Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Ne OFF-oljunk máshol II. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4261)

szamóka 12-13-2012 20:12

Quote:

Originally Posted by Von (Post 301709)
Én is csináltam egyet, most nem másolom be, a lényeg hogy 7,5 helyen egyezik, csak Silva, Piqué és Neuer nincs benne, illetve Mata helyett egyértelműen Alonso, mert védekező kp is kell.

Nem túl nagy felelőtlenség kapus nélkül, csak két védővel kiállni? :)

Hex 12-13-2012 20:12

Quote:

Originally Posted by Sami (Post 301711)
Mit csinálok rosszul, hogy nem jeleníti meg?

nem képet akarsz linkelni

Von 12-13-2012 20:28

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 301712)
Nem túl nagy felelőtlenség kapus nélkül, csak két védővel kiállni? :)

Így nagyobb a kihívás és édesebb a győzelem. A vereséget meg könnyű megmagyarázni. Tiszta win-win :)

Remedy 12-13-2012 21:41

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 301689)
Remy, köszi, hogy tiltottál a magasfeszültségről (ahol elméletileg majdnem mindent szabad, neked még anyázni is, ha jól rémlik), ahol a személyeskedésed után elmondtam a véleményem. Sajnálom, hogy törlődött onnan, amit írtam, úgyhogy leírom ide:

"Látom már megint személyeskedsz. Nem tudom honnan veszed a bátorságot arra, hogy mást butának nevezz, de inkább legyek én a butus, mint egy olyan seggfej, mint te."

Legszívesebben örülnék annak is, ha a külsőről is kitiltanának, mert sajnálom, hogy a játék egyik "legnagyobbja" emberileg 0, mert olyan dolgokat enged meg magának, amit egy átlagos értelmi és érzelmi intelligenciával az ember nem tesz meg.

És tudod mit, kutatóként dolgozom, doktori iskolába járok, engedje már meg a világ, hogy felidegesítsen, ha az értelmi szintemet kritizálja valaki.

Annyit hozzatennek, hogy ezen beiras azok utan szuletett, hogy en vmi ilyesmit irtam: "eleg volt egy butus egy napra".

Ezek utan leseggfejezni a masikat, emberileg 0-nak hivni, majd teljesen irrelevans dolgokkal kerkedni elegge megmosolyogtato. (Legalabbis szamomra,a tobbieknek vmiert tetszett, talan nem gondoltak bele, mi is tortent)

Szoval gondolj szepen bele, hogy Te epp most mit csinaltal, es a szavaid alkalmazd magadra.

Redback 12-13-2012 21:51

Hihetetlen hogy kifordulnak a játékosok magukból egy nagyobb csetepaté miatt... Komolyan azt fogom tartani a legnagyobb játékosnak a két klánból, aki csak annyit fűz majd hozzá a végén, hogy "Szép volt, gratulálok!", bármi is legyen a végeredmény.

Remedy 12-13-2012 22:03

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 301718)
Hihetetlen hogy kifordulnak a játékosok magukból egy nagyobb csetepaté miatt... Komolyan azt fogom tartani a legnagyobb játékosnak a két klánból, aki csak annyit fűz majd hozzá a végén, hogy "Szép volt, gratulálok!", bármi is legyen a végeredmény.

En pl (oszinten) gratulaltam vityunak a legnagyobb utese miatt zoldben.

(Persze azert is boldog voltam, ahova kerult miatta, de ez mas teszta)

Valaszkent egy nagykepu zoldet kaptam, hogy O is orul, hogy a reszese lehetek...

Pool 12-13-2012 22:10

lássuk Sami a csapatod :)

vityu 12-13-2012 22:50

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 301720)
En pl (oszinten) gratulaltam vityunak a legnagyobb utese miatt zoldben.

(Persze azert is boldog voltam, ahova kerult miatta, de ez mas teszta)

Valaszkent egy nagykepu zoldet kaptam, hogy O is orul, hogy a reszese lehetek...

Ez nem nagyképű volt, egyik nagy célom vált valóra. De te azért írtál, hogy utána elmondhasd: direkt engedted be. :) Most erre mit mondjak? Simogassam meg a buksid, hogy te vagy a sztár?

Remedy 12-13-2012 22:51

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 301730)
De te azért írtál, hogy utána elmondhasd: direkt engedted be.

Nem azert irtam.

vityu 12-13-2012 23:10

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 301731)
Nem azert irtam.

Instant Poison (#210497) - 2012-12-11 20:22:37

Ennek most én is örülök, direkt így teveztem. :)

...mert a földön nem Alien... (#252625) - 2012-12-11 20:19:24

Köszönöm, örülök, hogy a részese lehettél! :)

Instant Poison (#210497) - 2012-12-11 20:17:57

Grat a legnagyobbhoz! :)

Remedy 12-13-2012 23:15

Es ez szerinted bizonyitek barmire is? Jozanodj inkabb ki, bakker...

Csak tudom mar, miert irtam...

De ezentul nem fogok.

vityu 12-13-2012 23:16

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 301745)
Es ez szerinted bizonyitek barmire is? Jozanodj inkabb ki, bakker...

Cö. Ez pedig pont mutatja, hogy miért írtál nekem. Ezt holnap is meg holnap után is így fogom gondolni.

szamóka 12-13-2012 23:17

http://files.myopera.com/Suntana/fil...es/Popcorn.gif

Remedy 12-13-2012 23:17

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 301746)
Cö. Ez pedig pont mutatja, hogy miért írtál nekem. Ezt holnap is meg holnap után is így fogom gondolni.

Ez a te bajod... Ettol meg nem lesz igaz.

Popcorn-jogdijat szeretnek szedni! :D

vityu 12-13-2012 23:25

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 301748)
Ez a te bajod... Ettol meg nem lesz igaz.

Mint ahogy az sem, amit te mondasz. Ne hidd, hogy csak te lehetsz az, aki megmondja a frankót. Itt, aki olvassa ezt az egészet, lehet, hogy 20-ból 10 szerint te sem vagy különb a deákné vásznánál... Az, hogy te magadat félistennek tekinted, nem azt jelenti, hogy az is vagy.

Redback 12-13-2012 23:28

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 301738)
Miért nem szólsz bele?
Érdekes módon máshol, ha a jelen szóváltás mélységének a töredékét is érintik a delikvensek, azonnal intézkedsz.

No igen, ez engem is meglepett, hogy Ati még nem szólt közbe. Nagyon is....

Remedy 12-13-2012 23:29

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 301755)
Mint ahogy az sem, amit te mondasz. Ne hidd, hogy csak te lehetsz az, aki megmondja a frankót. Itt, aki olvassa ezt az egészet, lehet, hogy 20-ból 10 szerint te sem vagy különb a deákné vásznánál... Az, hogy te magadat félistennek tekinted, nem azt jelenti, hogy az is vagy.

Elnezest. Akkor te jobban tudod, miert irtam. Ezer bocsanat...

vityu 12-13-2012 23:32

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 301758)
Elnezest. Akkor te jobban tudod, miert irtam. Ezer bocsanat...

Semmi baj.

Remedy 12-13-2012 23:34

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 301759)
Semmi baj.

"Az irónia olyan közlésmód, amelyben a kimondott jelentést felülírja a közlés módja által hordozott jelentéstartalom."

vityu 12-13-2012 23:36

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 301760)
"Az irónia olyan közlésmód, amelyben a kimondott jelentést felülírja a közlés módja által hordozott jelentéstartalom."

Tisztában vagyok az iróniával, és meg is értem, ellenben veled, ahogy a mellékelt ábra is bizonyítja. :)

Remedy 12-13-2012 23:40

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 301761)
Tisztában vagyok az iróniával, és meg is értem, ellenben veled, ahogy a mellékelt ábra is bizonyítja. :)

En mar csak ilyen ertetlen egy seggfej vagyok.

vityu 12-13-2012 23:42

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 301762)
En mar csak ilyen ertetlen egy seggfej vagyok.

Kicsit örültem az önismereted ilyen irányú fejlődésének, de sajnos hamar rájöttem, hogy megint az irónia beszél belőled. :) Nem baj, egyszer majd sikerül túljutni ezen is.

Garfield2 12-14-2012 09:27

Fiúk mi lenne, ha áttennétek máshová a marakodást? Vityu te meg tanuld meg, hogy egy lovat úgyse tudsz megtanítani imádkozni, felesleges a szócséplés ;)

Padlócsempe 12-14-2012 12:52

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 301730)
egyik nagy célom vált valóra

Ezt az egyet légyszi magyarázd el nekem, hogy miért volt nagy célod egy olyan ütés, amivel kivontad magad a harcokból és nem tudod tovább segíteni és fedezni a stratégiailag kulcsfontosságú országaitokat?

csabi 12-14-2012 13:08

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 301784)
Ezt az egyet légyszi magyarázd el nekem, hogy miért volt nagy célod egy olyan ütés, amivel kivontad magad a harcokból és nem tudod tovább segíteni és fedezni a stratégiailag kulcsfontosságú országaitokat?

egy nagy játékost leföldelni mindenkinek nagy célja, ha egyszer Remy ellen harcolnál, majd átérzed! :D

Hex 12-14-2012 13:13

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 301784)

Ezt te sem gondolod komolyan :) csak azok az ütések mennek be, amiket beengedtek :) a többinél elfokoztok, szóval kár is ilyenbe belemenni szerintem. Legalább egy álom teljesült :)

Padlócsempe 12-14-2012 13:37

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 301789)
egy nagy játékost leföldelni mindenkinek nagy célja, ha egyszer Remy ellen harcolnál, majd átérzed! :D

Semmi hasonló célom nincs és nem is volt soha.
Nekem csak a klán 1. helyezés számít, és azt hittem Vityunak is fontosabb az, minthogy egy ilyen kis dolog felülírja a klánérdeket.

Padlócsempe 12-14-2012 13:38

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 301793)
Ezt te sem gondolod komolyan :) csak azok az ütések mennek be, amiket beengedtek :) a többinél elfokoztok, szóval kár is ilyenbe belemenni szerintem. Legalább egy álom teljesült :)

Pedig már azt hittem komolyabb álmaitok vannak annál, mint egy kitámadott ori beverése

Remedy 12-14-2012 13:38

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 301803)
Nekem csak a klán 1. helyezés számít, és azt hittem Vityunak is fontosabb az, minthogy egy ilyen kis dolog felülírja a klánérdeket.

Felesleges ezen lovagolni, plane cseszegetni a masik klant emiatt. Orulj neki, hogy igy tortent, ennyi.

Hex 12-14-2012 13:41

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 301803)

ha nyílt sisakkal harcolnátok, nem lenne ilyen :)

ha belemennétek taktikával az adok-kapokba, akkor olyan harcok lehettek volna, amit nem látott még a hódító. De szerintem ezt ti is érzitek, hogy ebben több is lehetett volna eddig.

Remedy 12-14-2012 13:43

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 301809)
ha nyílt sisakkal harcolnátok, nem lenne ilyen :)

ha belemennétek taktikával az adok-kapokba, akkor olyan harcok lehettek volna, amit nem látott még a hódító. De szerintem ezt ti is érzitek, hogy ebben több is lehetett volna eddig.

Hex, felesleges ez az alszentseg, tobb orszagotokat elfokoztatok mar, es utanunk is fokoztatok, ezt mi is megtettuk. Ez a nagy hektaros harcok egyik velejaroja, tanuld inkabb meg. A nyilt sisakhoz meg szamold meg a frontalis tamadasokat...

Hex 12-14-2012 13:52

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 301811)
Hex, felesleges ez az alszentseg, tobb orszagotokat elfokoztatok mar, es utanunk is fokoztatok, ezt mi is megtettuk. Ez a nagy hektaros harcok egyik velejaroja, tanuld inkabb meg. A nyilt sisakhoz meg szamold meg a frontalis tamadasokat...

egyszer sem fokoztam el, mert megtisztelem/tem az ellenfeleimet ezzel. Ha ki is kapunk, kapok, nem hiszem, hogy lesz miért szégyenkeznem. Nem álszentség ez, ennél jobban ismerhetsz már.

Remedy 12-14-2012 13:56

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 301813)
egyszer sem fokoztam el, mert megtisztelem/tem az ellenfeleimet ezzel. Ha ki is kapunk, kapok, nem hiszem, hogy lesz miért szégyenkeznem. Nem álszentség ez, ennél jobban ismerhetsz már.

A rafokozas is hasonlo, azt pedig mar csinaltad.

Hex 12-14-2012 13:58

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 301814)
A rafokozas is hasonlo, azt pedig mar csinaltad.

a klántársam védelme miatt volt, mert mentetek rá. Van különbség.

de nem számít, engem ne migazán izgat, hogy hány hekit fogtok még leverni rólam. Ha gép előtt leszek egy szembeseregre, még ha értelme nem is lesz, mindig számíthattok. :)

szerk.:
Ebben sosem fogunk egyetérteni, de hát ezért különbözőek az emberek, mert néha más véleményen vannak. De hát ez legyen a legnagyobb probléma kettőnk között :))) Ez apróság, nem ez határozza meg két ember kapcsolatát

szerk2:
Az enyémet ez határozza meg: 450101
Még akkor is, ha nem értünk egyet bizonyos dolgokban
Ezt legalább két ember érti a hódítóban :)

Pool 12-16-2012 17:05

A teljes bronzmeccs.

Hatalmas gratula Lányok!!!

Dragi 12-17-2012 17:53

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 301757)
No igen, ez engem is meglepett, hogy Ati még nem szólt közbe. Nagyon is....

kevesebbert is kerultek mar jatekosok anarchba de hat mint latjuk mindenki egyenlo de van aki egyenlobb :)

vityu 12-17-2012 19:05

Quote:

Originally Posted by Dragi (Post 301886)
kevesebbert is kerultek mar jatekosok anarchba de hat mint latjuk mindenki egyenlo de van aki egyenlobb :)

Nem is tudtam, hogy a külső fórumos, szabálytalanságokat nem említő "beszélgetésért" anarchba lehet kerülni.

Merengő 12-17-2012 19:09

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 301892)
Nem is tudtam, hogy a külső fórumos, szabálytalanságokat nem említő "beszélgetésért" anarchba lehet kerülni.

ő is csak a rendszer hiányosságaira akarta felhívni Ati figyelmét :)

Killer 12-18-2012 09:19

Quote:

Originally Posted by Dragi (Post 301886)

szerintem Tuvalura gondol.

Tsobi 12-18-2012 10:33

Szerintem túl sok gondolkodást feltételeztek róla :D

All times are GMT +1. The time now is 12:34.