![]() |
En 25nel meguntam :( szerintem tul hosszu es nyrs.. 1-2 kepes szitu siman beleferne. Sot meg video is
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Van pár elírás ill. a kérdések java része valóban információhiányos, ez néha eléggé zavaró, hisz nem igazán tudod, hogy továbbgondolva vagy a végletekig leegyszerűsítve válaszolsz jól. Egy időkorlát tényleg jó lenne. :) |
Quote:
Quiz vége A 100 kérdésre 86 helyes választ adtál. Megpróbálod újra? Okosabb vagyok, mint Cass! :D |
Quote:
A 100 kérdésre 85 helyes választ adtál. Megpróbálod újra? Ja és volt egy eset, amikor félrenyomtam és úgy kldtem el a választ. jött is a következő kérdés, de tudtam, hogy félrenyomtam, ezért a böngészőben megnyomtam a vissza nyilat, módosítottam és úgy újra elküldtem a választ. Most akkor melyik lesz pontozva??? |
Quote:
|
nekem nem működik a kviz :confused: olyan oldalt nyit meg helyette, amilyet az elrontott jelszó után ad ki
|
bár nem tudom milyen a kviz, de lehetne ez egyféle motiváció, hogy elolvassák a súgót a kezdők
arra gondoltam, hogy naponta megjelenne egy-egy kérdés, és ha jól válaszolnak, akkor kapnának x mennyiségű aranyat a kezdőknek jól jön a kevés arany is, tehát ahhoz hogy helyesen válaszoljanak, ahhoz elolvassák a súgót, igy már majdnem megértik a játék alapjait, és kedvük is lesz hozzá, ezért tovább játszanak a profikat meg nem érdekli annyira néhány ezer arany, hiszen van nekik bőven talán arra gondoltam, hogy az értéknek a duplája lenne a jutalom aranyban, több ötletem nincsen persze ez csak egy ötlet volt, ne kövezzetek meg, ha nem tartjátok értelmes felvetésnek |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 08:21. |