Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Harcosok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=948)

Harcosok 11-03-2006 09:52

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 40514)
Nem nekem vannak szövegértési problémáim hanem neked és azt se érted meg hogy ő nem 14 éves kisgyerek mint te neki már kötelezettségei is vannak bár te ezt nem érted! Most már télleg felkéne nőnöd és vedd észre hogy nem mindenkinek a Hódító körül forog az élete. Tudod az ajtón kivül van a VALÓ VILÁG ! És nyugodtan mondhatod így újrázás úgy újrázás nem tudsz érdekelni :)

Bármit is irsz az van,hogy ha valamit már igérget 3napja és aztán mégse teszi ezt megkell magyaráznia miért is nem tette:PFöleg ha még pár orával elötte is állítja,hogy lesz párbaj lesz:)
Vagy lehet te olyan világba élsz,hogy valamit megigérsz utána nem teszed meg és nem is magyarázol semmit csak nem és kész.....

Harcosok 11-03-2006 09:53

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 40514)
De rájöttem inkább elhúzok innen mert nincs szükségem az okoskodásaidra :)

Nem én hivtalak én megvagyok nélküled is:)

Dragi 11-03-2006 09:53

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 40516)
Bármit is irsz az van,hogy ha valamit már igérget 3napja és aztán mégse teszi ezt megkell magyaráznia miért is nem tette:PFöleg ha még pár orával elötte is állítja,hogy lesz párbaj lesz:)
Vagy lehet te olyan világba élsz,hogy valamit megigérsz utána nem teszed meg és nem is magyarázol semmit csak nem és kész.....

véletlenül nem gondoltál arra hogy esetleg nincs közöd hozzá ?:confused:

Szecsa 11-03-2006 09:53

Harcosok, leirtam: megyek haza a 12 45-s Gyularol Gyomara indulo vonattal, meglatogatni anyukamat es az eladando lakasban levo ingosagok tulajdonsagait osszeirni.

Ati 11-03-2006 09:56

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 40519)
ingosagok tulajdonsagait osszeirni.

Ha már úgyis összeírod, akkor légyszi külön rublikát: Harcosoknak tetszene? Igen/Nem

:D

Harcosok 11-03-2006 09:56

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 40518)
véletlenül nem gondoltál arra hogy esetleg nincs közöd hozzá ?:confused:

Azt is meglehet irni:)De azt is normálisan szokás pl így:
Hidd el nyomos okom volt arra,hogy nem jöttem és már bocs de ez magánügy:)
Nekem szecsával semmi bajom a magyarázattal sem. Csak te nem birsz lepattanni erörl a témáról meg lett beszélve kész mit kell ezen ragozni te nem birod felfogni,hogy kész ennyi meglett mondva a dolog:)

Dragi 11-03-2006 09:58

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 40523)
Azt is meglehet irni:)De azt is normálisan szokás pl így:
Hidd el nyomos okom volt arra,hogy nem jöttem és már bocs de ez magánügy:)
Nekem szecsával semmi bajom a magyarázattal sem. Csak te nem birsz lepattanni erörl a témáról meg lett beszélve kész mit kell ezen ragozni te nem birod felfogni,hogy kész ennyi meglett mondva a dolog:)

igen 2 oldalon keresztül én firtattam hogy Szecsa így nem jön úgy nem megy párbajozni :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: vicces :D

Harcosok 11-03-2006 09:59

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 40526)
igen 2 oldalon keresztül én firtattam hogy Szecsa így nem jön úgy nem megy párbajozni :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: vicces :D

De 2oldal után meglett oldva de ugylátom te is jársz már lassan 2 oldalnál:)

Szecsa 11-03-2006 10:07

Ati, ööö, jo :)
Harcosok, kielegito a valasz? :) Esetleg eljohetsz, megnezheted, ott leszek. Sőt, nem is egyedul leszek, hanem baratnommel.
S hidd el: van vilag a pc-n kivul is.

Harcosok 11-03-2006 10:11

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 40528)
Ati, ööö, jo :)
Harcosok, kielegito a valasz? :) Esetleg eljohetsz, megnezheted, ott leszek. Sőt, nem is egyedul leszek, hanem baratnommel.
S hidd el: van vilag a pc-n kivul is.

Én nem is kételketdem a szavadban:)
Csak megkérdeztem azt is,hogy amikor még nem tudtad ,hogy programod lesz mára addig miért nem szervezted meg a párbajt?erre is választ kaptam
én nem is firtattam utána már a témát :)
Nem kell nekem tanusítgatni,hogy itt leszek ott leszek én hiszek a szavadban

All times are GMT +1. The time now is 13:47.