Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Felfedezés javaslat (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=852)

monro 11-23-2006 13:03

Quote:

Originally Posted by Mephisto (Post 45490)
Csak azért ne hódítozzanak, mert most így áll az életük? Kívánom, hogy egyszer még legyen a klánomban 4 embernek annyi ideje, mint régen.
Bocs ha kicsit eldurrant az agyam, de nem fogom azért abbahagyni vagy éppen abbahagyatni másokkal a hódítót, mert nem tud a nap 24 órájában a gép elött lenni, miközben régebben a legjobb játékosok egyike volt. Azért ne játszhasson valaki a hódító 1/A szintjén, mert nem üt???

Nem mondták, hogy hagyjátok abba :)
Sztem ebben az esetben számotokra édesmindegy, hogy az 1A alján-közepén vagy a tetején termelgettek... vagy esetleg az 5.-re átlépve. Termelgetni bármelyik szint bármelyik részén lehet,felesleges ehhez felfedezni, mert csak leverik rólatok.

Különben is minek 5 termelő egy klánba? Na mindegy ugy jáccik mindenki ahogy neki jó, de nehogymár az szabja meg a szabályokat aki 2 naponta 1x lp be :o

Ati 11-23-2006 13:09

Quote:

Originally Posted by monro (Post 45529)
Sztem ebben az esetben számotokra édesmindegy, hogy az 1A alján-közepén vagy a tetején termelgettek... vagy esetleg az 5.-re átlépve.

Részemről ez a jalaslat már el lett vetve, úgyhogy nem nagyon akartam már hozzászólni, de ehhez kénytelen vagyok megint.

Nem tud az 5. szintre átlépni! Pont ez a baj. Ha azt mondod egy idő után, hogy tilos tovább fedeznie, akkor nem fog bekerülni a top30%-ba, és nem tud lefordulni az 5. szintre.

A megadott számokkal már most is lehetetlen a top30%-ba bekerülni. Finomítani persze lehetne a számokon, de minek? Hogy 2 hónap múlva, amikor változik a top30% határa, akkor megint más számok legyenek? És 2 hónap múlva megint és megint? Ezzel teljesen követhetetlenné válik a felfedezés, még ha úgy is alakítjuk a számokat, hogy most épp be tudjon valaki kerülni a top30%-ba.

csavo 11-23-2006 13:14

Quote:

Csavo, Arwen, olvasom miket írtok. Gondolkoztok Ti?
Jelenleg egy olyan klán tagja vagyok, amit mi hoztunk létre kb 1 éve. Full defenziv klán. Próbálunk minnél több tartalékot felhalmozni, és közben haladni is felfelé. Egy hadisunk van és 5 termelő beállítotságú ország.
Az az 5 ember most hagyja abba a játékot, mert nem ütött (elfek, törpék)?
Az persze gondolom meg se fordult a fejetekben, hogy valaki azért nem üt, mert nincs ideje rá, vagy más célok motiválják. Van olyan klántársam, aki heti 4-5 ZH alatt meg sem áll, és nem a vizsgaidőszakra gondolok. Van ki 3 műszakban tolja.
Csak azért ne hódítozzanak, mert most így áll az életük? Kívánom, hogy egyszer még legyen a klánomban 4 embernek annyi ideje, mint régen. Garantálom, hogy Csávó lesz az első aki MNT-t fog küldeni...
Bocs ha kicsit eldurrant az agyam, de nem fogom azért abbahagyni vagy éppen abbahagyatni másokkal a hódítót, mert nem tud a nap 24 órájában a gép elött lenni, miközben régebben a legjobb játékosok egyike volt. Azért ne játszhasson valaki a hódító 1/A szintjén, mert nem üt???
Szóval maradjon meg csak a felfedezés, legyen megdrágítva, de ne ellehetetlenítve. Az életképtelen (más jelzővel nem akarom illetni) ötleteket meg hagyjátok otthon...
Amúgy meg az, hogy olcsóbbá teszed a felfedezést, hogy több ütés legyen ötletre inkább nem mondok semmit...

kedves mephisto :)
ha vennel annyi faradsagot hogy utanaszamolj a dolgoknak, akkor rajonnel h az en javaslatommal sokkal tobbet tudnal fedezni, mint a xepievel. persze 1 adott hatarig: amig nem eri el az orszag teruletenek a felet a felfedezett arany. hoditot jatszunk nem felfedezosdit. akinek nincs ideje utni, az jatszhat, nem mondta senki hogy hagyja abba, viszont nem fog soha a topba kerulni, ami szerintem korrekt. egy felfedezos orszagnak nincs helye a hodito nevu jatek topjaban... az mntvel kapcsolatos dologhoz meg inkabb nem mondok semmit :D

Gyula 11-23-2006 13:46

Quote:

Originally Posted by csavo (Post 45535)
kedves mephisto :)
ha vennel annyi faradsagot hogy utanaszamolj a dolgoknak, akkor rajonnel h az en javaslatommal sokkal tobbet tudnal fedezni, mint a xepievel. persze 1 adott hatarig: amig nem eri el az orszag teruletenek a felet a felfedezett arany. hoditot jatszunk nem felfedezosdit. akinek nincs ideje utni, az jatszhat, nem mondta senki hogy hagyja abba, viszont nem fog soha a topba kerulni, ami szerintem korrekt. egy felfedezos orszagnak nincs helye a hodito nevu jatek topjaban... az mntvel kapcsolatos dologhoz meg inkabb nem mondok semmit :D

Csavó miért kell butaságokat beszélni? ez valami tévhit h csak az játszik aki üt. Nem értem h hogyan és miért került ez a köztudatba?

Remedy 11-23-2006 14:50

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 45545)
Csavó miért kell butaságokat beszélni? ez valami tévhit h csak az játszik aki üt. Nem értem h hogyan és miért került ez a köztudatba?

Most kivetelesen egyetertek a Gyulaval. Ne korlatozzuk mar le a lehetosegeket.

Reaktor 11-23-2006 14:53

Quote:

Csavo, Arwen, olvasom miket írtok. Gondolkoztok Ti?
Jelenleg egy olyan klán tagja vagyok, amit mi hoztunk létre kb 1 éve. Full defenziv klán. Próbálunk minnél több tartalékot felhalmozni, és közben haladni is felfelé. Egy hadisunk van és 5 termelő beállítotságú ország.
Az az 5 ember most hagyja abba a játékot, mert nem ütött (elfek, törpék)?
Az persze gondolom meg se fordult a fejetekben, hogy valaki azért nem üt, mert nincs ideje rá, vagy más célok motiválják. Van olyan klántársam, aki heti 4-5 ZH alatt meg sem áll, és nem a vizsgaidőszakra gondolok. Van ki 3 műszakban tolja.
Csak azért ne hódítozzanak, mert most így áll az életük? Kívánom, hogy egyszer még legyen a klánomban 4 embernek annyi ideje, mint régen. Garantálom, hogy Csávó lesz az első aki MNT-t fog küldeni...
Szóval maradjon meg csak a felfedezés, legyen megdrágítva, de ne ellehetetlenítve. Az életképtelen (más jelzővel nem akarom illetni) ötleteket meg hagyjátok otthon...
Amúgy meg az, hogy olcsóbbá teszed a felfedezést, hogy több ütés legyen ötletre inkább nem mondok semmit...

Nézd ha nincs időd az A ra akkor onnan ahonnan vagy békésen le tudsz fordulni.
Vagy ki tudsz menni szk-ra.
Vagy szabira-klánszabira.
Az 1/A lényege a háború, és nem a felfedezek termelek nem csinálok soha (és itt a hangsúly a sohán van) semmi offenzív jellegű dolgot.

Lehet sokan megköveztek, de az a véleményem, hogy aki sem egyéniben, sem klánszinten nem tud eredményes katonai akciót produkálni az nem érett a kisszámra!

Alba 11-23-2006 14:57

Az egy nagy marhaság.
Ha valaki fedezget az igy startégia.Miéert vennénk el attól a lehetőséget hogy azt játsza amit szeret?

Ugy is látható hogy fedezgeti a top 10% ba mondjuk eseélytelen, és eszméletlen drága.

csavo hozzászólást ne mis méltatom-.

Reaktor 11-23-2006 14:58

Persze az is korrekt lenne, hogy 50%-os arány felett is lehessen fedezni, de onnantól legyen "nagyon" drága.

Alba 11-23-2006 15:02

Azert ezzel se értek egyet reaktor.

Gondolj bele.Ahhoz hogy egy klán sikerese legyen nagy sok dolog kell.Nem mindeki lép be olyan klánba ahol számolatlanul van a pénz.
Ami ugye A ba minél magasabbra törsz annál jobban fog kelleni.

Ezert először ha ilyen terveket dédelget egy klán termelnie kell.Ugye te se gondolod hogy 2400 hekin B ből fellépő klánok esélyesen sikeresek leszek A ban is.Ahhoz valamelyik csoportban ha akár nem mindben termelniük kell.

Monjuk 3 milla lo es ugyanenniy ijj nem árt a piacon ha topos terveket dédelget valaki. Ezt meg beszrezni A ban kell szerintem.

Ezert aki termelget az nem bizots hogy mondjuk fel ev mulva is azt fog.

Reaktor 11-23-2006 15:16

Quote:

Originally Posted by Alba (Post 45561)
Azert ezzel se értek egyet reaktor.

Gondolj bele.Ahhoz hogy egy klán sikerese legyen nagy sok dolog kell.Nem mindeki lép be olyan klánba ahol számolatlanul van a pénz.
Ami ugye A ba minél magasabbra törsz annál jobban fog kelleni.

Ezert először ha ilyen terveket dédelget egy klán termelnie kell.Ugye te se gondolod hogy 2400 hekin B ből fellépő klánok esélyesen sikeresek leszek A ban is.Ahhoz valamelyik csoportban ha akár nem mindben termelniük kell.

Monjuk 3 milla lo es ugyanenniy ijj nem árt a piacon ha topos terveket dédelget valaki. Ezt meg beszrezni A ban kell szerintem.

Ezert aki termelget az nem bizots hogy mondjuk fel ev mulva is azt fog.

Ez így van mindennek az alapja az erős gazdaság.

De nem kell sok millió ló az induláshoz.
2400 hekin pl ha van valakinek 70-80K lovasa az valószínűleg bőven elég.

All times are GMT +1. The time now is 05:25.