![]() |
Quote:
Pedig akár maradhatnátok is egy ideig még, legalább van célpont akit leszedni onnan:) Már csak 2263 körre vagyunk tőletek:D:D |
Quote:
|
Quote:
Jaja ahogy Sinkovics művészúr mondta anno : "A németek már a spájzban vannak" :D |
Szerintem már Wandék is szarrá unták volna magukat, ha mi nem állunk újra össze, hogy az élre kerüljünk:)))
De elég volt, nincs célpont, nincs motiváció, ezért 19578 hekiről is tudni kell lefordulni az 5-re:))) érdekes lesz az tuti, de ez van:)) Legalább meg lesz a kis kék 3-as is. Mindenkinek további jó játékot, hódítsátok meg az 1/A-t, megéri játszani, még ha sok ellentétes példa is akdt a közelmúltban .... Zou |
De elég volt, nincs célpont, nincs motiváció, ezért 19578 hekiről is tudni kell lefordulni az 5-re:))) érdekes lesz az tuti, de ez van:)) Legalább meg lesz a kis kék 3-as is.
Nem érted. Most ti vagytok a célpont:D:D |
Páran maradunk azért és visszük tovább a klánt, de szerintem így inkább Sergék lesznek a fő célpont nem mi, nekik lesz a legnagyobb klánjuk. :)
|
Nyilván igen:) Mindig az első klán a célpont, és asszem nem csak én vélem így:)
|
hát, én végigolvastam a topic nagyrészét, és igaz hogy igencsak távol vagyok még tőle, de már nem teljesen vagyok biztos abban hogy el akarok jutni odáig... :(
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:31. |