![]() |
fő a változatosság
Helyezés: 130
Érték: 19383 Sziasztok! Szövetségest keresek, faja: Mindegy, de legyen változatos. Személyiség: Mindegy, szintén változatos. Ha felkeltettem érdeklődésed, akkor írj! -Én tegnap elf voltam,holnap ork leszek ,és jövőhéten+törpe. A személyiségem ,pedig mindenből egy kicsi. Remélem megfelelek a feltételeknek:D |
Quote:
|
Ennyi VIP-ed van újrázgatni, Attila? :D:D:D:D
|
"két hely üres szövetségben!"
Nálam három... :D Sőt, szövetségem sincs... :D De ezt minek nagydobra verni? :D:D:D |
xxxxxxxxxx (#xxxxxx)
xxxxxxxxxxxxx Helyezés: xxx Érték: xxxxxx Frissen készült totemoszlopot pillantasz meg az utad során.A karmokból és csontokból készült tákolmány jelentését nagy nehezen kisilabizálod: "Törzsünk fiatal, és bajtársakat keres.Harcosok vagyunk...Orkok vagyunk...a Győzelemre!!!!Ooooorghh!!!" xxxxxxxxxxxl (#xxxxxx) 2009-08-13 22:21:38 Helyezés: xxxxxxxxxxx Érték: xxxxxxxxxxxxxx mivel magamba fejlodok jol jonne nemi segitseg es egy szovetseges...rendelkezem nemi haderovel amit a rendelkezesere bocsajtanek ha kellene..... |
*********** *********** *********** na hali! keresunk két urgepásztort hadist ha lehet, kis ujban a hódal. Célként a top 30 ! ha lenének kétségeid a rutinod miatt minden megoldható csak légy rugalmas és éber!! |
arc (#586488)
2009-08-18 23:44:07 Helyezés: 1069 / 1069 Érték: 6377 Legyengült ori sorstársakat keres.... hiányozni fogsz koma :) Aztán néha hétvégire, meg dumálni gyere fel :) |
xxxxxxxx
Helyezés: xxx Érték: xxx MNT |
xxxxx
Helyezés: xxx Érték: xxxx Hi mindenkinek!!! szövit keresek magamnak akinek van: 2000 elit,2000 támadó,2000 íjász,5000 katona Ha piacon van úgy is kellek? :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2009-08-24 20:22:36
Helyezés: 797 Érték: 56872 csácsá! keresunk egy keménytökü fószert hadi formában. Nagy igényunk nincs , vip, aktivitás , 5 éves szakmai tapasztalat,rátermetség, éjszakai müszak, 2 milliárd kulföldi részvényben,ha ez mind megvan még nembizotos h befutóvagy ha nemvagy csapatjátékos!! szóval h ezek közul 1 -nek megfelelsz és szeretnél egy fasza szöviben játszani irj bátran!! Elég érdekes hirdetés :) |
Quote:
Amúgy az is furcsa, hogy hol ékezettel ír, hol nélküle. :) |
Helyezés: 3
Érték: 34037 Üdv Hódítók! Buckalakó fajú ori, csubakka személyiséggel keresi a hozzáértő padavanokat, akik értenek az erő kezeléséhez és végre szeretnének leszámolni a galaxis első helyén uralkodó nagyurakkal! Feltételek: légy elérhető a nap minden percében, akár időgörbítés árán is!!! Személyes találkozás kötelező teleportálás útján. Nem kell zöldet dobnod, csak gondolj birodalmam sorszámára és az üzenetedre és érezni fogom ami az agyadban zajlik! Tisztelettel: dart anyán :D |
xxxx
xxxx 4es szint "Üdv! 1 tagot keresek szövibe. Pontosabban hadist, de legyen VIP-ed, pénzed és tapasztalatod, valamint légy aktív (napi sokszoros belépés). Ha több személyiséged van az mindenképpen előnyt jelent felvételnél. Ideális ha gnóm, ork vagy és van vándor személyiséged is. Bárhol és bármilyen beállítottságú lehetsz, ha 1 héten belül ide tudsz érni és varisra tudsz építeni." Bárcsak lenne 2 fajom :) Ork-gnóm varis ... de szép lenne :) |
Quote:
|
2009-09-03 18:30:28
Helyezés: 209 Érték: 15237 váá Sokatmondó hirdetés :D |
"Szövetségestagot keresek!
ne legyél kezdõ! minimum hírnév:100 aki magára talált írjon! Köszönettel: xXx" Sajátos feltétel. :) |
Quote:
|
Quote:
|
ma indítottam egy új országot egy párszáz fős csoportban, nézegettem a diplomáciát, amiben 2 hirdetés volt. az első:
Quote:
Quote:
|
"szovetseget alapitanek vagy bealnek en hadis vagyok mongyuk"
A helyesírás egy dolog... De "hadis vagyok mondjuk"? :D A hirdetés a 3. szintről van... Addigra már azért illik tudni, hogy hadis-e valaki, vagy sem, nem ilyen "mondjuk" alapon. :D Akarom mondani "mongyuk". :D |
Quote:
ami azt illeti, hogy tudják-e hogy milyen a felépítésük, nem merülök bele, nem szándékom megsérteni azokat, akik odáig eljutottak, mongyuk :D |
Quote:
|
Quote:
|
Sziasztok!
Szövetséget keresek! Tolvaj ori.... Aktív vagyok! Most léptem ki egy szöviből, mert nem tudott utolérni a szövi vezére! Ezek kergetoznek is? Asszem ezt nincs kedvem bevezetni, mert lassan tudok csak futni... :D |
Quote:
|
:d
Sziasztok!
Szövetséget keresek varis vagyok,nem kezdő. Aktív szövit keresek akivel fentebb is lehet tolni :) jó jó, de mit kell tolni? :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
"Merlin országa (#600831) [5/Y]
Föld: 200 hektár Katona: 0 Népesség: 2.195 Védõ: 0 Foglalkoztatottság: 73% Támadó: 0 Pénz: 3.677.233 Íjász: 0 Étel: 8.618 bála Lovas: 0 Rúna: 2.281 rúna Elit: 0 Morál: 30 % Varázsló: 10 Katonai morál: 80 % Tolvaj: 10 Szövetség: magányos farkas Faj: Gnóm Személyiség: Varázsló Hírnév: 0 Érték: 8.938 Helyezés: 4.452 / 5.041 2009-09-13 14:57:59 Még 8 óráig védelem alatt állsz. a varázsok orszagával együtt ingyen adom" Anarch. Hmm, mindig is arra vágytam, hogy egy olyan országot kapjak, ami ugyan egy kicsit rosszabb, mintha most regisztrálnék, de már sokkal kevesebb ideje van a védelemből. :D |
"kérek szövetséget"
|
Quote:
|
2009-09-25 20:39:15
Helyezés: 662 Érték: 9116 Bonjour! szövetségest keresek, olyat aki megfelel a kritériumoknak: -hogy látogasson meg engem, de se nem lóháton, se nem gyalog, se kocsin, se az úton, se az út mellett ne jöjjön. Ruhába is menjen, de meztelenül is legyen, hozzon is nekem ajándékot meg nem is, mert különben lefejeztetem! Hát röviden ennyi lenne az elvárás. :) |
Quote:
|
******* (#******)
**************** Helyezés: *** Érték: ******* Sziasztok! Az elf megvan, most egy komoly orkot keresek, mindegy, hogy hány hekin! Bátran jelentkezzetet, jó buli lesz! Üdv és minden jót! ************* (#******) ************** Helyezés: *** Érték: ****** Sziasztok! Komoly ork vagyok, az most mindegy hány hekin :D Bátran jelentkeznék egy jó buliba :) Várom a zöldeket :) ** |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 19:18. |