Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Minden ami PC Játék! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=61)

Ati 10-31-2008 12:49

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 195064)
Na jó, most lelövök egy poént, de kicsi az esély, hogy az ember belefusson. A Fallout 2-ben van egy olyan Random Encounter, amiben egy időgéppel visszamész a múltba és addig nem jöhetsz vissza, amíg tönkre nem teszed a Vault 13-nak a Water Chipjét :D:D

Tehát az 1-ben elegendő azt megakadályozni, hogy ez az időgép megépüljön. Ah, máris több értelmet nyert a játék, mint holmi csip keresgélése. :D:D:D

Andrew 10-31-2008 12:56

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 195068)
Tehát az 1-ben elegendő azt megakadályozni, hogy ez az időgép megépüljön. Ah, máris több értelmet nyert a játék, mint holmi csip keresgélése. :D:D:D

Sajna ennyire nem lesz egyszerű a dolgod :D

Phoenix 10-31-2008 13:14

Nem akarok beleszólni, de sztem a kettő simán veri az 1et :D

Ati: ha lehetséges, akkor egy régi gépen próbáld ki, kb egy P1-esen, mert a mostani gépeken kicsit brutális sebességgel rohangál a térképen és főleg így, hogy az 1nek van időkorlátja.

Ja és tényleg ismitől könnyebb megszerezni. Igaz Andrew? ;)

Ati 10-31-2008 13:20

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 195071)
Ati: ha lehetséges, akkor egy régi gépen próbáld ki, kb egy P1-esen, mert a mostani gépeken kicsit brutális sebességgel rohangál a térképen és főleg így, hogy az 1nek van időkorlátja.

Amit láttam belőle, az nem volt vészes, ez kifejezetten xp-re és vistára tuningolt verzió, ahogy néztem. De majd este beszámolok. Bár egyre izgatottabb vagyok, lehet, hogy amíg fő a leves, addig kipróbálom... :D Hú, ez lehet, hogy nem jó párosítás. :D

Andrew 10-31-2008 13:25

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 195071)
Nem akarok beleszólni, de sztem a kettő simán veri az 1et :D

Ja és tényleg ismitől könnyebb megszerezni. Igaz Andrew? ;)

Mi az hogy? ;)
Amúgy a 2 tényleg jobb, mint az egy, ezért kell az 1-el kezdeni, ami nagyon jó, és lehessen érzékelni a különbséget, hogy a 2 még annál is jobb :D

Andrew 10-31-2008 13:25

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 195072)
Amit láttam belőle, az nem volt vészes, ez kifejezetten xp-re és vistára tuningolt verzió, ahogy néztem. De majd este beszámolok. Bár egyre izgatottabb vagyok, lehet, hogy amíg fő a leves, addig kipróbálom... :D Hú, ez lehet, hogy nem jó párosítás. :D

Pörkölt vagy főzelék lesz belőle :D:D

[HTPA]GeeForce 10-31-2008 13:30

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 195072)

Szerintem inkább utána próbáld, én egyszer igy készitettem aktiv feketeszenet a piritosom helyett.... :DDDD

Ati 10-31-2008 14:06

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 195076)
Szerintem inkább utána próbáld, én egyszer igy készitettem aktiv feketeszenet a piritosom helyett.... :DDDD

Én is ettől félek... :) Akkor marad az este, addig gyűlik az izgalom. :D Maratoni melós hét van, ennyi kis pihi igazán bele kell, hogy férjen. :D

Andrew 10-31-2008 19:03

Lehet tetszik Atinak a Fallout? Annyira rákapott, hogy föl sem a fórumra :D:D
Talán a levesből is már csak valami por maradt :p

Ati 10-31-2008 19:06

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 195165)
Lehet tetszik Atinak a Fallout? Annyira rákapott, hogy föl sem a fórumra :D:D
Talán a levesből is már csak valami por maradt :p

Ööö, az az igazság, hogy még nem jött el az este. :) Szóval még mindig csak gyűlik a kíváncsiság... :)

All times are GMT +1. The time now is 10:09.