![]() |
Quote:
|
Quote:
Most effektive 2 db osztast varsz el tolunk? :D Raadasul 1-el? :D |
Quote:
|
Quote:
A Viéte formulába beírja az adatokat és ennyi. De szerintem előtte meg kell vizsgálni, hogy valósak lesznek-e a gyökök. De úgy látom ezzel az elképzelésemmel egyedül vagyok :) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Amúgy, a Te általad írt feladat az középszint, nem?? Én emeltem voltam, ott nem volt ilyen feladat. Középszinten pedig szerintem nem nagyon várják el, hogy nagyon megindokold, örülnek, hogyha a diákok felének eszébe jut a Viéte formula. :D |
Quote:
Csak arra voltam kíváncsi, hogy ha direkt odaírják, hogy "Válaszát indokolja!", akkor másik szerint is oda kellene-e írni, hogy "Fejben megvizsgáltam a determinást", vagy tényleg fölösleges. |
Quote:
Viszont az jogos, hogy oda van írva, hogy indokoljon. Akkor talán az az egyszerű, hogy ha A pozitív, és C negatív, ekkor mindig van két valós gyöke (A-val x^2 együtthatóját, C-vel pedig a -11-et jelölöm, még mielőbb valaki beleköt :p). De tényleg jogos. Ma 8-kor felkerül a hivatalos javítási útmutató, szerintem nézd majd meg. :) |
http://noob.hu/2011/07/18/a_2.jpg
Vki mondja meg itt mi az eredmeny, es hogy lehet egyaltalan felreerteni. Ilyen telefonos nepbutitos jatek de nemtom mi lehet benne a "csavar" vegigvarni meg nincs idegem. Most mondtak be hogy 147, es szomoruan zsortolodott a neni hogy az nem jo. :) |
All times are GMT +1. The time now is 13:46. |