![]() |
Nah, még én vok paranoiás...:)
Arra sem emléxem, mi volt fél éve itt, nemhogy 5 éve, de hála Neked, ez mindig is megmarad, Reaktorral (mert akkor Ő volt az egyik szövim) jót is nevettünk ezen nemrég...:) A másik dolog, hogy gondolom, Te sem szereted, ha sértegetnek, ahogy én sem... A harmadik meg, hogy ezt becumiztad, de rendesen, második üzeneted után már arra ment a téma, hogy gyűljön egy kis jelentenivaló (amiről mindenki azt gondol, amit akar, letojom). Írhatsz bármit, fordítva ugyanezt teszed, 100% De azért, remélem, nincs harag? :) Mi az a kevés föld Neked, majd visszaütöd... Jó éjt! |
Quote:
Semmi köze az 5 éves témához a viharnak, támadtál Te már klántársamra, amiért épp járhatott, meg csak úgy unalomból is elfért... kb. ennyi :) |
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
2010-05-05 03:01:06 lelkibeteg kutya (#302215) elfoglalt 455 hektárt Démonföld2 (#347266) országától. Grat! |
Egy picit szemezgetek abból a kb 100 üzenetből, amit láttam. Véletlenül mind Iron "tollából" származott.
Quote:
Annyit mondok, hogy a pék klán 1 éven belül morálisan szét fog esni... Persze, hogy nem biztos, de szerintem 1 év és nem lesz pék klán. Quote:
Mondj egy olyan okot, ami ezt felülírja! |
Quote:
Látom nagyon megfogott benneteket ez a Gárdi féle ütés amit én sem gondoltam komolyan amúgy, csak gondoltam kicsit szúrkállak...jól sikerült. Viszont ezt a mondatod én nem értem...lehet hülye vok és műveletlen de nem tudom felfogni. Nem ez a cél, hogy csökkenjenek a potenciális ellenfelek? Vagy tényleg nem értem ezt...:S |
Quote:
Tehát vagy te 300k ponton ugye 0-t hozol klánban egy olyantól, ahol a legnagyobb tag 100k pontos. Ha mondjuk az illető, akit támdni akartok 200k pontos, akkor hozol még szépen földet, de ha úgy akartok ráállni, hogy neked kell ütnöd még 60k pontot, akkor a távolság nő, csökken a hozott föld mennyisége. Tehát miért veled álljanak rá, miért nem azzal, aki üthet úgy, hogy az nem befolyásol semmit? |
Ez egyértelmű, nem is tudom hol volt ez felvetés...én arra az időre gondoltam mikor még mindenki a Dragonban volt...akkor se volt semmi akció, csak visszatámadás, mi legalább próbálkoztunk és aligha lehet minket megszólni...
Amúgy mint klánvezér tisztában vagyok a dolgokkal, és tudom hogyan kell klántütni, és hogy kit érdemes. :) |
Quote:
|
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
2010-05-08 13:01:15 Absolut (#545200) elfoglalt 566 hektárt A Pusztító* (#333502) országától. Grat, Monro.. a ketteshez is. :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:36. |