![]() |
Tök jó, mennyit röhöghetnek rajtunk Arráék:D:D
|
Quote:
|
Bár kapcsolódik a témához az anarch, talán mégsem ilyen mértékben. Van másik téma arról, hogy jó-e az anarch.
|
Quote:
|
Okés Ati csak itt került szóba.
richardka: ott is Hami vagyok, mint itt;) Nem nehéz megtalálni:D És mentem is, nehogy baj legyen |
Quote:
|
Quote:
|
mi az a no comment? :S
az anarchot meg ertem... :P |
Quote:
Ati elnézést hogy irok megint de. Ha a Hoditoba történt a megbeszélés zöldbe elismerem JKSZ de ha pl skypon vagy MSN nen akkor szerintünk nem JKSZ. mivel csak te látsz be az országba és a Tuvalu nem tudja bizyonyitani az ellentétét. Ha Hodon bellül lett ok. De a Vilma is igy gondolja. Nem tud irni a Vilma nagyon dühös ez miatt hogy a Tuvalu átkerült... Ok a Sugoba benne van de azt is csak ugy lehet bizonyittani hogy csak Te látod De ugyan azzal a szöveggel jössz hogy a más játékos védelme. De a Tuvalu senkit nem bántott csak a volt szövijét. Horland: Te törödsz a játékkal ?? Akkor miért van sok szabis ori ?? Mert 1 olyan szabály lett hozva ami sokaknak nem elérhető hogy ha napi 1-2 alkalommal játszik akkor az 1/A ba elérje a toppot. És mint montam ne a kis csoportokkal kellene foglalkozni hanem az 1/A megbeszélt ütésekkel... Ott ugy megy a JKSZ mint ahogy a vilma dohányzott "napi 3 doboz" |
Quote:
Ha nem játékon belül van a csalás megbeszélve, akkor szerinted máris nem csalás. Gratulálok. Szerencsére annak eldöntése, hogy mi menengedett, és mi nem az, nem a te feladatod. Ennek az ilyen kijelentések után szívből örülök, és nagyon remélem, hogy ezzel nem vagyok egyedül. |
All times are GMT +1. The time now is 00:49. |