![]() |
Quote:
|
Quote:
Az "én sem" részt meg annyira nem értem, mert én egyet értek vele. :) Tudod, a fórum így működik. Te írsz valamit, a másik reagál rá stb. |
Jaaa... pfff... mindegy. Így második olvasásra már értem mit akartál írni. Bocs.
|
Quote:
Mellesleg milyen hatással lenne ez a Kereskedő személyiségre? |
Quote:
|
A nyitott témákban nem lesz továbblépés, azokra alszom, és a legszimpatikusabb bekerül. Összegzés eddig:
Erősítés:
Valamelyik (új, vagy meglévő) tolvajakció jelezze a támadó sereg szándékát. Ésszerüsítésként felmerült ezek eltörlése:
Speciális faji tulajdonságok:
Korlátozások (mindenkinek, nem csak a félelfnek!): Amíg a saját maga által, támadóakciókkal okozott készültségvesztése vissza nem tér 100%-ra, addig nem mehet szabadságra. Ez tolvajokra és varázslókra egyaránt vonatkozik. Kinek van bármilyen egyéb észrevétele ezzel kapcsolatban eddig? A pontos számokat megírom majd, nem meglepetésként fog bekerülni. :) |
Quote:
|
Quote:
Ez a lehetőség biztosítja, hogy a sokak által sunyi játékstílusnak nevezett szabira menés teljesen ki legyen zárva komolyabb esetekben. Úgy érzem, hogy ezzel mindkét oldal jól jár. A félelf is, és a félelf célpontjai is, mivel bőven van idejük reagálni. |
Quote:
A bankok átlopása legyen a mostani triplája, készültségét infószerző akciókkal 20%-ig, támadó akciókkal 30%-ig használhassa... Egy ilyet el tudnék fogadni... |
Quote:
Ha a varikészüből 10% elment ártóra, 15% saját magára, akkor elég lesz 85%-ra töltődni szabihoz? Ha igen, akkor hogy lesz ez jelezve? |
All times are GMT +1. The time now is 12:04. |