Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   dvd,mozi filmek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2592)

Tsobi 09-10-2009 21:19

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 223110)
Akko nezzed meg a harcosok klubjaban is Edward Nortonnal, szigoruan felirattal!

Ha nincs meg kiirom Neked dvdre, ezen ne muljon.... :D

(kedvenc filmem...)

Nyah,akkor felveszem a listára,köszi :)

J.Ati 09-13-2009 23:17

Ezt a film is jó volt :A kód

Quote:

Keith Ripley (Morgan Freeman), a tapasztalt mestertolvaj mindig betartja, amit a Kód, azaz a tolvajok íratlan szabálygyűjteménye előír: végezd el a melót, fedezd a társad, ne bízd el magad és soha ne paktálj le a zsarukkal. Sajnos egykori partnere félvállról vette a fentieket és kitálalt a zsaruknak, ez pedig az életébe került. Az orosz maffia ugyanis nem viccel, és most Keithen a sor, hacsak nem hajtja végre élete legnagyobb dobását, melynek célja: megszerezni a felbecsülhetetlen értékű, utolsó két Fabergé-tojást.

J.Ati 10-01-2009 16:02

Ez is egy jó kis film volt:)

IMDB: Angels & Demons
HUN: Angyalok és démonok

Andrew 10-04-2009 14:57

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 199310)
Sokat agyaltam rajta,hogy megnézzem-e,végül a tartalom és a kritikák többszöri elolvasása után döntöttem úgy,hogy az Alkonyat (twilight) című filmet nézem meg.

Mondanom sem kell,két rossz közül kellett választanom. Nagyon nagyot csalódtam,nem ajánlom senkinek.

Megnéztem én is a twilight-ot... Csak hogy tudjam, hogy mit szidok :p De bár ne tettem volna :D
2 óra az életemből, ki fogja nekem ezt visszaadni? :mad::D

Tsobi 10-04-2009 15:12

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 224544)
Megnéztem én is a twilight-ot... Csak hogy tudjam, hogy mit szidok :p De bár ne tettem volna :D
2 óra az életemből, ki fogja nekem ezt visszaadni? :mad::D

Én elolvastam az Alkonyat c. könyvet,majd a New Moon-t,az Eclipse-t és a Breaking Dawn (az Alkonyat sorozat többi kötete) -t és azt kell mondanom,hogy a történet maga érdekes és élvezetes,de a filmet még így is átlagon alulinak tartom.. bár olvasás után megnéztem mégegyszer és egy fokkal jobbnak tűnt. :)

Ati 10-04-2009 18:17

Én láttam az Alkonyatot, és nekem nagyon tetszett. Jó film, jó szereplőgárdával. Most mondanám, hogy csak ajánlani tudom, de már nem adják mozikban. DVD-n azért még gondolom beszerezhető.

Démonka 10-04-2009 18:30

szerintem nemvolt rossz az Alkonyat a maga kategoriájában.Amit énis ajánlani tudok az A kód.

Ati 10-04-2009 18:38

Ami még friss, az a District 9, akit érdekel ez a műfaj, ezt is tudom ajánlani. A bemutatók alapján más történetre számítottam, de talán nem is baj. Bár amire számítottam, az is izgalmas sztorivonal lett volna. :D

Számítógépen letölteni és úgy megnézni nem ajánlom, csak moziban, de minimum szomszédmentes DD5.1 házimozirendszeren, maxra tekert hanggal, különben semmit nem ér. :)

csabi 10-04-2009 18:52

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 224562)
Ami még friss, az a District 9, akit érdekel ez a műfaj, ezt is tudom ajánlani. A bemutatók alapján más történetre számítottam, de talán nem is baj. Bár amire számítottam, az is izgalmas sztorivonal lett volna. :D

Számítógépen letölteni és úgy megnézni nem ajánlom, csak moziban, de minimum szomszédmentes DD5.1 házimozirendszeren, maxra tekert hanggal, különben semmit nem ér. :)

én gépre szedtem le dvd minőségben és tetszett úgy is.. :)

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 224546)
Én elolvastam az Alkonyat c. könyvet,majd a New Moon-t,az Eclipse-t és a Breaking Dawn (az Alkonyat sorozat többi kötete) -t és azt kell mondanom,hogy a történet maga érdekes és élvezetes,de a filmet még így is átlagon alulinak tartom.. bár olvasás után megnéztem mégegyszer és egy fokkal jobbnak tűnt. :)

filmben is jön a 2. rész novemberben, ha jól tudom, már csak egy hónap, gondolom alig várod.. :D

Ati 10-04-2009 18:58

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 224565)
én gépre szedtem le dvd minőségben és tetszett úgy is.. :)

Akkor most képzeld el ezt úgy, hogy beleremeg az egész terem, amikor lőnek egyet az idegenek fegyverével. ;)

All times are GMT +1. The time now is 06:19.