Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Minden ami 1/A (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=55)

Synkel 07-03-2006 20:38

Quote:

Originally Posted by monro
Maximum annyi, hogy gyertek minél többen ujak akik fenn is akartok maradni! A Szkarabeusz klán alapítói 10.-e után átadják a terepet az ujoncoknak. Jó lenne ha minden jövendőbeli topklánnak tudnánk ezzel precedenst teremteni arra, hogy nem minden a "trónolás". Az igazi nagy játékosok meg tudják mászni a hegyet ujra. Nekünk sikerült ;)

Pedig akár maradhatnátok is egy ideig még, legalább van célpont akit leszedni onnan:) Már csak 2263 körre vagyunk tőletek:D:D

Szemes224 07-04-2006 09:58

Quote:

Originally Posted by Synkel
Pedig akár maradhatnátok is egy ideig még, legalább van célpont akit leszedni onnan:) Már csak 2263 körre vagyunk tőletek:D:D

Szinte már a szomszédban vagytok :D Hajrá!! :p

monro 07-05-2006 08:41

Quote:

Originally Posted by Synkel

Jaja ahogy Sinkovics művészúr mondta anno : "A németek már a spájzban vannak" :D

Zounok 07-05-2006 19:43

Szerintem már Wandék is szarrá unták volna magukat, ha mi nem állunk újra össze, hogy az élre kerüljünk:)))

De elég volt, nincs célpont, nincs motiváció, ezért 19578 hekiről is tudni kell lefordulni az 5-re:))) érdekes lesz az tuti, de ez van:)) Legalább meg lesz a kis kék 3-as is.

Mindenkinek további jó játékot, hódítsátok meg az 1/A-t, megéri játszani, még ha sok ellentétes példa is akdt a közelmúltban ....

Zou

Synkel 07-06-2006 17:00

De elég volt, nincs célpont, nincs motiváció, ezért 19578 hekiről is tudni kell lefordulni az 5-re:))) érdekes lesz az tuti, de ez van:)) Legalább meg lesz a kis kék 3-as is.

Nem érted. Most ti vagytok a célpont:D:D

Arwyl szelleme 07-07-2006 12:05

Páran maradunk azért és visszük tovább a klánt, de szerintem így inkább Sergék lesznek a fő célpont nem mi, nekik lesz a legnagyobb klánjuk. :)

Synkel 07-07-2006 17:55

Nyilván igen:) Mindig az első klán a célpont, és asszem nem csak én vélem így:)

solven 07-08-2006 17:57

hát, én végigolvastam a topic nagyrészét, és igaz hogy igencsak távol vagyok még tőle, de már nem teljesen vagyok biztos abban hogy el akarok jutni odáig... :(

Szemes224 07-08-2006 19:30

Quote:

Originally Posted by solven
hát, én végigolvastam a topic nagyrészét, és igaz hogy igencsak távol vagyok még tőle, de már nem teljesen vagyok biztos abban hogy el akarok jutni odáig... :(

De hát miért nem? Nem az lenne a cél? :confused:

Milán™ 07-08-2006 21:53

Quote:

Originally Posted by solven

nem kell ám ennyire túl dramatizálni a dolgot.fent 15-20k heki körüli oriknak volt vitája az hol zavar téged?nem értem mért írják ezt az A_ban még nem járók ha elolvassák ezt a topikot.ha jól emlékszem mer több ien ember is volt.

All times are GMT +1. The time now is 01:31.