![]() |
Sziasztok!
Szerintem nem jó ez a kérdés, mert a 4 válaszból 2-t kéne bejelölni. Amúgy tetszik a kvíz, jó ötlet volt :) "Ha nincs könyvtárad, akkor a következő lehetőségek közül melyikkel NEM szerezhetsz tudománytekercset? Piacol veszel. Lopsz más országtól. Az írnokaiddal iratsz. A szövetségeseidtől kapsz." Quiz vége A 100 kérdésre 91 helyes választ adtál. Megpróbálod újra? |
Csak egy helyes válasz van :)
|
Quote:
|
Quote:
|
igaz, az A-ra nem gondoltam, meg a szövis tekiírásra
|
Quiz vége
A 100 kérdésre 84 helyes választ adtál. Megpróbálod újra? Mondjuk én azért kíváncsi lennék konkrétan miket rontottam el, vannak tippeim, de nem 16. :) |
Quote:
|
Én elkezdtem de 40xnél meguntam. Viszont több nem egyértelmű kérdésre is emlékszem addig, íme az egyik, vmi ilyesmi volt:
1000 lovad van, szövetségeseidnek is annyi, tudsz-e tőlük egyenként akár 900 lovat elvinni 50%-os beállítással? Ez a kérdés egyszerűen információhiányos. Hiszen nem tudom, van-e pénzem, szövijeimnek van-e pénzük, gépnél vannak-e, van-e ló a piacon, tudnak-e piacra menni, stb. Ha ezek a lehetőségek pedig ki vannak zárva, akkor azt meg kell említeni. |
Quote:
nem kell bonyolítani, az már nem "kezdő" szint... |
a kerdesek jok, valszeg azok lesznek rontva, amikre a legkevesbe figyelnek oda: minimalis fold, maximalis fold, ilyesmik :)
es hianyoltam a szemelyisegek es a fajok specialitasi kerdeseket :) de telleg johetne valami ertesito az elrontott kerdesekrol :) erdekelne |
All times are GMT +1. The time now is 10:35. |