![]() |
Quote:
|
Jóvan, Hex, beláttam már, hogy az a 25%-os korlát nem oldaná meg a problémát. De ezzel együtt 100-ról 25%-ra csökkentené az elérhető többletet újrázáskor.
Keressünk akkor másik, jobb kiutat. Változatlanul úgy gondolom, hogy a gyökerek kiirtásával lehet a lombot a legjobban tönkretenni :) Az újrázás bármilyen korlátozása azokat is sújtaná, akik nem a gigavagyon felhalmozása miatt újráznak. Emiatt gondoltam, hogy inkább a vagyon átmentését lehetne valahogy elrontani. |
Még egy ötlet:
mi lenne, ha az egy ori által egyszerre a piacra tehető mennyiség lenne korlátozva? Ez is megnehezítené az utalásokat és az átmentést is. Ne mondjátok, hogy ez nem az újrázással kapcsolatos, mert nagyon is! Max nem CSAK az újrázással. |
Quote:
*rövid* |
Őőőő... nem az egyszerre, tehát egy menetben való kipakolásra gondolok, hanem az összesen a piacon lévő mennyiségre, árufajtánként.
|
Hex, nézd el nekem, hogy ilyen hülye vagyok, és magyarázd el légyszi, hogy ha a piacon való pénzmentés lehetősége megszűnik, vagy legalábbis az ezzel elérhető haszon a megtérülés alá kerül, miért lenne akkora marhaság, hogy ezzel fogjuk meg az Újramatyikat (ahogy páran már nevezték őket előttem is)?
|
Dus, te is hozzászólhatnál érdemben ám! Nem fogadom el azt, hogy csak bannolsz folyamatosan, anélkül, hogy alternatív megoldást mondanál! Ez gyíkság a javából! Köszi!
|
Quote:
a szövimbe van 4 yard és 500.000 kati összesen, ebből nálam van 1 arany és 200.000 kati, újrázás előtt áttolom a 200.000 katit a szövim egyik tagjának. Akkor a szövimbe lesz 4 yard és 500.000 kati, nálam nem lesz kati. Egyszerűen nem tudod úgy módosítani a piacot, hogy ezt megtudd akadályozni. Ehhez azt kellene csinálni, hogy kivenni a piacot a játékból, csak így lehetne. Újrázáskor nem hasznot akarsz csinálni a nálad lévő egyégekből, hanem megakarsz szabadulni tőle. Még ha a fogók miatt bukok 500.000.000-ót, akkor is áttolom, mivel inkább bukok ennyit, mint sem, hogy menjen a levesbe. |
Visszatérve a témához.........
|
Quote:
Valami hihetetlen. Tele van olyanokkal az utóbbi pár oldal, amikor 2 hsz egymás után a Tied. Most itt három is volt. Ebből látszik, hogy csak össze-vissza írogatsz. Ha meg valamit nem tudsz, ne ezt a topicot használd kérdezésre (pl. utalással kapcsolatban), mert erre való a privát üzenet. És nem bannoltalak. Az mást jelent. :) Off vége. Az ötleted nem tetszik, mert már van egy kiforrott irányvonal, ami jónak tűnik, és nem hiszem, hogy változtatni kéne rajta. De ezt már leírtam, gondolom a sok írogatás közepette az olvasás kimaradt. |
All times are GMT +1. The time now is 01:12. |