![]() |
Quote:
|
Quote:
legyetek harcosok az A-ban es csak azok kapjanak kek szamot! a tobbieknek ha nem tetszik, forduljanak a b-bol kek nelkul! |
Quote:
Erre a kérdésre kapok választ?? Ha törlöm az összes személyiségem akkor előlről kezdi számolni a 30%-nak megfelelő TOP-köröket vagy visszakapom az újítás előtti és mostanra elveszett köreimet??? |
A lusták kedvéért összefoglalom a mai napon eddig megfogalmazódott, szerintem használható ötleteket.
1. Ha van országog B-ben és A-ban is. Akkor ha B-ből akarsz fordulni, akkor minden országodnak a saját követelményének kell megfelelnie (a most életben lévő %-ok szerint). Ha A-ból akarsz, akkor az A-s országodnak az emelt szintű követelményeket kell teljesítenie. Példával: B-ben kiskék4-es vagy. A-ban kiskék2-es vagy. Ha B-ből akarsz fordulni, akkor a B-s oridnak a kiskék4-es elvárásokat, az A-s oridnak a kiskék2-es elvárásokat kell teljesítenie. Ha csak teszem azt fel egy országod van, és A-ból akarsz fordulni akkor annak az országodnak megfelelő elvárásokat kell teljesítenie. Hátránya: akinek egy országa van, annak picit nehezebb a móka. 2. Minden csoportra kiterjeszetett egységes, de könnyített top%. (2) top30% (3) top26% (4) top22% (5) top18% (6) top14% (7) top10% (8) top6% (9)-(9+) top3% Minden szinten ezen %-ok teljesítése az elvárás. Ha A-ból akarsz fordulni akkor az A-ban kell ezeknek megfelelni. Ha B-ből, akkor az A-s és a B-s országodnak is ezeket a %-okat kell elérniük. |
Quote:
|
Quote:
Amúgy szerintem a top elérése nem lett megkönnyítve. Szerintem nem fognak leesni. De majd meglátjuk, ezen most inkább nem állok le vitázni. |
Mondjuk lehet, hogy annyit változtatnék rajta, hogy a kiskék9-eshez kelljen a top3%, fölötte pedig már top1%.
Viszont ha, a mostani %-ok megmaradnak, akkor szerintem A-ra más %-ok kellenének, mert A-ban nem fog leesni a top. A fedezés nehezítésével most utolérni őket sem egyszerű. Bár Ati, ha jól veszem ki szavaidból akkor %-ok módosítása nem éppen a szíved csücske lenne.. |
Quote:
|
Ati, azért legalább két szóban érdemeltem volna valami választ, de mindeggy.
További jó agyalgást, részemről a témát lezártam, aki ismer úgyis tudja hogy nem most kezdtem a játékot és fordultam már párszor. A kék számok nekem jelentőségüket vesztették ezek után!! |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 17:33. |