Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Viccek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=32)
-   -   Viccek-bármi jöhet (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=252)

Tsobi 07-15-2009 23:15

2009-07-15 20:22:54 Szövetségesed, A Káosz Sárkányai (#572503), karavánt indított útnak országodba, a következő árukkal: 1 arany, 1 bála étel, 1 tábla agyag, 1 öl fa, 1 mázsa kő, 1 rúna.

Valaki nagyon vicces kedvében volt :D

Pepa 07-15-2009 23:43

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 219204)
2009-07-15 20:22:54 Szövetségesed, A Káosz Sárkányai (#572503), karavánt indított útnak országodba, a következő árukkal: 1 arany, 1 bála étel, 1 tábla agyag, 1 öl fa, 1 mázsa kő, 1 rúna.

Ahelyett. hogy örülnél, annak amit kapsz.

Von 07-16-2009 20:22

Quote:

Legalább nem kopik belőle az úton, végül is mindig érdemes spórolni :)

Pepa 07-16-2009 20:37

Quote:

Originally Posted by Von (Post 219290)
Legalább nem kopik belőle az úton, végül is mindig érdemes spórolni :)

Akkor 19-et is küldhetett volna. De ha már karavánkopásról van szó:

2008-01-12 18:23:37 Szövetségesed, karavánt indított útnak országodba, a következő árukkal: 10.000 bála étel, 2.333 rög fém.

2008-01-14 03:04:01 Szövetségesed karavánja megérkezett országodba, a következő árukkal: 1.839 bála gabona, 429 rög fém.

Hex 07-16-2009 20:40

Quote:

szövitárs :D

Hex 07-16-2009 20:41

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 219293)
Akkor 19-et is küldhetett volna. De ha már karavánkopásról van szó:

2008-01-12 18:23:37 Szövetségesed, karavánt indított útnak országodba, a következő árukkal: 10.000 bála étel, 2.333 rög fém.

2008-01-14 03:04:01 Szövetségesed karavánja megérkezett országodba, a következő árukkal: 1.839 bála gabona, 429 rög fém.

ennyit nem érdemel :p:D

Von 07-16-2009 23:07

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 219293)
Akkor 19-et is küldhetett volna.

:o De 19 karavánt nem is lehet egyszerre küldeni! :D:D:D:D:D:D

Pepa 07-16-2009 23:08

Quote:

Originally Posted by Von (Post 219304)
:o De 19 karavánt nem is lehet egyszerre küldeni! :D:D:D:D:D:D

Te se voltál még rendes 20 tagú szövibe.;)

J.Ati 07-20-2009 00:35

A két szülő elhatározza hogy kitalálnak valami titkosított mondatot ha sexelni akarnak
mivel a gyerekek is abban a szobában alszanak ahol ők.
Kitalálják hogy legyen az hogy : mossunk a mosógépben
Eljön az este lefekszenek megszólal a férj:
- na gyere annyjuk mossunk a mosógépben
mire a feleség:
áááá nem lehet a gyerekek még fennt vannak...
fél óra múlva a férj megint:
- na gyere annyuk mossunk a mosógépben
feleség: - áááá nem lehet a gyerekek még fennt vannak...
fél óra múlva most az asszony szól :
- na gyere apjuk akkor mossunk a mosógépben
mire a férj:
- áááááá nem lehet már kézzel kimostam...

Rheia 07-20-2009 11:32

Az állatkertből kiszabadul egy óriásdenevér, és a legközelebbi járőrt küldik a nyomába. A rend őre elkezdi üldözni az állatot, hosszas hajsza után végre sikerül utolérni egy zsákutcás sikátorban. A rendőr elkapja a szárnyánál fogva, földhöz vágja, behúz neki egyet, rátapos, majd diadalittasan ezt kiáltja:
- Batman, Batman, most elkaptalak!!!

laci 07-20-2009 11:58

Quote:

Originally Posted by Rheia (Post 219601)
Az állatkertből kiszabadul egy óriásdenevér, és a legközelebbi járőrt küldik a nyomába. A rend őre elkezdi üldözni az állatot, hosszas hajsza után végre sikerül utolérni egy zsákutcás sikátorban. A rendőr elkapja a szárnyánál fogva, földhöz vágja, behúz neki egyet, rátapos, majd diadalittasan ezt kiáltja:
- Batman, Batman, most elkaptalak!!!

Ezt úgy ismerem hogy:

"Batman, Batman, csalódtam benned!"

:)

Rheia 07-20-2009 12:00

Quote:

Originally Posted by laci (Post 219609)
Ezt úgy ismerem hogy:

"Batman, Batman, csalódtam benned!"

:)

Tényleg jobban hangzik. :)

Xeper 07-20-2009 12:02

Imbolyog a részeg az utcán. Jön vele szembe egy apáca. A részeg hirtelen behúz neki egy jobb horgot, megsorozza a gyomrát, majd ballal állcsúcson vágja. Az apáca eszméletlenül elterül.
- Lassú vagy, Batman.

Tsobi 07-29-2009 08:20

Az evolúció csúcsa: a cigány

1. Biokémiailag tökéletesek! Bármilyen fém (leginkább nemes- és színesfém) a közelükben hasonló reakciót vált ki, mint a kámfor! Rendkívül rövid idõ alatt gáz halmazállapotúvá válik. A romák vízzel nem igazán reakcióképesek!

2. Biológiailag rendkívül fejlettek. Néhány példány ork ill. õsemberszerû járása csak kaméleonszerû reflex, illúzió az õket körülvevõ világnak; ha kell, rendkívüli gyorsaságot képesek elérni, akár “kilókkal" a hónuk alatt is.

3. Társadalmilag: mélyen elítélik az idõs, védtelen, ártatlan emberek bántalmazását, megkínzását, megerõszakolását, megölését;a hasznot nem hozó, erõszakos, elõre nem kigondolt bûncselekményeket, mint pl. sírok rongálása, tájházak felgyújtása, buszok dobálása, vasúti kábelek ellopása! Mély tiszteletet éreznek az életmentõ emberkék iránt (tûzoltók, orvosok), a rosszindulató pletyka pl., hogy a munkáját végzõ tûzoltó alól ellopják a létrát, alaptalan dolog.

4. Helyük a világban, Európában: bárhová képesek beilleszkedni, fogékonyak a tanulásra, nyelvek megtanulására! Olyannyira szeretik pl. az iskolát, hogy sokuk 18 évesen még hetedikes.

5. Kultúra: csak azt hallod a zenéjükben, hogy “dirib-darab" meg “csip-csirip"? Botfülü vagy! Számtalan Nobel-díjas van közöttük; most sajnos egy név sem ugrik be, de sebaj!

J.Ati 07-30-2009 22:38

Mi a különbség az Eszkimó,és a Cigány között?
Az eszkimó hóba fürdik, a cigány meg Hébe Hóba!

J.Ati 08-01-2009 00:24

Egy pasi a Balatonon beül egy bárba és megismerkedik egy nagyon csinos fiatal nővel. Fél tucat ital elfogyasztása után meghívja őt a hotelszobájába. A nő örömmel belemegy. Miközben a szobában dumálnak és lekerülnek a ruhadarabok, a pasi megkérdezi:
- Mondd csak, tulajdonképpen hány éves vagy?
- Tizenhárom - jön a vonakodó válasz.
- Tizenhárom!!! Te jó Isten!!! Azonnal vedd vissza a ruhádat és tűnj el innen! - kiált rá halálra rémülten. A lány engedelmeskedik, majd csendesen elsétál az ajtóig, és visszafordulva halvány mosollyal megkérdi:
- Babonás vagy, ugye?

laci 08-03-2009 13:17

Mi a globalizáció?
- Válasz: Diana hercegnõ halála
- Kérdés: Mire alapozza a feltevését?
- Válasz: Egy angol hercegnõ egyiptomi barátjával karambolozott egy francia alagútban, egy német autóval utazva, amelyben holland motor ketyegett, amit egy belga sofõr vezetett, aki skót whiskey-t piált, és egy japán motoron utazó olasz paparazzi követte, majd amerikai doktor akarta megmenteni brazil gyógyszerekkel. És mindezt elolvasod te, egy magyar, aki kínai ruhákban ülve taiwani monitort bambulsz...

Pool 08-04-2009 13:53

Ma olvastam:

-Mi lenne, ha a cigányok szeme világítana a sötétben?
-?
-Mátészalka úgy nézne ki, mint Las Vegas...

Pool 08-07-2009 21:50

A tömött villamoson mindenki igyekszik hazafelé a munkából. Cigánynak csörög a telefonja. Előkapja, előbb bután nézi a kijelzőt, majd szolíd hangerővel beleszól:
- Halló. Halló. Ki vagy? Szólj bele, ki vagy?
Mire egy hang a tömegből:
- Akitől loptad, köcsög!

szamóka 08-08-2009 00:22

-Halló?
-Kezicsókolom, a Gázsit keresem.
-Nem tudom adni, épp fürdik.
-Fürdik? Bocsánat, téves

J.Ati 08-08-2009 00:54

- Hogyan kezdődik a cigány szakácskönyv?
- ???
- Lopj két tojást...

Pool 08-09-2009 21:04

Cigány a bíróságon

A cigány meséli: - Há' megyek á folyópárton, oszt látom, hogy ott fekszik egy árányhál. Gondútam, visszadobom, háthá teljesíti három kívánságomat. Visszadobom a hálát, á'mmeg aszongyá: ,,Te cigá! Há nágyon rendes vótá hozzám, teljesítem három kívánságodát!" Gondútám, jó lenne egy verdá! Há rágondulok, áztá ott egy Ferrári. Beülök, megyek házá. Nízem a házát. Jó lenne egy kastíly helette. Rágondulok, oszt ott egy kácsálábon forgó kástíly. Bemegyek, há látom áz ásszonyt. Rándá is, meg kövér is, jó lenne helette egy bombánő. Csák rágondulok, oszt mán ott is terem. Gondútám, visszamék az árányhálhoz, hogy meghálálom néki. Visszámegyek á folyópártrá, hogy: ,,Té árányhál! Hogy hálálhátnám ín ezt meg!" Áz árányhál gondúkodik, osztán aszongya: ,,Té cigá! Há tégy éngöm á mágádévá!" Há mikó csinálom, átváltozik egy nyócéves kislánnyá. Há' így törtínt ez, igen tisztelt bíróság...

Pool 08-09-2009 21:06

Mennek hajóval a cigányok, de hajótörést szenvednek. Egy túlélő cigány van, aki kis idő múlva meglát egy lakatlan szigetet. Kiúszik hát a szigetre, és ahogy kiér, körülnéz.
- Hát ez a sziget idáig lákátlan volt. Eztán Lákátos lesz!

Pool 08-09-2009 21:07

Találkozik a tücsök és a hangya. A hangya most is dolgozik.
- Hogy vagy hangya? - kérdi a tücsök.
- Köszönöm. Dolgozom, gyűjtögetek, mert nemsokára itt a tél, és kell az ennivaló az én népes családomnak. És te?
Egész jól. Csináltam néhány jó bizniszt, egész este muzsikálok a nyugatiaknak, most vettem belőle Ladát.
- Nem lesz ennek jó vége - rázza a fejét a hangya. - Mi lesz, ha jön a tél?
Nemsokára újra találkoznak. A tücsök egy vadonatúj Mercédesszel áll meg a gyűjtögető hangya előtt.
- Hogy vagy?
- Köszönöm. Gyűjtögetek télire. Hát te?
- Van egy új Mercim, tele vagyok csajokkal, elzenélgetek. Most indulok egy nyugati turnéra.
- És Párizsba is elmész?
- El én...
- Akkor kérlek keresd meg LaFontaine sírját, és köpd le a nevemben!

Tsobi 08-10-2009 03:08

Két mezítlábas roma beszélget:
- Te Gazsi, neked sokkal retkesebb a lábad, mint nekem!
- Hát, már hogyne lenne retkesebb, hiszen két évvel idősebb vagyok nálad!

ddjjm 08-11-2009 10:51

Parfüm

Egy férfi áll az utcán, mobiltelefonnal a fülén. Egyszer csak elmegy mellette egy fiatal nő, mire a férfi megszólítja:
- Ne haragudjon hölgyem, de a feleségemnek ma van a születésnapja és éppen parfümöt rendelnék neki ajándékba és megéreztem az ön illatát. Megmondaná milyen parfümöt használ?
- Latros-t - válaszolja a nő büszkén.
A férfi ismét a füléhez emeli a telefont és beleszól:
- Oké! Bármi lehet csak ne Latros, mert az rohadt büdös.

Tsobi 08-11-2009 10:59

OFF/

Furcsa,hogy Bogár,aki maga nyitott egy cigányviccek c. topicot,minden egyes cigányviccre ad egy lefelé kezecskét :)

Tudjátok mekkora jelentőséget tulajdonítok a kezeknek,szóval csak érdekesség:)

/ON

BeeLord 08-11-2009 13:04

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 221409)
OFF/

Furcsa,hogy Bogár,aki maga nyitott egy cigányviccek c. topicot,minden egyes cigányviccre ad egy lefelé kezecskét :)

Tudjátok mekkora jelentőséget tulajdonítok a kezeknek,szóval csak érdekesség:)

/ON

Off

Őt ugyanis már tájékoztatták arról, hogy a cigányokat bántani csúnya dolog, hiszen ők zömében, sőt szinte mindannyian becsületes, dolgozó, adófizető emberek. Olyan, hogy cigánybűnözés meg aztán végképp nem létezik! Soha nem is volt! Éppen ezért a cigányvicceknek sincs alapja.

Mint mondottam, Bogárt már tájékoztatták erről. És igyekszik hirdetni az igét számunkra is! Ne bántsd érte.

On

Tsobi 08-11-2009 13:45

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 221420)
Off

Őt ugyanis már tájékoztatták arról, hogy a cigányokat bántani csúnya dolog, hiszen ők zömében, sőt szinte mindannyian becsületes, dolgozó, adófizető emberek. Olyan, hogy cigánybűnözés meg aztán végképp nem létezik! Soha nem is volt! Éppen ezért a cigányvicceknek sincs alapja.

Mint mondottam, Bogárt már tájékoztatták erről. És igyekszik hirdetni az igét számunkra is! Ne bántsd érte.

On

Ott a pont :)

Tsobi 08-12-2009 08:55

Egy cigányasszony 12 rajkójával masírozik végig a városban, valami kegyetlen hangerővel. Megszólítja őket egy rendőr:
- Csókolom, de zajosaknak teccenek lenni. Kié ez a sok gyerek?
- Há' kérem, ez mind a enyimé.
- Csak úgy kíváncsiságból: ki csinálta ezeket a gyerekeket?
- Há' a nagyját az apja, az apraját meg a nagyja.

J.Ati 08-13-2009 12:56

- mi a nagymama ellentéte?
- ?
- kistegnaptegnap.

Tsobi 08-13-2009 13:59

Az USA-ban egy vállalatnál 4 emberből egyet el kell bocsátani. Ki legyen az?
- Jane nem dolgozik, de őt nem lehet, mert nő.
- Jack se dolgozik, de ő meg fekete.
- Bob sem csinál semmit, de ő buzi.
Így kirúgják Michaelt, a kétgyermekes fehér heteroszexuális családapát, az egyetlent, aki rendesen végzi a munkáját.

Pool 08-13-2009 15:06

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 221542)
Az USA-ban egy vállalatnál 4 emberből egyet el kell bocsátani. Ki legyen az?
- Jane nem dolgozik, de őt nem lehet, mert nő.
- Jack se dolgozik, de ő meg fekete.
- Bob sem csinál semmit, de ő buzi.
Így kirúgják Michaelt, a kétgyermekes fehér heteroszexuális családapát, az egyetlent, aki rendesen végzi a munkáját.

Nálunk is így lenne, bár sok fekete nem hiszem, hogy dolgozik Mo-on, a másik fekete csoport meg nem dolgozik...

Tsobi 08-14-2009 04:50

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 221545)
Nálunk is így lenne, bár sok fekete nem hiszem, hogy dolgozik Mo-on, a másik fekete csoport meg nem dolgozik...

Így viszont a cigányt sem lehet kirúgni,tehát a becsületesen dolgozó magyar kétgyermekes családapát kell kiakolbólítani.

laci 08-14-2009 08:06

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 221536)
- mi a nagymama ellentéte?
- ?
- kistegnaptegnap.

Ez nagyon fáááááááááj :D:D

Pali papa 08-15-2009 04:19

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 221605)
Így viszont a cigányt sem lehet kirúgni,tehát a becsületesen dolgozó magyar kétgyermekes családapát kell kiakolbólítani.

Akkor ezt megúsztam nekem még csak útban van az első gyerek...
:D

Pepa 08-15-2009 09:06

Quote:

Originally Posted by Pali papa (Post 221650)
Akkor ezt megúsztam nekem még csak útban van az első gyerek...
:D

Akkor viszont a másodiknál úgy készülj, hogy ki leszel rúgva.

Rynok 08-15-2009 10:12

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 221658)
Akkor viszont a másodiknál úgy készülj, hogy ki leszel rúgva.

Viszont ha legközelebb ikrei születnek, akkor megúszta: csak a kétgyermekes családapák forognak veszélyben.

Pepa 08-15-2009 10:51

Quote:

Originally Posted by Rynok (Post 221659)
Viszont ha legközelebb ikrei születnek, akkor megúszta: csak a kétgyermekes családapák forognak veszélyben.

Szint felmerül a kérdés, ha nekem 2 nőtől van a két gyerekem, akkor két egy gyerekes családom van, nem pedig egy két gyerekes.

Pool 08-16-2009 17:43

Remélem, nem tiltanak ki népírtásért, de:

All times are GMT +1. The time now is 00:33.