Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Nyolcadik és kilencedik teszt melletti egyéb tapasztalatok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3481)

[HTPA]GeeForce 06-08-2009 09:24

Hö? :eek:
Nem tudom kinek az adatait sérti, ha látom, hogy a haverom be van lépve, tehát nem kell a klánchatben kérdezősködnöm, hogy ki is van itt...
De nem vita tárgya. Ehhez te jobban értesz.

Ati 06-08-2009 09:27

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 214129)
Nem tudom kinek az adatait sérti, ha látom, hogy a haverom be van lépve

Az övét. :) Hiszen semmi közöd ahhoz, hogy ő mikor van gépközelben, vagy valójában nem vidéki kiküldetésre ment autóval a hétvégére, hanem otthon maradt játszani. :)

Ildee 06-08-2009 09:33

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 214130)
Az övét. :) Hiszen semmi közöd ahhoz, hogy ő mikor van gépközelben, vagy valójában nem vidéki kiküldetésre ment autóval a hétvégére, hanem otthon maradt játszani. :)

Szerintem nem sért semmit se, esetleg lehet olyan benne, hogy mindenki maga dönti el, hogy akarja e azt hogy lássák a többiek, mint itt :)

[HTPA]GeeForce 06-08-2009 09:38

Én értem mire gondol Ati, azért mondtam, hogy felfogtam a döntését. Nem lesz ilyen. Pont. :)

Ati 06-08-2009 09:38

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 214132)
Szerintem nem sért semmit se

A magyar törvényeken sokszor jókat lehet mosolyogni, máskor igencsak bosszankodni. Szerény véleményem szerint, mint magánember, az adatvédelem itthon egy nagyon túllihegett dolog, ugyanakkor a spamellenes törvények pedig kifejezetten törvényi lehetőséget biztosítanak a spam teljesen legális küldésére. Sajnos a törvények olyanok, amilyenek, de ezeket be kell tartani, és nincs szándékomban a határt sem tapogatni, hogy meddig lehet elmenni.

Dus 06-08-2009 10:39

Ati, a kétkezi harc, a tőrvívás, a kadrforgatás és az extra erő igényel valamilyen szintet, vagy akármilyen hamar megtanulható?? :)

[HTPA]GeeForce 06-08-2009 10:40

én már megtanultam őket, és kisebb vagyok nálad. szóval megtanulhatod. :)

Ati 06-08-2009 10:41

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 214141)
Ati, a kétkezi harc, a tőrvívás, a kadrforgatás és az extra erő igényel valamilyen szintet, vagy akármilyen hamar megtanulható?? :)

Jelen pillanatban bármikor megtanulható. Az extra erő viszont függ a karaktered szintjétől, tehát alacsony szinten kb semmit se fog adni.

Dus 06-08-2009 10:42

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 214142)
én már megtanultam őket, és kisebb vagyok nálad. szóval megtanulhatod. :)

Kari nullázás utánra tervezek :p
De köszi azért ;)

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 214144)
Jelen pillanatban bármikor megtanulható. Az extra erő viszont függ a karaktered szintjétől, tehát alacsony szinten kb semmit se fog adni.

Oks, köszi, remélem nullázás után is így marad :)

Ati 06-08-2009 11:20

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 214073)
akkor azt írta ki a csataeseményeknél, hogy megütöttem az ellent, holott az elfkard is vágóeszköz, vagy nem?

Vágóra átállítva.

All times are GMT +1. The time now is 02:16.