nem 16. :)

Quiz vége

A 100 kérdésre 86 helyes választ adtál. Megpróbálod újra?

Okosabb vagyok, mint Cass! :D

Dave 03-23-2014 19:03

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 307376)
Aki az elsők között szeretné kipróbálni: hodito.hu/quiz.php

meglepően jó lett:
A 100 kérdésre 85 helyes választ adtál. Megpróbálod újra?

Ja és volt egy eset, amikor félrenyomtam és úgy kldtem el a választ. jött is a következő kérdés, de tudtam, hogy félrenyomtam, ezért a böngészőben megnyomtam a vissza nyilat, módosítottam és úgy újra elküldtem a választ.

Most akkor melyik lesz pontozva???

Ati 03-24-2014 13:59

Quote:

Originally Posted by Dave (Post 307520)
Ja és volt egy eset, amikor félrenyomtam és úgy kldtem el a választ. jött is a következő kérdés, de tudtam, hogy félrenyomtam, ezért a böngészőben megnyomtam a vissza nyilat, módosítottam és úgy újra elküldtem a választ.

Most akkor melyik lesz pontozva???

Ha nem arra válaszolsz, ami az aktuális kérdés (márpedig a vissza gombbal nem arra válaszolsz), akkor az nem számít egyáltalán (marad a régi válasz), hanem kapod a ténylegesen aktuális kérdést.

Barracuda 09-03-2014 17:47

nekem nem működik a kviz :confused: olyan oldalt nyit meg helyette, amilyet az elrontott jelszó után ad ki

Barracuda 09-03-2014 17:59

bár nem tudom milyen a kviz, de lehetne ez egyféle motiváció, hogy elolvassák a súgót a kezdők
arra gondoltam, hogy naponta megjelenne egy-egy kérdés, és ha jól válaszolnak, akkor kapnának x mennyiségű aranyat
a kezdőknek jól jön a kevés arany is, tehát ahhoz hogy helyesen válaszoljanak, ahhoz elolvassák a súgót, igy már majdnem megértik a játék alapjait, és kedvük is lesz hozzá, ezért tovább játszanak
a profikat meg nem érdekli annyira néhány ezer arany, hiszen van nekik bőven
talán arra gondoltam, hogy az értéknek a duplája lenne a jutalom aranyban, több ötletem nincsen
persze ez csak egy ötlet volt, ne kövezzetek meg, ha nem tartjátok értelmes felvetésnek

Ati 09-03-2014 21:43

Quote:

Originally Posted by Barracuda (Post 307991)
nekem nem működik a kviz :confused: olyan oldalt nyit meg helyette, amilyet az elrontott jelszó után ad ki

A cím elejét hagyd meg annak, amin beléptél, ha a számozott oldalakat használod.

All times are GMT +1. The time now is 08:21.