![]() |
2009-07-15 20:22:54 Szövetségesed, A Káosz Sárkányai (#572503), karavánt indított útnak országodba, a következő árukkal: 1 arany, 1 bála étel, 1 tábla agyag, 1 öl fa, 1 mázsa kő, 1 rúna.
Valaki nagyon vicces kedvében volt :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
2008-01-12 18:23:37 Szövetségesed, karavánt indított útnak országodba, a következő árukkal: 10.000 bála étel, 2.333 rög fém. 2008-01-14 03:04:01 Szövetségesed karavánja megérkezett országodba, a következő árukkal: 1.839 bála gabona, 429 rög fém. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
A két szülő elhatározza hogy kitalálnak valami titkosított mondatot ha sexelni akarnak
mivel a gyerekek is abban a szobában alszanak ahol ők. Kitalálják hogy legyen az hogy : mossunk a mosógépben Eljön az este lefekszenek megszólal a férj: - na gyere annyjuk mossunk a mosógépben mire a feleség: áááá nem lehet a gyerekek még fennt vannak... fél óra múlva a férj megint: - na gyere annyuk mossunk a mosógépben feleség: - áááá nem lehet a gyerekek még fennt vannak... fél óra múlva most az asszony szól : - na gyere apjuk akkor mossunk a mosógépben mire a férj: - áááááá nem lehet már kézzel kimostam... |
Az állatkertből kiszabadul egy óriásdenevér, és a legközelebbi járőrt küldik a nyomába. A rend őre elkezdi üldözni az állatot, hosszas hajsza után végre sikerül utolérni egy zsákutcás sikátorban. A rendőr elkapja a szárnyánál fogva, földhöz vágja, behúz neki egyet, rátapos, majd diadalittasan ezt kiáltja:
- Batman, Batman, most elkaptalak!!! |
Quote:
"Batman, Batman, csalódtam benned!" :) |
Quote:
|
Imbolyog a részeg az utcán. Jön vele szembe egy apáca. A részeg hirtelen behúz neki egy jobb horgot, megsorozza a gyomrát, majd ballal állcsúcson vágja. Az apáca eszméletlenül elterül.
- Lassú vagy, Batman. |
Az evolúció csúcsa: a cigány
1. Biokémiailag tökéletesek! Bármilyen fém (leginkább nemes- és színesfém) a közelükben hasonló reakciót vált ki, mint a kámfor! Rendkívül rövid idõ alatt gáz halmazállapotúvá válik. A romák vízzel nem igazán reakcióképesek! 2. Biológiailag rendkívül fejlettek. Néhány példány ork ill. õsemberszerû járása csak kaméleonszerû reflex, illúzió az õket körülvevõ világnak; ha kell, rendkívüli gyorsaságot képesek elérni, akár “kilókkal" a hónuk alatt is. 3. Társadalmilag: mélyen elítélik az idõs, védtelen, ártatlan emberek bántalmazását, megkínzását, megerõszakolását, megölését;a hasznot nem hozó, erõszakos, elõre nem kigondolt bûncselekményeket, mint pl. sírok rongálása, tájházak felgyújtása, buszok dobálása, vasúti kábelek ellopása! Mély tiszteletet éreznek az életmentõ emberkék iránt (tûzoltók, orvosok), a rosszindulató pletyka pl., hogy a munkáját végzõ tûzoltó alól ellopják a létrát, alaptalan dolog. 4. Helyük a világban, Európában: bárhová képesek beilleszkedni, fogékonyak a tanulásra, nyelvek megtanulására! Olyannyira szeretik pl. az iskolát, hogy sokuk 18 évesen még hetedikes. 5. Kultúra: csak azt hallod a zenéjükben, hogy “dirib-darab" meg “csip-csirip"? Botfülü vagy! Számtalan Nobel-díjas van közöttük; most sajnos egy név sem ugrik be, de sebaj! |
Mi a különbség az Eszkimó,és a Cigány között?
Az eszkimó hóba fürdik, a cigány meg Hébe Hóba! |
Egy pasi a Balatonon beül egy bárba és megismerkedik egy nagyon csinos fiatal nővel. Fél tucat ital elfogyasztása után meghívja őt a hotelszobájába. A nő örömmel belemegy. Miközben a szobában dumálnak és lekerülnek a ruhadarabok, a pasi megkérdezi:
- Mondd csak, tulajdonképpen hány éves vagy? - Tizenhárom - jön a vonakodó válasz. - Tizenhárom!!! Te jó Isten!!! Azonnal vedd vissza a ruhádat és tűnj el innen! - kiált rá halálra rémülten. A lány engedelmeskedik, majd csendesen elsétál az ajtóig, és visszafordulva halvány mosollyal megkérdi: - Babonás vagy, ugye? |
Mi a globalizáció?
- Válasz: Diana hercegnõ halála - Kérdés: Mire alapozza a feltevését? - Válasz: Egy angol hercegnõ egyiptomi barátjával karambolozott egy francia alagútban, egy német autóval utazva, amelyben holland motor ketyegett, amit egy belga sofõr vezetett, aki skót whiskey-t piált, és egy japán motoron utazó olasz paparazzi követte, majd amerikai doktor akarta megmenteni brazil gyógyszerekkel. És mindezt elolvasod te, egy magyar, aki kínai ruhákban ülve taiwani monitort bambulsz... |
Ma olvastam:
-Mi lenne, ha a cigányok szeme világítana a sötétben? -? -Mátészalka úgy nézne ki, mint Las Vegas... |
A tömött villamoson mindenki igyekszik hazafelé a munkából. Cigánynak csörög a telefonja. Előkapja, előbb bután nézi a kijelzőt, majd szolíd hangerővel beleszól:
- Halló. Halló. Ki vagy? Szólj bele, ki vagy? Mire egy hang a tömegből: - Akitől loptad, köcsög! |
-Halló?
-Kezicsókolom, a Gázsit keresem. -Nem tudom adni, épp fürdik. -Fürdik? Bocsánat, téves |
- Hogyan kezdődik a cigány szakácskönyv?
- ??? - Lopj két tojást... |
Cigány a bíróságon
A cigány meséli: - Há' megyek á folyópárton, oszt látom, hogy ott fekszik egy árányhál. Gondútam, visszadobom, háthá teljesíti három kívánságomat. Visszadobom a hálát, á'mmeg aszongyá: ,,Te cigá! Há nágyon rendes vótá hozzám, teljesítem három kívánságodát!" Gondútám, jó lenne egy verdá! Há rágondulok, áztá ott egy Ferrári. Beülök, megyek házá. Nízem a házát. Jó lenne egy kastíly helette. Rágondulok, oszt ott egy kácsálábon forgó kástíly. Bemegyek, há látom áz ásszonyt. Rándá is, meg kövér is, jó lenne helette egy bombánő. Csák rágondulok, oszt mán ott is terem. Gondútám, visszamék az árányhálhoz, hogy meghálálom néki. Visszámegyek á folyópártrá, hogy: ,,Té árányhál! Hogy hálálhátnám ín ezt meg!" Áz árányhál gondúkodik, osztán aszongya: ,,Té cigá! Há tégy éngöm á mágádévá!" Há mikó csinálom, átváltozik egy nyócéves kislánnyá. Há' így törtínt ez, igen tisztelt bíróság... |
Mennek hajóval a cigányok, de hajótörést szenvednek. Egy túlélő cigány van, aki kis idő múlva meglát egy lakatlan szigetet. Kiúszik hát a szigetre, és ahogy kiér, körülnéz.
- Hát ez a sziget idáig lákátlan volt. Eztán Lákátos lesz! |
Találkozik a tücsök és a hangya. A hangya most is dolgozik.
- Hogy vagy hangya? - kérdi a tücsök. - Köszönöm. Dolgozom, gyűjtögetek, mert nemsokára itt a tél, és kell az ennivaló az én népes családomnak. És te? Egész jól. Csináltam néhány jó bizniszt, egész este muzsikálok a nyugatiaknak, most vettem belőle Ladát. - Nem lesz ennek jó vége - rázza a fejét a hangya. - Mi lesz, ha jön a tél? Nemsokára újra találkoznak. A tücsök egy vadonatúj Mercédesszel áll meg a gyűjtögető hangya előtt. - Hogy vagy? - Köszönöm. Gyűjtögetek télire. Hát te? - Van egy új Mercim, tele vagyok csajokkal, elzenélgetek. Most indulok egy nyugati turnéra. - És Párizsba is elmész? - El én... - Akkor kérlek keresd meg LaFontaine sírját, és köpd le a nevemben! |
Két mezítlábas roma beszélget:
- Te Gazsi, neked sokkal retkesebb a lábad, mint nekem! - Hát, már hogyne lenne retkesebb, hiszen két évvel idősebb vagyok nálad! |
Parfüm
Egy férfi áll az utcán, mobiltelefonnal a fülén. Egyszer csak elmegy mellette egy fiatal nő, mire a férfi megszólítja:
- Ne haragudjon hölgyem, de a feleségemnek ma van a születésnapja és éppen parfümöt rendelnék neki ajándékba és megéreztem az ön illatát. Megmondaná milyen parfümöt használ? - Latros-t - válaszolja a nő büszkén. A férfi ismét a füléhez emeli a telefont és beleszól: - Oké! Bármi lehet csak ne Latros, mert az rohadt büdös. |
OFF/
Furcsa,hogy Bogár,aki maga nyitott egy cigányviccek c. topicot,minden egyes cigányviccre ad egy lefelé kezecskét :) Tudjátok mekkora jelentőséget tulajdonítok a kezeknek,szóval csak érdekesség:) /ON |
Quote:
Off Őt ugyanis már tájékoztatták arról, hogy a cigányokat bántani csúnya dolog, hiszen ők zömében, sőt szinte mindannyian becsületes, dolgozó, adófizető emberek. Olyan, hogy cigánybűnözés meg aztán végképp nem létezik! Soha nem is volt! Éppen ezért a cigányvicceknek sincs alapja. Mint mondottam, Bogárt már tájékoztatták erről. És igyekszik hirdetni az igét számunkra is! Ne bántsd érte. On |
Quote:
|
Egy cigányasszony 12 rajkójával masírozik végig a városban, valami kegyetlen hangerővel. Megszólítja őket egy rendőr:
- Csókolom, de zajosaknak teccenek lenni. Kié ez a sok gyerek? - Há' kérem, ez mind a enyimé. - Csak úgy kíváncsiságból: ki csinálta ezeket a gyerekeket? - Há' a nagyját az apja, az apraját meg a nagyja. |
- mi a nagymama ellentéte?
- ? - kistegnaptegnap. |
Az USA-ban egy vállalatnál 4 emberből egyet el kell bocsátani. Ki legyen az?
- Jane nem dolgozik, de őt nem lehet, mert nő. - Jack se dolgozik, de ő meg fekete. - Bob sem csinál semmit, de ő buzi. Így kirúgják Michaelt, a kétgyermekes fehér heteroszexuális családapát, az egyetlent, aki rendesen végzi a munkáját. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
:D |
Quote:
|
Quote:
|