Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   a 2006.11.29.-i módosításhoz a kis kék számok témája :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1098)

Goldy 12-03-2006 20:41

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 50120)
Hagyd Deni. Úgy látszik, hogy nekik a mostani verzió tetszik, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy az érdemi megbeszélést hátráltassák, és minél később változzon bármi is. Csak tudnám akkor a közös fórumon minek megy a sírás ennek az ellenkezőjéről ugyanezektől az emberektől...

Ez így elég demagóg de inkább kiszálok...

Pancser Pancsa 12-03-2006 20:42

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 50114)
és ez most, hogy jön ide??

Van valakinek esetleg javaslata is a dolgok realizálására, vagy csak a sírás megy?

Goldy otletet tamogatom!
legyetek harcosok az A-ban es csak azok kapjanak kek szamot!
a tobbieknek ha nem tetszik, forduljanak a b-bol kek nelkul!

SLady 12-03-2006 20:44

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 50120)
Hagyd Deni. Úgy látszik, hogy nekik a mostani verzió tetszik, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy az érdemi megbeszélést hátráltassák, és minél később változzon bármi is. Csak tudnám akkor a közös fórumon minek megy a sírás ennek az ellenkezőjéről ugyanezektől az emberektől...

Erre a kérdésre kapok választ??

Ha törlöm az összes személyiségem akkor előlről kezdi számolni a 30%-nak megfelelő TOP-köröket vagy visszakapom az újítás előtti és mostanra elveszett köreimet???

Deni 12-03-2006 20:46

A lusták kedvéért összefoglalom a mai napon eddig megfogalmazódott, szerintem használható ötleteket.

1.
Ha van országog B-ben és A-ban is. Akkor ha B-ből akarsz fordulni, akkor minden országodnak a saját követelményének kell megfelelnie (a most életben lévő %-ok szerint). Ha A-ból akarsz, akkor az A-s országodnak az emelt szintű követelményeket kell teljesítenie.

Példával:
B-ben kiskék4-es vagy.
A-ban kiskék2-es vagy.
Ha B-ből akarsz fordulni, akkor a B-s oridnak a kiskék4-es elvárásokat, az A-s oridnak a kiskék2-es elvárásokat kell teljesítenie.

Ha csak teszem azt fel egy országod van, és A-ból akarsz fordulni akkor annak az országodnak megfelelő elvárásokat kell teljesítenie.

Hátránya: akinek egy országa van, annak picit nehezebb a móka.

2.
Minden csoportra kiterjeszetett egységes, de könnyített top%.

(2) top30%
(3) top26%
(4) top22%
(5) top18%
(6) top14%
(7) top10%
(8) top6%
(9)-(9+) top3%

Minden szinten ezen %-ok teljesítése az elvárás.
Ha A-ból akarsz fordulni akkor az A-ban kell ezeknek megfelelni.
Ha B-ből, akkor az A-s és a B-s országodnak is ezeket a %-okat kell elérniük.

Ati 12-03-2006 20:51

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 50130)
Minden csoportra kiterjeszetett egységes, de könnyített top%.

(2) top30%
(3) top26%
(4) top22%
(5) top18%
(6) top14%
(7) top10%
(8) top6%
(9)-(9+) top3%

Én ezekkel nem értek egyet, a százalékok belövésénél anno kifejtettem miért, a véleményem nem változott. 4%-kal nehezebb, ha 3 személyiséged van, Ha kettő, akkor meg semmivel? Ezeknek nincs értelme, hol kihívás ez? Pláne most, hogy a topot elérni is jóval könnyebb, mint eddig volt. Ez gyakorlatilag az eddigi helyzet könnyítése, a topos országok leesnek, több személyiséggel pedig még addig se kell felmenned, ameddig eddig a 30% miatt kellett.

Deni 12-03-2006 20:55

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 50132)
Én ezekkel nem értek egyet, a százalékok belövésénél anno kifejtettem miért, a véleményem nem változott. 4%-kal nehezebb, ha 3 személyiséged van, Ha kettő, akkor meg semmivel? Ezeknek nincs értelme, hol kihívás ez? Pláne most, hogy a topot elérni is jóval könnyebb, mint eddig volt. Ez gyakorlatilag az eddigi helyzet könnyítése, a topos országok leesnek, több személyiséggel pedig még addig se kell felmenned, ameddig eddig a 30% miatt kellett.

A tábla szerint ahhoz, hogy a kiskék2-est elérd a top30%-ot kell elérned egy személyiséggel. Ha már két személyiséged van, akkor a top26% a cél.

Amúgy szerintem a top elérése nem lett megkönnyítve. Szerintem nem fognak leesni. De majd meglátjuk, ezen most inkább nem állok le vitázni.

Deni 12-03-2006 20:56

Mondjuk lehet, hogy annyit változtatnék rajta, hogy a kiskék9-eshez kelljen a top3%, fölötte pedig már top1%.

Viszont ha, a mostani %-ok megmaradnak, akkor szerintem A-ra más %-ok kellenének, mert A-ban nem fog leesni a top. A fedezés nehezítésével most utolérni őket sem egyszerű.
Bár Ati, ha jól veszem ki szavaidból akkor %-ok módosítása nem éppen a szíved csücske lenne..

lacqa 12-03-2006 20:57

Quote:

Originally Posted by SLady (Post 50091)
A másik fórumot többen olvassák játék közben, meg nem mindenki ül állandóan a számítógép előt és lesi azt ami itt történik.

ebben nem lennék olyan biztos

SLady 12-03-2006 21:03

Ati, azért legalább két szóban érdemeltem volna valami választ, de mindeggy.

További jó agyalgást, részemről a témát lezártam, aki ismer úgyis tudja hogy nem most kezdtem a játékot és fordultam már párszor.
A kék számok nekem jelentőségüket vesztették ezek után!!

Deni 12-03-2006 21:05

Quote:

Originally Posted by SLady (Post 50141)
Ati, azért legalább két szóban érdemeltem volna valami választ, de mindeggy.

További jó agyalgást, részemről a témát lezártam, aki ismer úgyis tudja hogy nem most kezdtem a játékot és fordultam már párszor.
A kék számok nekem jelentőségüket vesztették ezek után!!

Amúgy sztem ha törölsz személyiséget sem fogod visszakapni a top köreidet.. de ez csak az én magánvéleményem :(

All times are GMT +1. The time now is 17:33.