![]() |
Quote:
|
hát lehet, de még ha mondjuk így is lenne, akkor sem azzal keresnék szövetségeseket, hogy volt orim a 3g ben. de végülis mindegy.
ha zavar, törölhetem. |
Quote:
Gonosz: ha lefelé támad akkor kap csak +10% támadóbonuszt. Ha a támadott országnak a védőértéke 25% kisebb mint a támadójé, akkor a tolvajok és varázslók nem fáradnak semmit. Tekit nem írhat csak lophat, a könyvtárkulcsot és sziesztát és az árnyak varázslatot figyelnem kívül hadja. Nincs piaca, mert úgyse adna senkinek semmit. Karavánt, szövihelpet csak fogadhat. A zsákmányból nem részesül csak ő. Faji varija: ha támad, akkor az ellenfél értékénél 1-el nagyobb lesz az értéke a bónusz miatt. Ati ezt így betehetem a megbeszélésekbe, mint új személyiség? |
Quote:
|
(#)
2007-06-03 20:42:07 Helyezés: 179 Érték: 11212 Szövetségeseket keresek bárki jöhet csak 200 alatt legyen. BÁRKI!!!!!!!!!!!!!! Vajon cm vagy kg ?:) |
Quote:
|
Quote:
|
2007-06-03...
Helyezés: *** Érték: ***** VIKING HARCOSOK JELENTKEZÉSÉT , AJÁNLATÁT VÁROM SZÖVETSÉGRE!EGYEDÜL KEZD UNALMAS LENNI A JÁTÉK... NINCS KIKÖTÉSEM FAJRA, SZEMÉLYISÉGRE!A CSAPATMUNKA ÚGYIS MINDENT KÁRPÓTOL. 3-4 KÖR TÁVOLSÁG JÓ LENNE. JÓ HARCOT MINDENKINEK ÉS SIKERES TÚLÉLÉST! VIKING Vannak új fajok, és csak én nem tudok róla?? :D 2007-06-03... Helyezés: *** Érték: **** Szövetségünkbe maxolt orik jelentkezését várjuk! feltétel: tudjon játszani(ha nem maxolt akkor meg legyen vippe és kap pénzt) súgok: akinek pl. hulla orija van, ne is jelentkezzen, mert az nem tud játszani:D Nekem úgy tűnik, hogy ő mindent tud a játékról. (meg persze a nyelvtanról is) |
Quote:
|
Quote:
Pontosan ezért írtam be ezt a hirdetést :D:D |
All times are GMT +1. The time now is 06:31. |