![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ezek utan leseggfejezni a masikat, emberileg 0-nak hivni, majd teljesen irrelevans dolgokkal kerkedni elegge megmosolyogtato. (Legalabbis szamomra,a tobbieknek vmiert tetszett, talan nem gondoltak bele, mi is tortent) Szoval gondolj szepen bele, hogy Te epp most mit csinaltal, es a szavaid alkalmazd magadra. |
Hihetetlen hogy kifordulnak a játékosok magukból egy nagyobb csetepaté miatt... Komolyan azt fogom tartani a legnagyobb játékosnak a két klánból, aki csak annyit fűz majd hozzá a végén, hogy "Szép volt, gratulálok!", bármi is legyen a végeredmény.
|
Quote:
(Persze azert is boldog voltam, ahova kerult miatta, de ez mas teszta) Valaszkent egy nagykepu zoldet kaptam, hogy O is orul, hogy a reszese lehetek... |
lássuk Sami a csapatod :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ennek most én is örülök, direkt így teveztem. :) ...mert a földön nem Alien... (#252625) - 2012-12-11 20:19:24 Köszönöm, örülök, hogy a részese lehettél! :) Instant Poison (#210497) - 2012-12-11 20:17:57 Grat a legnagyobbhoz! :) |
Es ez szerinted bizonyitek barmire is? Jozanodj inkabb ki, bakker...
Csak tudom mar, miert irtam... De ezentul nem fogok. |
Quote:
|
|
Quote:
Popcorn-jogdijat szeretnek szedni! :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Fiúk mi lenne, ha áttennétek máshová a marakodást? Vityu te meg tanuld meg, hogy egy lovat úgyse tudsz megtanítani imádkozni, felesleges a szócséplés ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nekem csak a klán 1. helyezés számít, és azt hittem Vityunak is fontosabb az, minthogy egy ilyen kis dolog felülírja a klánérdeket. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ha belemennétek taktikával az adok-kapokba, akkor olyan harcok lehettek volna, amit nem látott még a hódító. De szerintem ezt ti is érzitek, hogy ebben több is lehetett volna eddig. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de nem számít, engem ne migazán izgat, hogy hány hekit fogtok még leverni rólam. Ha gép előtt leszek egy szembeseregre, még ha értelme nem is lesz, mindig számíthattok. :) szerk.: Ebben sosem fogunk egyetérteni, de hát ezért különbözőek az emberek, mert néha más véleményen vannak. De hát ez legyen a legnagyobb probléma kettőnk között :))) Ez apróság, nem ez határozza meg két ember kapcsolatát szerk2: Az enyémet ez határozza meg: 450101 Még akkor is, ha nem értünk egyet bizonyos dolgokban Ezt legalább két ember érti a hódítóban :) |
A teljes bronzmeccs.
Hatalmas gratula Lányok!!! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Szerintem túl sok gondolkodást feltételeztek róla :D
|